23. července 2015

#OOTD Trocha barviček

šaty - M by Maiocci (kupované minulý rok na fashiondays.cz), hodinky - DW, Boty Crocs - URBANLUX, kabelka - Beltissimo

Ahoj všem!
Dnes konečně bylo pod mrakem, tak jsem toho využila a vzala si tyto šatičky s 3/4 rukávem, na kterých mě strašně baví jejich vzor a barvy. Taky jsem se nemohla dočkat, až vytáhnu nové sandálky, které jsou super pohodlné, takže ideální i na celodenní běhání. Máte nějaký vzor, který u Vás v letním šatníku převládá?











Mějte se krásně!
L.



Děkuji za každý Váš komentář, dělají mi obrosvkou radost.

21 komentářů :

  1. Ty seš teda rychlík :D musím nás pochválit, jak nám tyhle fotící session hezky jdou! Ty fotky u tý zdi jsou boží, hlavně ta první <3 jojo, moc ti to slušelo!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný outfit Leni, šatičky jsou božské a moc ti sluší :)

    Velká letní Giveaway!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkně si to všechno zkombinovala:) moc se mi to líbí!:)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  4. Ty sandálky jsou dokonalé.... Jinak šatičky mají úžasný vzor a o kabelce? O té už vůbec nemluvím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Původně jsem měla v plánu si vzít úplně jinou, ale pak jsem si uvědomila, že je to prakticky stejný odstín! :) Moc děkuju a měj se krásně!

      Vymazat
  5. Milá Leničko, tenhle outfit je opravdu překrásný. Krásně si to zkombinovala a musím říct, že tvé příspěvky jsou čím dál lepší (jestli to vůbec jde). Už přes rok tě sleduji a našla jsem v tobě každodenní inspiraci, za což ti hrozně moc děkuji. Těším se na další články a fotky! Měj se moc hezky. :-) :-* P. @hellopeper

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Strašně moc děkuju za tak krásný komentář, tohle mě strašně moc těší a doufám, že nezklamu a budeš se ráda vracet. Měj se krásně!

      Vymazat
  6. Tvůj blog i instagram mám strašně ráda,takže příspěvek se mi jako vždy moc líbí. :) Šaty i kabelka jsou strašně krásné,akorat k tomuto outfitu bych si vzala spíš ty tvé druhé DW hodinky. A můžu se zeptat,Pandoru nenosíš každý den? Měj hezké léto!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuju! S těmi hodinkami 100% souhlasím! Mám dokonce i hnědý pásek, který by byl k tomuhle outfitu super, ale přiznám se, že v tomhle vedru je mnohem víc pohodlnější tento pásek a tak zvítězil :), příště to budud muset napravit :). Pandoru nenosím každý den, hlavně v těchto pařácích ne, sundávám si ji na noc a vždy si ji neberu :). Měj se krásně!

      Vymazat
  7. Lenka, tie šaty sú úžasné:) Veľmi veľmi veľmi pekné:)) A máš krásne vlásky:) **DAY by DAY**

    OdpovědětVymazat
  8. Tenhle outfit mě úplně dostal! Ty šaty jsou krásné a moc ti sluší, skvěle jsi to doladila jak botami, tak kabelkou :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak ty šaty jsou naprosto dokonalý!!! Paráda!!

    STYLE WITHOUT LIMITS

    OdpovědětVymazat
  10. Nejdřív jsem si říkala, že ty šaty budou moc :) Ale nejsou, jsou skvělý.

    holiday ootd

    OdpovědětVymazat
  11. Leni. moc povedený outfit a opravdu skvěle sladěné. Do botiček asi půjdu, vypadají pohodlně a hodí se mi k mojí nové pískové Obag:-) Máš opravdu krásný a inspirativní blog.

    OdpovědětVymazat
  12. Ty šaty mě teda opravdu zaujaly. Jsou nevšední a hlavně je nebude mít každý na každém rohu, proto mám ráda tuto originální módu. Sandálky nejsou mým šálkem kávy, ale překvapivě se k šatům velmi hodí.
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
  13. krásné šaty! Leni barvy ti moc sluší, měla bys je nosit více;)

    OdpovědětVymazat
  14. Leni, ty šaty jsou naprosto skvělé!:-) Nemyslím teda, že úplně pro každého, ale tobě sedí krásně:-)

    OdpovědětVymazat