14. srpna 2017

Make-up novinky Urban decay, naked heat paletka & další


Ahoj všem! Dnešní článek bude jen o beauty produktech a novinkách, které mám už nějakou doubu doma, ale než jsem se vrhla na tento článek, chtěla jsem je pořádně vyzkoušet. Jak už je jasné z nadpisu ukážu vám novinky značky Urban Decay, která to teď zase pěkně rozjela a přišla s naprosto nádhernými kousky, tak jdeme na to!

Snad nejočekávanější produkt letošního léta je konečně už k sehnání a tím je další paletka NAKED, která dostala jméno HEAT. Je to moje první klasická Nakedka, vždycky jsem pokukovala a přála si Naked 2, ale zatím na ni ještě nedošlo. Doma mám Ultimate Basic paletku, kterou naprosto miluju a maličkou Naked Basic, která je skvělá jen tak do make-up taštičky nebo na cestování.
Naked HEAT je paletka teplých odstínů, které mají jantarový podtón. Obsahuje 12 očních stínů z toho je 8 stínů matných. Barevné škála je moc hezky barevně poskládaná a snadno s ní vykouzlíte jemné denní líčení, ale i klasické tmavší kouřovky na večer. Stíny jsou úžasně pigmentované, jedná se určitě o moji nejpigentovanější paletku, máslové a vydrží mi celý den i bez primeru. Další věc, která se mi na paletce líbí je velké zrcadlo a funkční štěteček.



AFTER GLOW je strašně krásná a roztomilá paletka rozjasňovačů. Oblíbila jsem si hlavně dva odtíny a to Peroxide a NSFW, které používám pořád dokola. Jediná trošku nevýhoda paletky mi přijde, že zbylé dva odstíny na obličeji vypadají velmi podobně, já mězi nimi moc nepoznám rozdíl, ale třeba vy ho uvidíte. Pigmentace je akorát, vytvoří hezký jemný efekt a nemusím se bát, že budu vypadat jak disco koule.


A teď trochu divočiny, která pro mě moc není. UD před nedávnem přišel s tekutými rtěnkami VICE a teď s novou řadou SPECIAL EFFECTS, kde je opravdu dost pro mě "bláznivějších" odstínů plných zajímavých netradičních barev a třpytek. Takže pokud milujete divočejší makeup a vyžíváte se ve výrazných rtech, tak po nich určitě koukněte.


A posledním kouskem je Meltdown Makeup Remover, který by si měl snadno poradit se sundáním odolných rtěnek a ještě se měl o rty postarat, aby nebyly vysušené.


Jak se vám novinky líbí a který kousek byste chtěli nebo už máte ve své makeup sbírce? Já při brouzdání objevila, že UD má i další novinku a to pečující kosmetiku, která mě strašně láká, takže až bude příležitost, tak bych po ní ráda koukla.

Mějte se krásně!
Vaše L.

2 komentáře :

  1. Super clanek, moc diky za tipy a inspiraci. <3 Super fotky Leni, moc povedenej clanek. ;)
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  2. Tá paletka očných tieňov vyzerá úžasne!

    LEUSLIFESTYLE

    OdpovědětVymazat