24. listopadu 2018

Vánoční výzva s Bellarose & Soutěž


Vánoce jsou za měsíc tady a letos se strašně těším, až si to u nás doma vyzdobím. Minulý rok jsme se  začátkem prosince stěhovali a já byla těhotná, takže stromeček byl veškerá naše dekorace a jak jsem byla ráda! Letos to je jiné, budou to naše první Vánoce ve třech a já se nemůžu dočkat.
I proto jsem přijala menží výzvu od eshopu Bellarose a to vytvořit si svůj advetní věnec. Zdobení jsem pojala dost minimalistocky, hlavně ještě nic vánočního doma nemáme, takže to nemá ještě tu pravou atmosféru, ale ta snad přijde.

A jako malý dárek mi poskytlo Bellarose slevu pro mé čtenáře a to 20% s kódem THESALADBYLENI.

A pokud napíšete tady na blogu komentář, s jakým doplňkem z Bellarose a jak byste  si doma vykouzlili krásnou předvánoční atmosféru, můžete vyhrát poukaz na 1000,- na eshop. 


Článek není nijak sponzorovaný, Bellarose je můj oblíbený obchod a jsem ráda, že můžu poskytnout svým čtenářům slevový kód a hezkou soutěž.

Mějte se krásně!
Vaše
L.

23 komentářů :

  1. Se závěsnou svítící hvězdou Polar Small Silver, je opravdu nádherná, všechny ty malá světýlka, která dohromady vytvoří neuvěřitelnou atmosféru, tu pravou vánoční. =) Rádi si doma zdobíme dům, protože je pak ještě útulnější s tím pravým kouzlem Vánoc. =) redeba@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Já už teda s vánoční výzdobou začala. Letos jsem se nějak nechala zlákat tou vánoční atmosférou v obchoďácích a už máme doma asi týden vyzdobeno :D Na bellarose bych vždycky nejradši rozprášila celou výplatu, ale moc ráda bych ještě pořídila vánoční věnec na dveře nebo ozdoby na stromeček z jejich vlastní kolekce :)
    dobiasovaver97@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Agoj Leni, já bych si vybrala nějaké baňky nebo ozdobičky na stromeček :-)Tento rok už Emmička bude vnímat Vánoce a stromeček víc a já se těším,jak si to užijeme ❤️ Hezké předvánoční dny s Jonáškem ✨Monča kucemoni@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Me se libi zavesna svitici hvezda, kterou bych povesila do okna a koukala jak venku snezi
    Ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Já už dlouho toužím po této hvězdě https://www.bellarose.cz/dekorace/stolni-lampa-linje-gold-kalix-gold/ v okně by se nám krásně vyjímala :)
    kat.safarikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se hrozně líbí tato hvězda! Zkusila bych jí dát asi za okno...:)
    https://www.bellarose.cz/dekorace/zavesna-svitici-hvezda-isadora-white-60-cm/
    moncha17@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Mě se moc líbí svítící věnec a led řetězy. V nabídce jich je tolik, že bych nevěděla který. Letos se obzvlášť těším až budu dělat vánoční výzdobu.Začala bych něco tvořit hned, ale nejdříve musím dočistit všechna okna :) aby radost z vánoční atmosféry byla dokonalá.

    OdpovědětVymazat
  8. Krásný večer Leničko, děkujeme za super soutěž a slevový kód, Bella Rose je můj oblíbený obchod. Jsem zamilovaná do ozdob na stromeček :) Takže bych letos oblékla stromeček do nového kabátku. Moc se mi líbí myšky, autíčko atd., máme dva syny a věřím, že by pro ně tyto ozdoby tvořily jeden krásný Vánoční příběh ❤️ Krásné svátky, Petra (petrafutrova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. Leni, držím palce, nastylováno máš krásně! Minimalisticky, to já můžu :))
    Myslím, že by se mi hodil ozdobný tác na dekorace, ke svíčkám bych přidala pár větviček a vánoční atmosféra je na světě. Krásné předvánoční dny!

    OdpovědětVymazat
  11. Mi se styling moc líbí a právě proto bych si na Bella Rose vybrala tento adventní věnec, který bych ještě nějak dodekorovala :)
    Va.lucinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Mně nejvíce zaujal závěs s hvězdičkami, vykouzlil by u nás doma krásnou vánoční atmosféru.
    brazdova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Děkuji za soutěž a držím palce v soutěži. Vánoční atmosféru by určitě vykouzlil plápolající oheň v krbu, ale ten bohužel Bella Rose neprodává :-). Takže určitě postačí světýlka, např. LED světelný řetěz Frozen Drops. A nejlépe v několika kusech :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Já bych si n Bellarose určitě vybrala nějaké pěkné svíčky a k nim i jednoduchý svícen.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  15. V bellarose je toho tooolko kraasneho 😊 ale urcite by nase Vianoce rozziarili nove ozdoby na stromcek 😊

    OdpovědětVymazat
  16. V bellarose je toho tooolko kraasneho 😊 ale urcite by nase Vianoce rozziarili nove ozdoby na stromcek 😊

    OdpovědětVymazat
  17. Vybrala bych tuhle hvězdu https://www.bellarose.cz/dekorace/svitici-kovova-hvezda-tindra-small-gold/ s kterou bych prosvítila obývací pokoj :) kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Moc se Vám povedl, je to úplně něco jiného, modernější ( ozdoby Glassor?)a čím bych si udělala radost? Hrneček Kahler s vánočním motivem, je úžasnej, svíčku už k němu mám :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Moc pěkný, ozdobicky z glassoru? Už vím jak to bude vypadat u nás-:) já bych si pořídila vánoční kahler nádobí, je úžasné.
    Karolína

    OdpovědětVymazat
  20. Mně by se líbila závěsná svítící hvězda, kterou bychom si dali do okna.

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Leni, na bellarose bych si vybrala jeden z adventních kalendářů,je super že je můžu použít opakovaně a dát si do nich dobrot co chci :) Měj se hezky

    OdpovědětVymazat
  22. Já bych byla určitě šťastná z retro váhy, díky které bych si při pečení vánočního cukroví připadala jako z 60. let. :)) Krásný zbytek večera, Sára :) sarasromova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Leni, přála bych si nějaké nové baňky na stromeček v bílé barvě. Každý rok máme stomeček zlato červený, tak by to byla příjemná změna. Těším se, až začnu zdobit domeček. :) Pěkný den, Monika. monda.kroupova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat