22. května 2018

Miminkovský haul, co máme nového!



Dlouho tu nebyl mimi haul, co jsme pořídili Jonáškovi, a protože tyhle články patří k těm nejoblíbenějším, rozhodla jsem se jeden nafotit. A nebyla jsem na to sama, měla jsem jedno rozdováděný miminko a je škoda, že do článku nemůžu přidat jeho vejskání. Všechny věci, které tady uvidíte jsem objednávala na Feedo, většinu věcí objednávám přes internet, protože je vše pohromadě a druhý den vše máte většinou doma.


První věcí, kterou jsme nutně potřebovali je stínítko do auta, a protože má Jony rád svoji žirafku Sophii, tak byl výběr jasný. V balení byly dva kusy, ale jedno už putovalo rovnou do auta.


A u žirafy ještě zůstaneme a to s touhle plovoucí variantou do vody, která vodu dokonce stříká pusinkou. Stříkání ještě asi moc nevyužijeme, ale samotná žirafa měla úspěch hned. Bude fajn i na dovádění v bazénku, který chci Jonáškovi pořídit na terasu.


 Náš koš na plínky už jste viděli, ale doobjednávala jsem do něho náhradní kazety.


S dudlíkem poslední dobu bojujeme. Jonášek dudlík moc nechce, i když ještě před měsícem tyhle od Aventu miloval. Má je rád i teď, ale chtělo by to nějakého človíčka, který by mu ho držel v pusince. Takže jsem pořídila variantu od tří měsíců a pokukujeme i po jiných typech a značkách, uvidíme. Doporučili byste nám nějaký?


A tady už začíná příprava na příkrmy, jak já se těším na první mrkvičku! Není ale kam spěchat. Ale proč nebýt připravená, že? Na lžičky od MAM, jsem četla samou chválu. Špička lžičky mění barvu, pokud je jídlo příliš horké a v balení najdete úzkou, tenkou lžičku, která je fajn do vyšších skleniček a ta menší a širší je navržena pro samotné dítě, aby se mu dobře držela. A co mi přijde super a nikde jinde jsem neviděla, že lžičky můžete dát sice do jednoho ochranného pouzdra, ale je dvoukomorové, takže se lžičky případně o sebe nezašpiní.


No a můj budoucí miláček, na kterého se strašně těším - parní hrnec a mixér Philips Avent, který umí strašně moc věcí, které ulehčí práci. Umí totiž vařit v páře, mixovat, ohřívat i rozmrazovat v jedné nádobě. Měli jsme ho s manželem v hledáčku už delší dobu s tím, že si ho jednou pořídíme, až bude potřeba, ale pak se objevil ve větší slevě a přišlo nám zbytečné čekat.


A posledním kouskem je tehle roztomilej overálek Boboli, tahle značka se mi strašně moc líbí a ten obrázek mě dostal. Takže ještě dorůst nějaký ten centimetr a bude pro nás dokonalej.

Článek vznikl ve spolupráci s Feedo
Dejte vědět, co jste si v poslední době pořídili vy, budeme rádi za jakýkoli tip! Já se ještě chystám na vytváření letního koutku pro to naše mimi na terase, ale o tom vám taky určitě něco napíšeme!

Mějte se krásně!
L&J

3 komentáře :

  1. Máte nádherného broučka :) s dudlíkem jsme bojovali určitou dobu taky. když náš Joni ležel, tak jsme mu ho vždycky všelijak vypodložili plyšákama, aby mu nevypadl s pusinky. když si hrál tak to bylo horší, ale to období poměrně rychle přešlo. teď už ho používáme málo, většinou na ukldnění když je rozespalý. jinak ho nevyžaduje. já už teď kupovala 6m+ :D na příkrmy jsem se taky těšila a dokonce zvládáme dobře, ale nějak teď nevím, proč jsem z toho byla tak paf. kojení pro Jonatánka pořád srdcová záležitost a jen tak se jí nevzdá. zatím u nás vede překvapivě brokolice, z ovocných svačinek nijak nadšen není :D a to mu 2x denně vyvářím vše čerstvé :D tak uvidíme jak si zvykne

    OdpovědětVymazat
  2. Za mna cumliky MAM:)z aventackych slintal a otlacali ho

    OdpovědětVymazat
  3. Doporučuju dudlíky NUK. Taky jsem začínala u dětí dudlíky od Aventu, ale neujal se ani u jednoho.
    Mějte se a užívejte, Jonášek je nádherný.
    Šárka Málková

    OdpovědětVymazat