10. července 2015

Co je u mě nového? Oblečení, Toms, Mujjo, kosmetický koutek!


Ahoj všem!
Za poslední dobu se u mě nahromadilo pár novinek, takže tady jsou!

Už dlouho jsem si přála tolik opěvované boty Toms. Chtěla jsem neutrální černou klasiku, která v Praze nebyla v mé velikosti k sehnání, takže jsem je nakonec objednala z Urbanluxu.  Na těchto botech se mi líbí jejich neutrálnost a už se nemůžu dočkat až je vezmu k džínům nebo klidně k pouzdrové sukni. Už jsem v nich stihla vyjít a zatím jsem z nich nadšená a už jsem obhlížela i jinou barevnou variantu, co říkáte?



Navíc, když si boty Toms pořídíte, tak prakticky darujete jeden pár dětem v Africe, které boty nemají a potřebují je, jedná se o tzv. One for One.




V Zaře jsem si pořídila tohle tričko, které jste mohli vidět v minulém outfitu. Trička s nápisem nenosím, ale tohle mi přišlo super.




A tento "zachumlávací" cardigan, který jsem našla ve slevách asi za 200 Kč, taky milujete věci, do kterých se můžete zachumlat?




Od neděle jsem přestěhovaná. Kuchyň máme od včerejška, ale můj kosmetický koutek byl prakticky hned :D. Plastový organizér je i Ikei :).







Mým nejoblíbenějším produktem se stal tento olejíček na vlasy, který vystřídal můj oblíbený Biosilk asi po dvou letech. Vlasy krásně uhladí, ale na rozdíl od Biosilku mi přijde, že vlasy i krásně vyživý, což moje konečky opravdu potřebují.
V pondělí se chystám ke kadeřníkovi, už mám naprosto šílené vlasy a nemůžu se dočkat! Ale nemám absolutně žádnou představu, poradíte?



Dorazil mi balíček z DM plný produktů na vlasy od Balea.



Péče pro vlasy namáhané sluníčkem a tento úžasný sprej na nohy, který jsem si zamilovala!



A nový kryt na telefon a obal na MacBook. Jsem detailista a moc se mi líbí, jak mi obojí k sobě ladí, navíc obaly obsahují praktické kapsičky, takže klidně můžu na rychlo vyrazit jen s telefonem a peněženku nechat doma.




Jaká věc udělala radost v poslední době Vám?

Mějte se krásně!
L.



Děkuji za každý Váš komentář, dělají mi obrosvou radost!


17 komentářů :

  1. Ten kozmetický kútik je prekrásny a obaly tiež:) **DAY by DAY**

    OdpovědětVymazat
  2. Prosím kde se dá sehnat ten plastový (dá-li se tak nazvat) kosmetický pořadač? Už nějakou chvíli potřebuji nastoli pořádek v šuplíku a nevím kde hledat...Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  3. Prosím kde se dá sehnat ten plastový kosmetický (dá-li se tak nazvat) pořadač? Už nějakou chvíli chci v šuplíku nastoplit pořádek a nevím kde hledat..děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tomsky jsou super, ja mam svetle ruzovy a jsou jako papucky:) jeste mam zalusk na ty zlaty z podzimni kolekce:) jo a kosmetickej koutek je paraaadni:)

    OdpovědětVymazat
  5. Kosmetický koutek máš krásný :). A obal na Macbook se mi taky moc líbí!

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné novinky, máš úplně skvělý vkus! Oblečí je úžasné, stejně tak boty i kosmetika :)

    Zaměřeno na: Kosmetika Moje ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Ten kosmetický koutek vypadá skvěle! Ted´ se ještě víc těším až dostanu vlastní stůl jen na kosmetiku :)

    zarameredith77.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel to není přímo stoleček, protože ten by se nám do ložnice už moc nevešel, ale i tak... :), moc děkuju!

      Vymazat
  8. asi jsem se právě zamilovala do toho tvého trička je děsně super ♥ :D

    OdpovědětVymazat
  9. Ten tvůj kosmetický koutek mě úplně dostal!! Takže si jdu v tom svém hned trochu uklidit :D jinak ninu ricci mám taky, máš úžasný vkus na vůně jak tak koukám a vše krásně nafoceně <3


    kraskadne.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Máš moc krásný kosmetický koutek! :) Já mám kosmetiku v kosmetických taštičkách, takže mám v ikei ted vybrané nějaké věci O:) a krásně jsi nakoupila :)

    OdpovědětVymazat
  11. botky jsou super, ja sice ujizdim na adidaskach, ale u tehle bych se nechala zlakat :-)
    SHICOOLCA

    OdpovědětVymazat