11. července 2016

#Makeup úlovky z drogerie

Ahoj všem! Dmko mi udělalo radost a konečně přišlo s novým stojanem dekorativní kosmetiky Bourjois, která byla dostupná jen v některých parfumeriích. Tuto novinku už jsem slyšela před několika týdny, ale netušila jsem, jestli přijde i k nám a jestli je vůbec pravdivá.
Včera jsem po nákupu potravin skočila do Dmka, protože jsem stále hledala nějaký hezký růžový lak na svatbu a byla jsem úplně první, kdo u stojanu byl. Všude nové neotevřené testery a já jsem neodolala.
Právě mi dochází makeup a několikrát jsem četla ódy právě na makeupy od Bourjoirs a nejvíc na Heathly mix, který nakonec v tom nejstvětlejším odstínu skončil v mém košíku. Má lehoučkou tekutou texturu, kterou mi připomíná mého oblíbence od Benefitu. Slibuje rozzářenou a hydratovanou pokožku a k tomu 16ti hodinovou výdrž. Dál jsem k němu přibrala korektor Radiance reveal, který mě dostal krásným světlým odstínem a už teď tuším, že se stane mým oblíbencem! 
Před nějakou dobou jsem měla, myslím z řady CC, korektor v tyčince a byl naprosto boží! Takže na něj určitě zajděte mrknout.
 Pro mě novinkou je tento 3 MIRACLE OIL od Aussie. Nedám dopustit na klasický tříminutový zázrak, který používám už roky. Mile mě u tohoto olejíčku překvapila cena, protože 149,- za olej mi přijde moc fajn. Má krásnou žvýkačkovou vůni, na kterou jsme od Aussie zvyklí. Jediné nad čím trošku váhám je jeho použití. Můžete ho použít na všechny způsoby, buď jako masku, kterou necháte působit a spláchnete, potom pro uhlazenější účes do vlhkých vlasů a nebo jako výživa do vlasů suchých.
 A teď konečně proč jsem vlastně do toho DM šla :). Vybrala jsem krásný světloučký lak od L'oreal v odstínu 202 a raději do zálohy odstín 270 od Rimmel.
Tak co? Půjdete něco omrknout?

Mějte se krásně!
Vaše L.


15 komentářů :

  1. Musím jít omrknout Bourjois, chtěla jsem zkusit několik věcí, ale špatná dostupnost mě odrazovala. A z laků se mi víc líbí Loreal, Rimmel je na mě až moc sladký a ne tak neutrální. Ale jinak se mi líbí oba a určitě neodolám a svou sbírku rozšířím o nějaké růžové odstíny :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S B.. Jsem to měla stejne! A s laky musim souhlasit! Jak jsem psala ten rimmel je do zalohy kdyby neco. Loreal ma krasnou jemnou barvicku a bylo pekne tezke neco podobneho sehnat :).

      Vymazat
  2. Určitě zajdu co nejdříve ! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Uzasny ulovky, asi taky hned zajdu do DM, haha :D Strasne se mi libi odstiny obou laku, na jare mam strasne rada tyhle odstiny ruzove, anebo jeste matu a merunku! Zitra jsem po dlouhe dobe v Brne a budu mit hodne casu, tak se tam asi rovnou mrknu a udelam si radost! :D
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com/
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem moc ráda, že se v drogérii objevila značka Bourjois. Mám moc ráda jejich makeup 123 Perfect :-) je skvělá :-) Mám odstín Vanilla a je krásně světlý se žlutým podtónem. Má střední krytí, a na pleti vydrží v pěkném stavu docela dlouho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem váhala mezi 123! Ale heathy mi přišel víc do růžova a ten potřebuju zase já :).

      Vymazat
  5. Laky od Rimmel z této řady mám a nemůžu si je vynachválit. Krásně schnou a výdrž také není špatná :) A Bourjois jsem zatím u nás v dmku nezahlédla, tak snad časem.
    La vie est belle

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou to moje nej laky! Bohužel teď pořád obcházím jejich stojan a nemají nové odstíny, brala bych větší škálu červených a růžových :D.

      Vymazat
  6. O healthy mix make-upu jest take uvažovala :) Bourjois v DMku - jak skvělé!!! (Teda až na moji peněženku :DD)

    OdpovědětVymazat
  7. Korektor od Bourjois mám a je naprosto super :) Používám ho pořád a pořád, prostě velký oblíbenec :)
    Gabrieless

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to strašně ráda slyším! Už jsem ho taky zkoušela a je opravdu skvělej!

      Vymazat
  8. V drogerii jsem nebyla věčnost, mám takový pocit, protože není čas, takže jsem ani nezaregistrovala Burjois v DM, musím to jít prubnout! :(
    Těším se, že pro to nemusím chodit do Fann :)
    Super úlovky!

    OdpovědětVymazat
  9. Aussie produkty prostě miluji, to samé platí u Rimmel! Hezké úlovky!

    OdpovědětVymazat