31. května 2018

Velké testování plínek #Pampers Premium Care


V květnu jsem vyhlásila soutěž, kde maminky mohly vyhrát plenky Pampers Premium Care a otestovat je. Od některých jsem dostala zpětnou vazbu, o kterou bych se s vámi chtěla podělit. Je mi jasné, že tento článek není šálkem pro každého, ale koho se toto téma týká a třeba hledá, jaký typ plínek by jim doma mohl vyhovovat, věřím, že bude přínosný. Recenze jsem nijak neupravovala a nepřepisovala, protože mi přijde fajn, aby zaznělo přesně to, co která maminka sepsala.
My tyto plínky používáme už od té doby, co se Jonášek narodil a jsme s nimi maximálně spokojení. Plenky hezky sedí, netlačí a indikátor vlkosti nám pomohl hlavně v porodnici. Jako hlavní výhodou plínek vidím to, že jsou šetrné a nedochází u malého k opruzeninám. V šestinedělí nám plínky došly a měla jsem nějaké zbytky plínek od kamarádky, které jsem chtěla využít. Bohužel se Jony po nich opravdu hodně oprudil a tři dny s jinými plenkami, jsme zavhraňovali pěkně dlouho. Takže jiné nechceme.
Zuzana H.
S plenkama naprostá spokojenost,když se malá narodila jiné plenky nám nevyhovovaly, byla drobounká takže kterékoliv jiné plenky jsem jí dala tak protekly.


Lenka K.
S plenkami Pampers premium care jsem velmi spokojená. Výhodou je bezpochyby zejména to že dobře padnou a drží. Je to dáno i tím, že mají příjemně vysoká zádíčka. Další výhodou je také to jak jsou tenké a lehké, působí vzdušně. Velkým plusem je zabarvující signalizační proužek při počůrání. Také na těchto plenkách ale nacházím pár nevýhod. První je jejich chemický zápach, kterého si můžeme všimnout bezprostředně po vyndání z balení. Po nějaké době venku ale vyčichnou. Další nevýhodou se mi zdá menší schopnost absorbce moči s rychlejším “naplněním”. Možná je to na úkor jejich tenkého provedení. Poslední nevýhodou je pro mě vnitřní vrstva v podobě “síťky” - ta se vždy odlepi od podkladu a lepí se k zadečku (obzvlášť když mažu Bepantenem), což mi nepřijde příliž komfortní pro pokožku s rychlejším sklonem k opruzení. Celkově ale Pampers hodnotím kladně a rozhodně je budu dále používat. Možná ale na střídačku s jinými značkami plenek. 
Děkuji za tuto příležitost!
Kristýna Š.
Pleny Pampers premium care, jsou ty nejlepší pleny na trhu. Od narození mé dcery jsem vyzkoušela nespočet plen, ale po všech se hodně oprudila. Byla jsem už hodně zoufalá, ale narazila jsem na tyto pleny a rázem byli naše problémy fuč! Všem novopečeným maminkam které váhají jaké pleny vybrat pro své malé lásky, mohu vřele doporučit PAMPERS.

Klára P.
Příchodem vysokých teplot nás překvapila velice řídká stolice a tak jsme Pampers Premium Care otestovali jak se patří a sluší. Plenky vše ustály, nikde neprotekly, absorpční vrstva tedy na jedničku! Tyto plenky byly naší jasnou volbou ještě než se dcera narodila jelikož jsme je používali již na syna před 4 lety a byli jsme velice spokojeni. Plenky jsou měkké, příjemné na dotek a obrovská výhoda je indikátor vlhkosti a síťka na stolici. Syn jako atopik díky těmto plenkám nikdy nebyl opruzený a dcera zatím také ne, i když mi všichni říkali, že na to holčičky trpí. Plenky se také velice dobře zapínají díky pružným páskům a přizpůsobí se tvaru bříška miminka a hlavně netlačí!

Patricie K.
Plínky Pampers Premium Care používá už od narození a zatím s nimi nemáme žádný problém. Máme za sebou již jedničkové plínky a teď nově jsme přesedlali na dvojkové, i když nám jsou docela velké na to, že Jeníček má už lehce přes 5 kilo. 
Jak jsem již zmiňovala s plínkami jsme velice spokojeni. Plínky krásně sají a miminko je v něm suché i po celé noci. Dle mého názoru se jedná o velmi kvalitní plínky a tomu odpovídá i jejich cena. Nikdy se nám ani nestalo, že by mělo miminko opruzeniny. 
Plenky Pampers Premium Care jsou skutečně kvalitní a při vysledování akcí se dají pořídit často i levněji než jiné méně kvalitní konkurenti. Doporučuji všem maminkám, které chtějí pro své miminko to nejlepší.

Lenka K.
Pampers Premium Care používám už od narození Viktorky a jsem s touto řadou opravdu spokojená. Především mi vyhovuje, jak jsou šetrné k dětské pokožce. Viktorka nemá problémy s opruzeninami a zarudnutím. Pravidelné přebalování zajistí, že je pořád v suchu. Nikdy se mi nestalo, že by plenka prosákla.  Výborný je určitě indikační proužek, který ocení každá maminka. Přebalování je také jednodušší díky postranním proužkům, které se mohou několikrát snadno odlepovat. Plenka je tenká a lehká, není takové"závaží", jako u ostatních typů plen u konkurence. Je skvělé, že jsou tyto plenky dostupné jak v drogeriích tak i na internetu. Já je nejčastěji nakupuji na internetu a to rovnou měsíční balení.
Jediné co mi trochu vadí je, že občas plenky páchnou nějakou chemickou složkou.
Pampers Premium Care bych doporučila každé mamince, která chce pro pokožku svého miminka to nejlepší :)

Zuzana R.
+ indikační proužek, tenké takže vlezou pěkně pod oblečky
- divný umělý pach, 2x mi je děti pročůraly

Veronika D.
Terezce ted byly dva mesice a za tu dobu jsme vyzkousely spoustu ruznych znacek (dm babylove, carefour, pak jeste nejake urcene pro madatsky trh (vyrabi ontex). U vsech mi neco chybelo nebo nevyhovovalo. 
Pampers Premium Care me mile prekvapily. Jsou tenounke,az jsem si v prvni chvili rikala,ze nemuzou zachytit vsechno a urcite protecou. Avsak opak je pravdou, jejich absorbcni schopnost je skvela :-) Terezce tedy pri prebalovani nikde nic neprekazi (na rozdil od plen jinych znacek, ktere jsou objemnejsi a pri pocurani jsou jeste tezsi). Skvelou vychytavkou je prouzek indikujici vlhkost,a ktery usetri cas pri nocnim prebalovani, ktere neni kolikrat treba,a neprobudim tak dite pri zbytecnem rozbalovani pleny.
Poslednim plusem je fakt,ze plinka neni pri pocurani citit (u jinych znacek jsem s tim mela problem), a i kdyz je uz zrala na vymenu,Terezka v ni nema vlhko a neozyva se na prebaleni tak casto,jako driv pri kazdem ucurnuti :-)
U Pampers Premium Care uz zustaneme...!!!

Lucie V.
Vyzkoušela jsem už spousty druhů plínek, protože naše miminko je extra citlivé snad úplně na všechno. Plenky Pampers Premium Care výborně sedí, žlutý proužek je vynález století i když ho na druhou stranu ani moc nepotřebuju, protože ten náš drobeček je počůraný skoro pořád. I když mi po 5-ti hodinovém spánku přijdou vlhčí, nestalo se, že by byl malý opruzený nebo měl jakoukoliv vyrážku. A jelikož překvápka v plínce na nás číhají jen jednou denně a tím pádem stojí opravdu za to, tak nikdy nebylo noc mimo plínku, za což sem nesmírně ráde. Obrázky zatím ocením jen já, ale jsou super. Myslím, že až přijde čas tak je i náš malý poklad jistě ocení. Takže za nás jsou plenky Pampers Premium Care jasná volba i do budoucna :-)

Elis J.
Pampers jsou za nás jedny z nejlepších plen na trhu. Krásně sajou a v noci neprotečou. A jsou měkké, takže i pohodlné. A milovala jsem proužek u menších plen, které mi "oznámily", že je plena už hodně pročůrana a tedy třeba vyměnit. Ocenila bych to i u těch dalších velikostí.
Jedinou nevýhodou je cena. Dnes jsou na trhu levnější a relativně dobré pleny, které naší dceři nevadí a vyhovují také. Proto kupujeme většinou pleny levnější, pokud třeba Pampers nemá slevy apod.
S plenkama Pampers premium care malá i krásně spinká , žádné opruzeniny,plenky krásně drží,takže spokojenost na obou stranách..jak na její tak na mé..

Pavlína B.
Plenky Pampers Premium Care u Anitky používám již od narození a asi je ta naše holčička pěkná cimprlína, protože jiné jí moc nevoní a hned se jich zbavuje (rozuměj tomu tak, že je hned po přebalení pokadí a jelikož ostatní plenky nemají tu skvělou síťku jako premiumky, má to všude...).
Za mě velká spokojenost co se týče savosti, protože malá je schopná zaspat už i na 7 hod a krásně vydrží až do té doby než se malá nají a ještě se stihne vykakat, takže pojmou opravdu hodně. Nespornou výhodou oproti jiným plenkám je síťka, která pojme "hořčici" tak, že ji malá nemá úplně všude - s tím je spojena i menší spotřeba dětských ubrousků... Jako poslední co se ještě dá vypíchnout je prodyšnost plenek, protože ostatní jsou na povrchu takové igelitové nebo jak to napsat :) Jo a určitě potěší i jako dárek, protože plenek není nikdy dost ;)
Celkové plenky doporučuji a i přes vyšší cenu se vyplatí, protože se na ně můžu spolehnout a malá je v nich spokojená a nemusím mít strach, že by se zapařila :)

Aneta B.
Plenky Pampers Premium Care používá moje sestra pro svého chlapečka a jsou s nimi spokojeni, když jsem si tedy chystala výbavičku pro novorozence já, nechala jsem si poradit a zvolila také Pampers. Zkušenost s těmito plenkami jsme tedy již před výhrou v soutěži měli. Malému bohužel plenky často protékaly, hlavně vzadu i přestože velikostně odpovídaly, zkusila jsem tedy ještě některé další značky a nyní můžu říct své postřehy a porovnání. 
U Pampersek oceňuju zejména to, že se pod nimi miminku neprudí tolik zadeček. Skvělá je také "navigační čárka" podle které lze poznat, jestli je miminko počůrané a jak hodně. Tohle má velký úspěch především u babiček, protože ty by nejraději neustále kontrolovaly, jestli není malej počůranej, takhle je hned jasno. Další co se mi líbí, tak je zapínání. Bohužel jsem měla u jiných značek zkušenost také s tím, že se malému lepily na kůži, což se u Pampersek neděje. Co by mohlo být ještě vylepšeno je zadní gumička, tak aby bylo opravdu co nejvíce zabráněno úniku tekutin z plenek. A co by bylo pro mě ještě obrovské plus, tak aby byly plenky ekologické a rozložitelné, tak jak se o to snaží někteří jiní výrobci plínek.
I přes tyhle nedostatky, jsem prozatím lepší plenky nenašla, takže u Pampersek zůstáváme.


Článek vznik ve spolupráci s Pampers

Mějte se krásně!
Vaše L.


2 komentáře :