21. července 2015

Hledání ideálních bot, nezbytnosti & WishList


Ahoj všem!
Už nějakou dobu jsem pokukovala po nových letních botách, které se mi budou líbit a budou univerzální. Poslední dobu jsem chodila převážně v Melissách, na které stále nedám dopustit a miluju je.
Obešla jsem několik obchodů, ale neměla jsem štěstí, chtěla jsem vždy trochu něco jiného. Zaujaly mě až tyto obrázky sandálek na klínku, které jsem objevila na Urbanluxu a byla jsem opravdu hodně překvapená, když jsem zjistila, že se jedná o boty značky Crocs, protože jsem netušila, že tato značka má i jiný typ bot než, ty které nosím doma :).


Já jsem si nakonec vybrala neutrálnější variantu, která půjde skvěle oživit nějakým výraznějším lakem na nehty.


Na nohách vypadají krásně a klínek zatím působí velmi pohodlně. Už se těším, až vám je ukážu v nějakém outfitu.



Trošku jsem se bála zapínání kolem kotníku, ale zbytečně, protože sponka je zapnutá stále a zapnutí funguje pouze na jednoduchý háček, který je hned zapnutý.



O nových Tomskách jsem Vám psala už v minulém článku i o tom, že jsem pokukovala po této červené balerínkové variantě. Tomsky jsem si zamilovala, tak to dopadlo takhle :). Doufám, že se v nich bude chodit stejně pohodlně jako v klasice. Červená na botách mi přijde ideální způsob jak oživit a zvýraznit celý outfit, navíc mají nádherné provedení, takže proč na ně neupozornit?





A můj letní wishlist a takové moje letní MustHave.


Sluneční brýle jsou absolutní nutností. Zatím jsem nenašla ty svoje dokonalé, ale už nějakou dobu pokukuju po brýlích Komono, které jsou výraznější, ale určitě skvěle doplní každý outfit. 

S roztoucí teplotou se u mě zmenšuje množství dekorativní kosmetiky, kterou používám. Většinou si vystačím s linkami, gelem na obočí, řasenkou a leskem. Chtěla bych vyzkoušet tolik chválený Gimmme Brow od Benefitu a s ním hnědé oční linky They're real Push up Linerkteré jsou touhe léto Benefití novinkou. Už jsem měla černé, které měly dokonalou výdrž i pigmentaci a byly to ty nejlepší, které jsem zkusila. Naopak co ráda poslední dobou zvýrazňuji jsou moje rty. Taky se vyžívám ve výraznějších lescích, které líčení zvýrazní a dodají mu šmrc.

Míň makeupu ideálně s dokonalou pletí! V létě z toho všeho sluníčka a vody mám suší pleť i vlasy, proto se snažím víc hydratovat a víc pečovat. Chtěla bych si pořídit nějakou masku a sérum a ráda bych zkusila tyto od The Balm.

Letní péče o vlasy je moje každoroční nutnost. Moje vlasy jsou sušší a slunce, moře nebo bazén jim nedělá dobře. Jsem ráda za tuto řadu SUN od Welly, která má péči jak před tak po slunění nebo koupání. Tuto řadu kombinuji s řadou Elements.


Dlouhá lehká vestička je věc, kterou hledám už nějaký ten pátek a neměla jsem štěstí. Líbí se mi její obrovská možnost kombinování. Kdyby jste měli nějakou radu, kde nějakou takovou sehnat, tak budu strašně ráda!


Zajímalo by mě, jaké jsou vaše ideální boty na léto a bez jakých kousků si nedokážete léto představit?


Mějte se krásně!
L.



15 komentářů :

  1. Já musím doporučit obchod Dapi, asi tři roky zpátky jsem hledala dva dny v kuse zimní boty, když začínalo jaro, což bylo trochu nereálné... a až z tohohle obchodu jsem odešla s krásnými (jarními :D) botami, co vypadají skvěle ke kalhotům i sukni a ještě jsou pohodlné. Fakt láska na první pohled a od té doby jdu do Dapi vždycky na jistotu a pokaždé tam najdu to, co potřebuju, i když obchod neni nijak velký :)
    Ale tyhle sandálky vypadají taky krásně!
    V.

    OdpovědětVymazat
  2. Oboje botky jsou krásné, nikdy bych netipla, že ty první jsou od Crocs. Myslela jsem, že dělají obuv jen z plastu, ale tyhle vypadají vážně super. O těch druhých ani nemluvím, pro balerínky mám slabost a nikdy jich nebudu mít dost :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vesty jsem si také moc oblíbila. Mám jednu klasickou černou a nemůžu si jí vynachválit. Leni, co jsem tak zaznamenala, měli je v F&F nebo Topshopu, jinak se také někdy objeví na Zoot.cz :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jsou fakt od Crocs? Tak to je neuvěřitelný! Vypadají fakt krásně a když se k nim přidá třeba červený lak, budou nádherné!
    Toto léto u mě vyhrávají elegantní béžové žabky s obrouvskou kytkou a když řídím, tak něco jako oxfordky :)

    Tvá B.

    OdpovědětVymazat
  5. Tyjo ty modrý jsou opravdu krásný, ale i ty co sis koupila, aspon se hodí téměř ke všemu:)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  6. Podobnou vesticku jsem si zkousela v H&M a jinak muzu doporucit Asos, tam jich je vzdy spousta :)

    OdpovědětVymazat
  7. Dlouhou vestičku také sháním, také marně.... :) A ty první botky na klínku nemají chybu, úplně je vidím s nějakým růžovým lakem na nehty :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Moc hezký článek Leni a ty sandálky se mi hrozně líbí, kdybych se nebála že by mě bolela noha, jdu do nich♥

    OdpovědětVymazat
  9. Oboje boty jsou hezké, ale super jsou ty červené, ty se mi líbí moc. Zřejmě je to ovlivněné i tím, že si na boty na klínu moc nepotrpím (ani si nevzpomenu, kdy jsem nějaké měla).
    A ideální letní boty jsou ty maximálně pohodlné. Teď to z těch mých asi nejvíc splňují sandály od Riekera

    OdpovědětVymazat
  10. Ty čevené Tomsky jsou naprosto dokonalé!

    SHICOOLCA

    OdpovědětVymazat
  11. Ty Tomsky jsou nádherné, vůbec jsem nevěděla o existenci balerínkové varianty! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ty sandálky jsou super, jedoduché a přesto originální! :)

    anotherdominika.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Musím říct, že ty botičky na klínku jsou naprosto dokonalé!!! Vybrala jsi dobře :)

    Velká letní Giveaway!!!

    OdpovědětVymazat
  14. Crocsky mají super boty, už mám asi 3 rokem právě jedny sandálky z Urbanluxu a nemůžu si je vynachválit!!!:) Zrovna dnes jsem si tam objednala žabky s 50% slevou, tak snad budu mít konečně žabky co se nerozpadnou po jedné dovče!! :) Navíc jsou ty boty taaaaaak pohodlné <3
    http://justbebonita.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat