14. července 2015

#basicOOTD a Nové vlasy!



Boty, Toms - URBANLUX , Kabelka, Longchamp - Beltissimo , Hodinky - DW , Shorts, tričko - Zara

Ahoj všem!
Včera jsem konečně po strašné době byla u kadeřníka a změna je pro mě určitě velká, protože mám zase tmavší barvu a docela o kus zkrácené vlasy. Navštívila jsem STUDIO WELLA v Praze a vlasy jsem svěřila kadeřníkovi Davidovi, který byl strašně milý a hlavně moc šikovný. Musím říct, že jsem se nebála ani stříhání, což mám u nových kadeřníků panickou hrůzu, protože se bojím, že dorazím domů bez 20 cm vlasů.
Chtěla jsem sjednotit barvu na tmavě hnědý studený odstín a zkrátit konce. Délku střihu jsem nechala na Davidovi s prosbou, že chci co možná nejdelší délku, ale krásné zdravé konce, což je pro mě základ. Vlasy si poslední dobou nechávám stříhat do rovna a neprostříhávat!
Já jsem s vlasy moc spokojená a po dlouhé době jsem si kadeřníka užila a ještě jsem Davida stihla vyzpovídat, co si myslí o silikonech a parabenech ve vlasových přípravcích, barvách na vlasy z drogérie nebo o sušení vlasů fénem.




Líbí se Vám výsledek? Zajímalo by mě, jestli rádi experimentujete s vlasy nebo jste si také našli svůj styl, ve kterém se cítíte dobře a ten nějak udržujete?



Mějte se krásně! L.


Děkuji za každá Váš komentář, dělají mi obrosvkou radost!

36 komentářů :

  1. Krásné to máš :) Ale zase dost tmavé, viď?

    simply the best

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takhle to mám tmavé vždy, když jdu na přeliv. Poslupně to zesvětlá. Já se v té mé světlejší moc necítím...

      Vymazat
  2. super! vlasy máš krásné a vypadají super zdravě!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné vlásky! :))

    anotherdominika.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Vlasy vypadají nádherně zdravě Leni a ty Tomsky..♥

    OdpovědětVymazat
  5. Vlasy máš moc krásné..Jen se chci zeptat, proč neprostřihávat vlasy? :) Díky B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj B.! Nevím, je to můj názor, ale hodně příjde mi to špatný trend, který v některých případech vytváří až "helmu", kde u hlavy je hodne vlasů a s prodlouženou délkou vznikají jen takové řídké "sancourky" vlasů. Určitě to usnadní foukání, ale bez toho se mi ten efekt nelíbí. Jsem zastánce hustoty v celém objemu :).

      Vymazat
    2. Prostříhané vlasy u konečků (v případě délky Tvých vlasů) jako helma rozhodně nevypadají, když se to neprostříhává až nad ramena :-)

      Vymazat
    3. Určitě máš pravdu, ale já mám s tím špatnou zkušenost a tohle mi vyhovuje :).

      Vymazat
  6. a co jsi od toho kadeřníka vyzjistila? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O barvách z drogerie jsem si naprosto utvrdila můj názor a to je ten, že bych si barvu z drogerie na vlasy už nedala, protože mám špatné zkušenosti s vrstvením barvy v koncích, takže postupně mi vznikala nehezká černá, které se člověk prostě nezbaví. je to především dáno tím, že barva je na všechny typy vlasů, takže není možné se přizpůsobit všem zákazníkům, tak proto se vytváří extra silné barvy, které drží i na hodně šedivých vlasech, což část žen nepotřebuje. Další s foukáním, že pokud žehlíme, tak vlasy určitě profouknout fénem, protože v nich zůstává nepatrná vlkost, která má katastrofální účinky pro vlas. David mi to krásně vysvětlil, že voda se vaří při 100 stupních a žehlička, která má dvojnásobnou teplotu vlkost, která je ve vlasu "uvaří" a vlas se rozthá, takže je nutné mít vlasy mít dokonale suché, což přes noc prý zůstává minimálně 15% vody ve vlasu. Takže foukat a žehlit, ale s ochranými prostředky. Co se týká silikonů, tak jsou špatné a zlé silikony a ve většině přípravcích z drogerie jsou samozřejmě ty špatné, s kterými David naprosto nesouhlasí a jsou pro vlasy špatné, protože ho ucpávají i s pokožkou hlasy. Zase přirovnání, jako kdybychom měli na hlavě nonstop navlečenou silonku a nesundávali ji... :).

      Vymazat
    2. Take silikony mohou mít vliv na působení barvy a různých vyživujících přípravků. Jelikož je vlas "ucpaný", tak vlasy po barvení můžou být flekaté. To samé platí pro vyživovací oleje, který vlas nemusí přijmout, protože je ucpaný silikony... Já používám novou řadu právě od Welly z řady Ellements, která nic takového neobsahuje a mám pocit, že vlasy po několika týdnech používání jsou krásnější, takové vzdušnější a lesklejší :).

      Vymazat
    3. děkuji za tak podrobnou odpověď ;-)

      Vymazat
  7. a co jsi od toho kadeřníka vyzjistila? :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné, moc Ti to sluší :-)! A co si David myslí o silikonech a parabenech, povíš?

    OdpovědětVymazat
  9. Outfit krásný jako vždy, ale co se týče vlasů, nezdá se mi že bys na vlasech měla něco jiného než před tím :D Trochu tmavší, jinak mi to přijde pořád stejné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! Samozřejmě není to extrémní změna, to v žádném případě! :D To jsem ani nechtěla, ale změnu já osobně cítím velkou, protože jsem dlouho u kadeřnice nebyla :).

      Vymazat
  10. Máš překrásné zdravé vlasy. I ten odstín je hezký.
    A moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem několik let věrná postupně sestříhanými vlasy se zesvětlenými konečky :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ty tvoje vlasy jsou krásný, jak jsou hezky sestříhaný <3 :)))
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  13. Krásné vlasy máš. :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/b

    OdpovědětVymazat
  14. Ten odstín je skvělý, ani bych nepoznala, že máš barvené vlasy :). Já si vlasy nikdy nebarvila, a vždycky jsem je chtěla dlouhé. Čím jsem starší, tím více je zkracuji a jsem maximálně spokojená a užívám si to. A taky se mi líbí střih do rovna

    OdpovědětVymazat
  15. Pristane ti to, páči sa mi farba aj strih, máš to pekné:) Ja s vlasmi rada experimentujem a strihám a farbím si ich už pár rokov sama. Práve v poslednom čase som publikovala na svojom blogu pár článkov o vlasoch a vlasovej kozmetike, ak chceš, nakukni, srdečne ťa pozývam:) **DAY by DAY**

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj! :) Vlasy máš udělané moc pěkně, líbí se mi to! :) Já si s vlasama nedělám nic stálého. Poslední dobou jsem si nechávala dělat ombré, ale mám nehezkou špinavou blond, tak asi už půjdu do nějakého melírku. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Vlasy máš vážně moc nádherné! Strašně ti to takhle sluší! :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
  18. Ty vlasy jsou dokonalý, hrozně se mi k tobě hodí! :) Já právě plánuji už dlouho něco s těmi svými udělat, ale pořád nějak nevím :D
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  19. Moc ti to sluší, máš krásné vlasy! :)

    OdpovědětVymazat
  20. Moc krásné vlasy, chválím jak barvu, tak účes respektive délku. Davidovi se to moc podařilo a tobě to ohromě sluší, stejně jako outit :)

    New in: June 2015

    OdpovědětVymazat
  21. Hezké :)
    Já s těmi silikony pořád nějak nevím, každý kadeřník mi řekne něco jiného a ještě jiné věci slyším od chemiků, takže prostě používám to, co mi vyhovuje (řadu pro suché vlasy od Kerastase) a jsem spokojená, ani nevím, jestli obsahuje nebo neobsahuje silikony... Ale když jsem právě cíleně vyhledávala přípravky bez silikonů, tak mi většina z nich ty vlasy dost vysušovala a nějaké oleje na to taky nefungovaly :(
    Vlastně se mi i dost osvědčilo, že čim dražší vlasová kosmetika, tim lepší :D Bohužel...
    V.

    OdpovědětVymazat
  22. Právě jsem se maximálně zamilovala do těch kraťásů!

    Tvá B.

    OdpovědětVymazat
  23. Leni, moc ti to sluší! Ty puntikované kraťasy jsou skvělé :)

    Janina

    OdpovědětVymazat
  24. shorts and black tights super outfit!!

    OdpovědětVymazat
  25. Asi si natrefila na dobrého kadeřníka, opravdu ti to moc sluší a to i ten outfit :) Taky jsem měla to štěstí, že jsem konečně narazila na kvalitní kadeřnictví v Praze a jsem po dlouhé době s vlasy spokojena.

    OdpovědětVymazat