3. ledna 2017

Jak na plisovanou sukni


Ahoj všem! V pátek jsem byla na otočku v Praze a v Zaře ve slevách jsem ulovila "stříbrnou" plisovanou sukni. Plisované sukně se staly trendem minulého roku a já jsem se do nich zamilovala. Už jednu v mém šatníku mám a to v krásné babyblue barvě, kterou jsem nosila v létě, protože je z lehčího materiálu. Plisovaných sukní se nemusíme vzdát ani v zimních měsících, snačí je jen správně nakombinovat a zvolit trošku jiný materiál.

Na těchto sukních se mi líbí to, že se dají skvěle kombinovat. Budou vám k ní sedět tenisky i podpatky, takže nešlápnete vedle, když ji zvolíte ke slavnotnějším příležitostem, ale ani když si ji vezmete jen tak ven.


První varianta - elegantnější s podpatky

Tahle kombinace se mi líbí asi úplně nejvíc, bohužel si ji musíme schovat na léto a strašně se na ni těším. Není nic jednoduššího, než sukni doplnit jednoduchým jednobarevným tričkem nebo crop topem vklouznout do sandálků nebo podpadků a vyrazit. Potom už stačí jen doladit doplňky.

Druhá varianta - punčochy & kotníkové boty

Ani v chladnějších dnech se nemusíme vzdávat plisovaných sukní. Jen je vhodné zvolit jiný druh materiálu. V současné době najdete v obchodech různé plisované sukně v metalických barvách, které jdou velmi dobře kombinovat s černými punchochami. Jen pozor na další materiály a vzory. K takto výrazné sukni platí dvojnásob, že míň je víc. 


Třetí varianta - tenisky & křivák

K druhé i k této variantě stačí už jen připat teplý kabát a outfit je na světě. K plisované sukni se skvěle hodí i tenisky, díky kterým vznikne sportovnější a velmi pohodlný outfit.


Která kombinace se Vám líbí nejvíc a máte svoji plisovanou sukni nebo vás tento trend minul?

Mějte se krásně!
Vaše L.

xx


10 komentářů :

  1. Mně se tenhle trend líbí, ale spíše bez silonek nebo punčoch, což ted uplně nejde. Možná na jaro si nějakou pořídím, uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja plisovanou sukni miluju a urcite zase na jare budu nosit! Me se libi vsechny tri kombinace, ale na me se stejne nejvic hodi tenisky a krivak, to je proste moje a presne takhle to i nosim! ;)
    Jinak krasnej novej design blogu,
    S laskou
    Sandra / http://www.shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to přesně jako ty. Děkuju za pochvalu, snad už bude brzy dodělaný, ještě toho dost chybí :).

      Vymazat
  3. Waaaau perfektné kombinácie, mne sa asi najmenej páči to s teniskami, nemám to veľmi rada, aj ked sa to poklada za štýlove..akože zobrala by som si to mozno na seba, aleeee najviac sa mi páčili tie prvé kombinácie..perfektné aj s čižmičkami aj s mikinami aj s peknými topmi..ja som si jednu taku suknu skusala a vyzerala som naozaj komicky..aj ked v kabinke to fakt moze vyzerat cudne..a keby som to mozno pekne zladila ako to je tu, tak by to vyzeralo super...
    sledujem ta, pekny blog :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Nejvíce se mi líbí první kombinace O:) a zatím sukni nemám, ale plánuji si nějakou pořídit O:)

    OdpovědětVymazat
  5. Teda s koženou bundou vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  6. zaujala mě ta bílá halenka ze druhé koláže. můžu se zeptat, odkud je? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel jsem se nepídila po značkách a hledala kousky, které mě zaujaly na pinterestu. Hledala jsem pod topy, hled mi tam vyjela, tak zkus kouknout :).

      Vymazat
  7. Super článok. Plisované sukne ma vždy lákali ale nikdy som nenabrala odvahu si nejakú kúpiť :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovědětVymazat