22. září 2018

Jedna kouzelná značka pro nejmenší - Elodie Details


Elodie Details. Jedna z nějkrásnějších dizajnovek pro miminka. Miluju ty jejich materiály, vzory, barvy a detaily. Proto jsem měla obrovskou radost, když jsem se dověděla, že právě tato značka bude na našem milovaném Feedu. Vždy jsem tuto značku měla spojenou s dudlíky, klipy na dudlík, krásnými fusaky, nebo jejich ikonickými čepičkami, ale mají toho mnohem víc.
Elodie přišlo před nedávnem s novou nádhernou kolekcí, kde vedou motivy třeba roztomilé opičky, nebo celá "chlupatá" kolekce. Opička se mi strašně líbí a pro chlapečka mi přijde originální, proto jsem pořídila hned několik věcí s tímto motivem.


Nekupuju věci dopoředu, ale neodolala jsem tomuto batůžku pro Jonáška. Je to jedna z mých nejoblíbenějších věcí, kterou doma od Elodie máme a už teď vidím Jonyho na odrážedle s batůžkem na zádech.

A tahle plyšová opička se u nás teď vůbec nezastaví, protože si ji Jonášek moc oblíbil. Díky dlouhým ručičkám a nožičkám se mu moc dobře drží, takže se někdy nestačím divit, kde skončí.
 A teď už jejich čepičky, které mají velmi příjemné materiály a jsou prostě kouzelný.
článek vznikl ve spolupráci s Feedo
Poslední věcí je přebalovací taška ke kočárku, byla jsem sama překvapená, že jsem si nevybrala růžovou, ale tuhle modrou. Nejvíc se mi na ni líbí, že to není klasická taška ke kočárku, ale vypadá dobře i jen tak.

Tak co se nejvíc líbí vám?

Mejte se krásně!
L.

2 komentáře :

  1. Elodie vypadá báječně, přemýšlela jsem o fusaku na zimu

    OdpovědětVymazat
  2. Elodie je luxus <3 Máme zálusk na fusak :)

    www.zivotskojencem.cz

    OdpovědětVymazat