27. listopadu 2016

Letošní Vánoce, Co si přeju? #soutěž



Ahoj všem! Blíží se Vánoce a už všechno začíná svítít a barvit se do vánočních barev. Vánoce jsou pro mě určitě tím nejkrásnějším obdobím v roce, protože mají pro mě své kouzko, které miluju. I pro Vás mám nachystáno v tomhle období několik soutěží o fajn věci, které by mi určitě udělaly radost a doufám, že si rádi zasoutěžíte jak tady tak i na instagramu. A první bude právě v tomto článku, kde můžete vyhrát tři séra Yves Rocher z minulého článku.
Ale teď nejdříve o mně a mých Vánocích, protože mi přišlo několik dotazů, co bych právě já letos chtěla najít pod stromečkem. Tohle je asi ta nejtěžší otázka, kterou teď dostávám, protože opravdu nic nepotřebuju a nechci. Vlastně si přeju "pouze" jednu věc, která nejde koupit. Jsou to taková ta klišé, která se říkají, ale když se tahle slovíčka myslí opravdu upřímně a v této situaci jste, tak to klišé rozhodně nejsou a doufám, že se na mě usměje štěstí a tohle přání se mi splní. Minulý rok jsme s přítelem byli poprvé večer sami a letos si to střihnem znovu jako manželé a sama jsem zvědavá, ci přinesou další Vánoce, ale to nych předbíhala. Teď se těším na babiččinu tradiční slavnou větu, že jsme zase o rok starší, kterou si poslechneme na Vánoce, Silvestra a hned v lednu na narozeniny, takže to vezmem zase šupem :).
Určitě ale chystám článek s tipy na vánoční dárky, o ten Vás neochudím a doufám, že já se taky inspiruji a že už taky dárky pro svoje nejbližší nakoupím! Protože nejsem ten typ, co shání dárky na poslední chvíli a nestáším to :).
A pokud si chcete zasoutěžit, tak stačí, když mi napíšete komentář s Vaším vánočním přáním a třem pošlu výhru, nezapomeňte připsat Váš mail!

PS. a nepište mi prosím, že už máte vše nakoupeno, už takhle mám z toho hrůzu :D, ale tipy jsou vítány!


Mějte se krásně a budu se těšit na Vaše komentáře!
Vaše Leni

45 komentářů :

  1. Najviac si zelam viac CASU na rodinu, priatelov a aktivity, ktore by som chcela robit... :/
    livkamala93@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Neboj, já ti bohužel nemohu napsat, že už mám všechno nakoupeno, protože nemám ani jeden dárek :D
    Jinak moje letošní přání je, aby se k nám na Vánoce mohla vrátit babička z nemocnice, to by předčilo všechny hmotné dárky :)
    mysweetdiary@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Mám mnoho nehmotných přání, ale než bych je sem všechny vypsala, tak bych se asi upsala k smrti. Z hmotných věcí jsem letos napsala "Ježíškovi" hlavně o nějaký kvalitní spacák, protože ten můj milovaný stoletý jsem si různým trekem roztrhala a je naprosto nepoužitelný.
    klara.odehnalova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Na Vanoce si přeji parfém.
    Ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Super clanek, jelikoz ja taky tak nejak vsechno mam, tak si preju jen malickosti. Muj hlavni vanocni darek bude cesta do Rima a ja uz se nemuzu dockat! Tobe uz ted preju krasny Vanoce s manzelem a nadhernej prvni advent!
    S laskou
    Sandra
    shineoffashion@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Moje najvacsie prianie je,aby sme sa cela rodina zisli pri stedrovecernom stole co vsak nebude mozne tohto roku, pretoze brat pracuje už mimo SVK a nebude moct na Vianoce dojst. Takže mojim prianim je aby Skype fungoval aj 24.12. a aby sme boli apson takto v kontakte :) peknu advetntnu nedelu prajem :) tinaleskova22@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Já zatím nemám ani jeden dárek, takže nepanikař :-D všechno budu muset nakoupit těsně před Vánocema cca asi 20.12. :-D doufám, že ten chaos v obchodech nějak přežiju. :-) Jinak co se týče mého přání jsme na tom podobně, všechno mám a nic nepotřebuju. Možná jediné co by se mi hodilo je nějaký cestovní batoh.

    Hezký první advent vám všem!
    marienerad@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. já bych si nejvíce přála být celý další rok spokojená. tak nějak se vším. i když tohle přání si můžu splnit leda já sama, svým přístupem k životu. :) z hmotných dárků nikdy nepohrdnu novými botkami, nebo šperkem :D
    kat.safarikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj:-D já mám pro zatím jen pár dárků a také panikarim..pro sebe bych si přála nějakou krásnou kosmetiku,boty(mám vybrané asi troje:-),kabelku a parfém ..taková ženská klasika bych rekla:-D ale hlavně letos to budou první Vánoce,které bude náš syn už vnímat,tak je pro mě důležitější,aby se líbili jemu a mel radost:-)

    terezakuc.kuca@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Neboj,nemám ešte nič kúpené ani ja :))

    Fuu samozrejme nematerialne veci sú najkrajší darček, ale keď už, tak by sa mi zišiel nový telefón :)

    17monika6@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Já žádné hmotné přání nemám, ale kdyby to šlo, přála bych si najednou všechna ta "klišé" jako zdraví, štěstí, pohodu :) Budu věřit, že Tobě se to splní :) Z hmotných by mě určitě potěšila jakákoliv kosmetika :) U nás jsou každé Vánoce trochu smutné, ačkoliv tu předvánoční atmosféru miluju. Jsem jedináček, takže ve třech je to takové zvláštní. Dřív jsme slavili Vánoce s babičkou a dědou, což si moc nepamatuju, ale pocity z těch vzpomínek jsou moc hezké. Jsem zvědavá, kdy se dočkám prvních Vánoc s přítelem, ale myslím, že jen ve dvou to nikdy nebude, na to jsme oba moc fixovaní na svoje rodiny :D 6naire@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Leni, asi to bude znít taky jako takové tradiční klišé (aspoň pro některé teda), ale také nic nepotřebuji a ráda bych tyto Vánoce strávila s mou celou velkou rodinou, jelikož většina z ní žije už přes rok ve Francii a tím myslím mamku, všechny mé mladší sestřičky a mamčiného manžela, vidáme se párkrát za rok a já, čím jsem starší, si uvědomuji, jak mi na nich velmi záleží a jak si vážím našeho společně stráveného času, takže si přeji pouze tohle! :)
    Můj email: terezka99999@email.cz
    :PS: Jinak v klidu Leni, já nemám koupený ještě ani jediný dárek a vůbec nevím, kdy to všechno stihnu! :D

    OdpovědětVymazat
  13. Já už pár dárečků mám, co jsem objednávala přes internet, ale ty hlavní nákupy proběhnou až v polovině prosince a těším se na to. Mně se letos Ježíšek nezeptal, co chci, budu mít asi velké překvapení. Ale asi bych si přála nějaké pěkné pyžamo a knížky. vendulkaplankova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Bohuzel jeste nemam ani jeden darek a kdyz jdu do obchodu a vydim tam ty davy lidi tak mam stojo osypku :D Nicmene co bych si nejvic prala neni tak uplne ma vanoce, ale preji si abych udelala maturitu a mela to uz zasebou :D No nicmene od jeziska bych jako tradicne nejvic ocenila dobrou knizku a nebo nakou kosmetiku, kterou si sama nemuzu dovolit :) kasparova_zdenka@szas-ostrava.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Já bych si na letošní Vánoce nejvíce přála klid v naší rodině a zdraví pro mého tátu. U nás doma to poslední dobou hodně mezi všemi jiskří a myslím, že zrovna na Vánoce by byla vhodná doba na to, aby se všechny spory urovnaly. A taky bych si moc přála aby se mému tátovi zdravotně dařilo, má chronickou nemoc a hodně se to horší...Nic víc si nepřeji, protože k čemu jsou materiální dárky když je to mezi vašimi blízkými špatné.
    Dárky zatím ještě nemám, ale to nevadí, času pořád dost:-)
    kajazakova23@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. Trochu klišé, ale každý rok si říkám, že začnu vymýšlet, nakupovat, shánět zavčasu a každý rok to dopadá stejně. Takže zatím nemám nic. Ráda dostávám užitečné dárky, letos bych si přála ruční šlehač, ten mi v kuchyni chybí. hra.lucie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. Na Vianoce si želám parfém a hlavne tú vianočnú pohodu ❤
    sabinka.mericova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Na Vianoce si neželám nič špeciálne, všetko už asi mám ale hlavne si želám tú vianočnú pohodu ❤
    sabinka.mericova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Na Vianoce si želám parfém a hlavne tú vianočnú pohodu ❤
    sabinka.mericova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Čím jsem starší, tak tím více si užívám nakupování a balení dárků pro ostatní. Mám obrovskou radost, když se mé dárečky líbí a potěšila jsem své blízké. Takže mé vánoční přání je, aby se mnou koupené a vyrobené dárečky všem líbily a měli z nich radost :)
    therainbower@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj, já si přeju od Ježíška černý 501 a bohužel, jak jsem se tak zatim koukala, nikde si je nemuzu ani zkusit natoz koupit, protože u náš v levisu je prostě nemají. :( A vánoční dárky pro ostatní ještě ani nemám pořádně promyšlené, takže jsou pořád jen u mě v hlavě. Hlavně se tím nestresuj a užij si krásný první adventní neděli. :)
    Betka.rosicka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Největším přáním jsou klidné chvíle s mými nejbližšími, ostatně jako každý rok, ale to nejvíc největší tajný přání je, aby mne pod stromečkem čekala další letenka/jízdenka na další lednová dobrodružství dvoucestovatelů <3 michalavojtechova@seznam.cz :-*

    OdpovědětVymazat
  23. Tento rok je snad jediný, kdy nepotřebuji nic hmotného (notebook, mobil,...), ale spíš bych si přála abych zdárně udělala maturitu, dostala se vysněnou vysokou školu a aby moje celá rodina spokojená :) Jsme ale lidé a každý člověk občas zatouží po něčem materiálním a zrovna u mě je to letos rozjasnovač od theBalm a to by mi uplně bohatě stačilo:)
    sabina.vanickova8@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. Letos mám jen jedno jediné přání, aby můj přes devadesát let starý dědeček, ještě ty letošní Vánoce s námi dal a měl zase jiskřičky v očích jako minulý rok, když jsme spolu slavili, bylo to nejvíc. janesmoments@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Já bych si přála, aby to všechno nebylo tak uspěchané a konzumní a přijala jsem praktická opatření. Navštívila jsem výměnu domácích přebytků ve Svět-hub, odnesla tam, co moc nepoužívám a nanosila domů věci, co mají potenciál potěšit mé blízké. A v prosinci se koná ještě podobná akce: http://incien.org/event/partner-vanoce-zdarma-v-pradelne/
    Btw, nemějte z toho strach, méně bezhlavého utrácení ještě z nikoho sociála neudělalo.
    philosoraptorka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  26. Pěkné čtení ;-) , jsem na tom obdobně....prý se podle toho pizná, že stárneme....přejeme si věci co nejdou koupit ;') . Asi je to fakt, vše je pomíjivé a vše ztrácí hodnotu pokud člověk neni zdraví a šťadtný. Miluju vánoce....vážně, se vším všudy co k nim patří. Nehroutím se z toho, když nestihnu umýt okna a napéct 20 druhů cukroví...a co !? Důležitější je ono kouzlo vánoc, to že to prožívám s rodinou, že navštívíme trhy, společně zdobíme byteček, pečeme cukroví, posedíme společně u snidaně, lenošíme v postylce a koukáme na pohadky....co víc si přát než vidět natéšené děti, spokojeného manžela a zdravé rodiče. Dárky z části kupujeme a většinou jde o zážitky a z části vyrábíme. Ještě nám něco chybí, ale i to se dá přežít, zatím je čas ;-) . Krásny advent všem.
    lenboda@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  27. preji si videt opet snih krasne zasnezenou krajinu to by bylo super z tech hmatatelnych chci novou knihu od rowlingove email tomanova.katerina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Od té doby co pracuji a sama si vydělávám si nepřeji žádné veledary, vše co potřebuji si koupím sama. Nicméně by mě dost potěšily třeba vosky od Yankee Candle, protože moje sbírka už se povážlivě tenčí :D Samozřejmě nejradši bych chtěla, aby celá moje rodina a blízcí byli zdraví a šťastní, to je to nejdůležitější. Měj se krásně a užívej adventního času Leni :)
    p.e.t@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Vánoce miluju! Jen přítel je trochu bojotuje, prý si jich jako malej užil dost a v dospělosti to není takové.. My se do konce prosince musíme přestěhovat do nového bytu, který teď rekonstruujeme, takžé mým největším přáním je, aby se vše stihlo a my už na Silvestra byli v našem útulném bytečku, který teď nemá ani vanu, ani kuchyň a dokonce ještě ani podlahy.. :D Jinak co se týče materiálních přání, tak já osobně bych si přála nějakou kosmetiku nebo peněženku a kabelku.. Tak třeba Ježíšek něco donese :)
    Přeju krásně strávený adventní čas a díky, že jsi pro nás takovou inspirací :)
    janca.holikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Přeju si, aby sluníčko svítilo každý den aspoň dvě hodiny! Ale úplně úplně každý den :-) Anet. anetka.uhk@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. Na Vánoce si přeji novou knížku HP. :)
    zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. Přeji si, aby 24. prosince napadl sníh, a aby se muj pejsek uzdravil. :)
    Nelarichterova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  33. Ještě dárky nakoupené nemám, ale přeji si sníh, sníh a do třetice všeho dobrého sníh anezka.dudackova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Neboj já nemám ještě vůbec nic, ani vánoční úklid ani nakoupené dárky. A z toho vyplývá moje největší přání, mít více času :) Asi proto se těším na Vánoce, na tu neskutečnou pohodu, když jsme všichni doma :)
    va.lucinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Přeji si, abych sebrala po letech odvahu a založila svůj blog, abych mohla dělat radost lidem, co čtou blogy, jako děláte vy mě :) Jsi pro mě vělikou inspirací . Přání je vždy mnoho, ale materiální věci si můžeme koupit i sami. Nejdůležitejší jsou věci, které nám pomuzou docílit věcí které chceme. Kamila.Kastakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  36. Já si taky čím dál tím víc přeju věci které nejsou k mání v obchodě :D letos bych chtěla, aby jsme s manželem prožili Vánoce hlavně v klidu a v pohodě (budou to taky naše první společné :)a jsem na to hrozně zvědavá)
    katka.hausknechtova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj Leni, darek nemam jeste ani jeden, porad si rikam, ze je zatim cas:). Uprimne bych si prala vratit se v case a zopakovat si alespon jedny z Vanoc jako dite. Zavzpominat si na to, jak jsem s enemohla dockat Stedreho dne a cely den se tesit na to, co najdu pod stromeckem, jak nam stromecek pres noc nazdobil jezisek, bobovacka na kopci s nej kamaradkou, jak sme se jeste ten samy vecer musely navstivit a ukazat si co jsme dostaly za darky. Ted v dospelosti mi to chybii.. Preji krasne Vanoce:) .. barbora.valaskova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  38. Nechci Tě strašit, ale už mam pro každého z rodiny minimálně tak 5 dárků :-D ja jsem v tomhle hrozná! Nakupuji už takhle předem, abych neudělala šok mý peněžence najednou :-D samozřejmě, že jsem ještě neskončila, protože miluju ten obchoďákový Vánoční blázinec a vždy mě to donutí dokoupit ještě tisíc kravin! :-D Když už mám pak všechno zabaleno, tak si já sama kolikrát řeknu, že jsem magor! Když ja si, tak moc ráda hraju na Ježíška! Stačí se vždy koukat na ty rozzářený ksichtíky sourozenců a překvapený obličeje rodiču <3 Takže jidiný co si přeju - domácí pohodu, tisíc pohádek a hlavně tunu žrasa <3 :-D Na závěr Ti přeji hodne šteští při výberu dárku a HLAVNĚ pevný nervy :-D :-) sarkahartmannova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj Leni, tak na tipy se opravdu těším ,protože já jsem mnohdy bez inspirace a skoro každé Vánoce naděluji knížky. S těmi většinou nešlápnu vedle,ale taky by to chtělo nějakou změnu:)) Já si k Vánocům přeji hlavně to zdraví pro celou mou rodinku, ,protože čím víc zdraví jsme,tím méně si toho vážíme. A cely podzim se s tím nějak všichni perem a proto si myslim ,že je to opravdu to nejdůležitější .ikdyž jak říkáš zní to jako klišé. A soutěž tedy zkouším taky,protoze v lásce zrovna stesti moc nemam,tak treba ve hře se poštěstí �� přeji pohodové Vánoce s manželem a rodinou!�� Isabelka.vy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Můžeš být v klidu, taky ještě nemám moc dárků. Vždycky jsem nakupovala a hlavně promýšlela co komu koupit hodně dopředu, ale letos jsem nejak zjistila, že na to nemám dost času. A tak jsem nejake darky nakupovala online a časem budu muset vyrazit na pořádné nákupy. Miluji vanočni atmosferu v obchodech a večerní prahu, všude chumle lidi a turistu... na to se těším. Taky jsem dost dlouho přemýšlela nad tím, co si vlastně já přeju... a jediné co jsem zatím vymyslela je můj oblíbený parfém, který mi právě dochází. Přála bych si taky, aby tohle uvolněné a štastné období neskončilo. Nějak nemam pochopení pro ty lidi, co nemaji radi vanoce a přijdou jim hektické, podle mě je to jen na vas jak moc se nechate ovlivnit nakupni horečkou. Přeju ti krasné svátky a úspěšné nákupy :)
    eliska.ocaskova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. Dárky mám téměř všechny nakoupené. Těším na pohodu u stromečku. Miluju Vánoce se vším všudy.
    Přeji si najít pod stromečkem parfém - najdu ho na 100procent, sama jsem si ho totiž pořídila a zabalila.
    lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Mým přáním je užít si vánoce i adventní čas bez stresů a shonu. Což se zase moc neslučuje se sháněním dárků. Takže si přeju, abych pro svoje pubertální kluky byla pořád skvělá a "mladá" mamina (a na to by možná pomohlo to sérum ;-))
    sarka.chlubnova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Moc děkuju za Vaše soutěžní komentáře škoda, že výher nebylo víc, ale budou další soutěže, třeba hned dnes bude jedna na instagramu. Gratuluju michalavojtechova@seznam.cz,
    p.e.t@seznam.cz,
    marienerad@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  44. Musím říct, že raději dárky dávám, než dostávám. Samozřejmě je úžasné, když na Vás někomu záleží a dá Vám dárek, který sám vybral právě jen a jen pro Vás. Zahřeje to u srdíčka. Ovšem přesně toto, myslím to zahřátí u srdíčka, nejraději dělám pro své blízké. Miluji, když jim můžu dát něco, co si přejí nebo co jim udělá velkou radost. Ten pocit je k nezaplacení. A pokud bych si něco měla vybrat já sama, tak kromě těch věcí, které se nedají koupit, bych si moc přála dostat nějaký krásný den strávený v salonu s péčí kosmetičky, masérky, kadeřnice, manikérky atd. Ráda bych se nechala hýčkat. :) Miluji relax a moc bych si to užila. Ovšem bude mi stačit, když bude celá rodina držet pohromadě a podporovat se. Láska nakonec vítězí..i mezi všemi dary. :)

    nesp.tereza@gmail.com

    OdpovědětVymazat