3. července 2016

Svatební deníček #Líčení #Vlasy


Ahoj všem! Ani nemůžu uvěřit tomu, jak se to všechno strašně blíží a vlastně si ani pořádně neuvědomuju, že za tři týdny už bude po všem a dokonce už budu v Anglii! Včera jsem byla na zkoušce líčení a vlasů u skvělé Lenči Sládkové Pavlové, kterou mi doporučila majitelka salonu LeMonika, odkud mám svatební šaty.
Co se týká líčení a vlasů, tak málokomu věřím, protože jsem viděla několik odstrašujících případů a i od mých kamarádek jsem slyšela pár hororových zážitků, jak po zkoušce běžely domů, aby je nikdo neviděl. Proto jsem se obrátila na něhoho z oboru a byly mi doporučeny právě dvě vizážistky se slovy, že tyhle jsou prostě nejlepší. A to už se jde na zkoušku hned veseleji, když máte takové doporučení.
V líčení jsem měla jasnou představu toho, jak chci, aby vypadalo. Chtěla jsem něco svěžího a projasněného, základ v dokonalé pleti a vše ostatní do růžových odstínů, v kterých se cítím dobře. U vlasů už tak dokonalá představa nebyla. Neměla jsem žádná omezení, protože jsem nechtěla závoj. Věděla jsem, že nechci mít drdol a pohrálavala jsem si s představou rozpuštěných vlasů s vlnami "ala Victoria Secret". Zkusily jsme je, ale nebylo to ono. Výsledek vypadal krásně, ale byla to taková ta "klasika", kterou si jsem schopna vytvořit sama a volím ji na většinu slavnostnějších příležitostí. Při domlouvání zkoušky posílala obrázek líčení i vlasů, z kterého jsem byla nadšená a chtěla jsem něco podobného aspoň zkusit. Účesů jsme zkoušely několik, ale nakonec vyhrál volný cop z obrázku. Trošku jsem se bála, aby se vlasy zaplétáním hodně nezkrátily, ale Lenča kouzlila a výsledek byl krásný a navíc půjdou do něho hezky zakomponovat kytičky, které budu mít ve svatební kytici. Líčení se vyvedlo hned na první pokus a je taky podobné tomu, co je na obrázku. Bohužel na fotkách ta růžová není tak dobře vidět, ale v reálu výsledek stál za to a určitě víc uvidíte na svatebních fotkách. 
Během celé návštěvy mi Lenča ukazovala své oblíbené produkty ze svého kufru, takže jsem měla možnost pokochat se hight end produkty, které jsem ještě neměla v ruce a taky vidět několik tajných vychytávek, které Lenča používá. Zkoušku jsem si strašně užila a těším se na pokračování!
Jaké svatební účesy se nejvíc líbí Vám? Co byste si nechaly učesat, nebo už jste na svatbě měly?


Mějte se krásně a těším se na Vaše komentáře!
Vaše L.
xoxo

9 komentářů :

  1. Jsi nádherná! Tvé svatební deníčky si užívám...jsem do svateb tak trochu blázen :D

    OdpovědětVymazat
  2. ten uces je nadherny , verim ze bude foto report zo svadby
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
  3. Ten účes je naprosto dokonalý!! <33 A jseš krásná! :)
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to sluší, budeš nádherná nevěsta :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten účas je krásny a mejkap takisto :) Nie je to nič prehnané, také jemné a to sa mi veľmi páči :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  6. Líčení je nádherné, něco takového bych si taky jednou představovala :) Sice se ještě dlouho vdávat nehodlám, ale hrozně ráda koukám na různá videa a tyhle články taky miluju :) Sama jsem nad účesem už uvažovala a zjistila jsem, že netuším :D Přijde mi, že mi žádný účes nesluší, na maturák jsem měla vlasy pěkné, ale zkrátka jsem se v tom necítila dobře. Tenkrát jsem na zkoušku nešla, protože bych prostě platila 2x, ale na svatbu si to určitě pojistím a využiju zkoušky líčení i vlasů :) Tvůj účes se mi hrozně líbí, něco podobného bych možná taky zkusila. Jen do té doby musím vypěstovat dlouhé a husté vlasy, takže je nejvyšší čas se o ně začít pořádně starat a snad se za pár let dočkám :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ja ty tvoje svatebni denicky uplne zboznuju! Musim rict, ze ty vlasy jsou proste bozsky, vazne, ani nevis, jak moc se mi libi! :D O zkouskach liceni a vlasu jsem sice jeste neslysela, ale urcite se do toho vyplati investovat, protoze se nevesta proste musi citit dobre na svuj velky den s velkym D! :D Asi bych na tvojim genialnim liceni a ucesu vubec nic nemenila, vazne ti to moc slusi!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com/
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat