3. července 2015

# OOTD Summer weather

top & sukně - Zara, kabelka - Rebecca Minkoff, hodinky - DW

Ahoj všem!
Taky bojujete s vedrem? Já opravdu závidím těm, kteří se v těchto vysokých teplotách libují, protože já tyto horka docela špatně snáším. 
V létě mám nejraději pohodhné outfity a tento patří k mým oblíbeným. Sukně áčkového střihu do pasu a ještě ve svěží pastelkově žluté barvě je favorit mých posledních dní. Navíc se skvěle kombinuje s volnějšími tričky i halenkami. 








S létem se snižuje i množství produktů, které používám. Dnes jsem použila Naked basic paletku, řasenku Roller Lash, na rty Lollitint a samozřejmě nevynechala parfém.



A co v létě nosíte nebo používáte rádi vy? 



Mějte se krásně!
L.


Děkuji za každý Váš komentář, dělají mi obrovskou radost!

15 komentářů :

  1. Sukně není uplně můj styl, ale v outfitu vypadá moc hezky :). A RM kabelka je super, už jsem ji dlouho nikdy neměla, tak děkuji za připomenutí :D :).

    OdpovědětVymazat
  2. Téda, ta sukně k tobě perfektně sedne :) A jsi moc hezká :) To tričko je opravdu boží :3
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkná sukně :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  4. Leni už jsem koukala na facebooku, jak Ti to slušelo.;) Outfit mě přímo nadchl, ta sukně je jako šíta přímo na Tebe, vážně nádhera a tričko je taky boží, já nejsem moc na ádné nápisy, ale tohle bych klidně nosila taky. ;) A z fotek jsem si upřímně sedla na zadek, naprostá nádhera, je vidět, že s foťákem už válíte, protože jsou jako z časopisu!;)
    Zuza

    OdpovědětVymazat
  5. Žlutou barvu jsem si teď dost oblíbila, hezky záříš! Sluší ti to. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásná sukně a moc pěkné prostředí na fotky :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ta sukně je úžasná! Pořád žluté kousky obdivuju na ostatních a sama si ne a ne nic koupit, musím to konečně napravit :) A ten nápis na tričku se mi taky dost zamlouvá :D

    OdpovědětVymazat