2. září 2016

#Svatebnídeníček Konec svatebního deníčku a zároveň velký začátek

Ahoj všem! Ani nemůžu věřit, že to tak rychle uteklo. Přijde mi to jako chvíle, když jsem Vám na instagramu ukázala svůj zásnubní prstýnek. 
Jak jste všichni určitě poznali, je tu poslední "díl" svatebního deníčku a chci Vám poděkovat za všechnu tu podporu a krásné vzkazy a komentáře, které jsem mi psali. Už jsem měsíc vdaná paní a už jsem se asi dvakrát představila správně do telefonu,  je to totiž nadlidský úkol! Matu tím ne jen sebe, ale i lidi kolem mě. Není totiž nad to, když Vám volá pošta, vy se konečně představíte jako Stříteská a pán zrovna volá Stránskou. Tak mu teda vysvětlíte, že jste to vy a on si pak uvědomí, že veze balíček i Stříteský. A to je teda kdo? To jsem taky já :D! a sranda je na světě.

Vybrala jsem pár našich svatebních fotek, tak snad se Vám budou líbit a třeba ve Vás navodím atmosféru toho našeho dne! 

Svatbu jsme měli 22. července na hradě Potštejn a jsem strašně ráda, že jsme vybrali právě tohle místo. Bylo to úplně něco jiného, než co jsme na svatbách viděli a rozhodně jsme nelitovali. Musím říct, že jsme celou dobu měli úžasné štěstí na lidi, protože jsme byli se vším moc spokojení a s odstupem bychom asi nenašli nic, co bychom změnili.


Náš PAN Fotograf, který tuhle krásu vytvořil a udělal nám vzpomínku na celý život. Před několika lety, fotil svatbu mé kamarádky a já věděla, že bych chtěla fotky právě od něj. A měla jsem štěstí! Slovo dalo slovo a už Vám ukazuju svoje svatební fotky právě od něho. Ne jen, že to je skvelý fotograf, ale strašně fajn člověk a sympaťák! Takže holky, pokud se bojíte, že se ženich nebude chtít moc fotit, tak opravdu záleží na fotografovi, protože my OBA jsme si to focení užili a byla u toho i legrace!

Šaty! Tak jaké vybrala? Jedna z hlavních otázek! O výběru svatebních šatů jsem už psala tady, ale výsledek jste viděli až po svatbě. Tak co? Vybrala jsem dobře?

Kytice Mat-Flowers (článek zde)
V Hradci jsem se docela květinářství bála, proto jsem vsadila na jistotu a všechny kytice jsme objednávali u Mat Flowers v Praze a byla to ta nejlepší volba. Chtěla jsem moji svatební kytici, kytice pro maminky, květiny na klopy ženicha a svědka a poslední byl květinový náramek pro moji svědkyni. Všechny kytičky vydržely celý den, i když bylo chvílemi opravdu parno. Můj hlavní požadavek byl v lazení barev a pro mě i pro ostatní byly květiny dokonalé.

Vlasy a líčení

Nejdříve jsem byla na střihu a barvě u té nejlepší Barči, která je prostě kouzelnice a nikdy jsem něměla lepší vlasy než právě od ní!

V den D se mě opět ujala Lenča, o které jsem už jednou psala.  Už jsem se nemohla dočkat, až přijde zase ta milá osůbka a vykouzlí mi to, co vytvořila na zkoušce. A konečný výsledek byl ještě lepší.

Konečně odtajním ty naše vybrané a jak jsem slíbila. První, kdo uhádl číslo 15, dostane odměnu!

Chtěla bych všem, co se na naši svatbě podíleli moc poděkovat, protože jsme byli moc spokojení a vážíme si Vaši práce. A Vám, koho svatba ještě čeká, chci vzkazát, že si máte užít svůj den naplno a nenachat si ho ničím a nikým zkazit, protože už se nevrátí. Mně 22.7. utelo strašně rychle, ale byl to určitě prozatím můj nejkrásnější den v životě. 


Mějte se krásně!
A kdyby Váa cokoli zajímalo, tak se zeptejte, budu moc ráda!


Vaše L.


17 komentářů :

  1. Nádhera!! Ach joo, já bych se zase vdávala znova :-D :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne fotky naozaj nádherná svadba veľa lásky a šťastia prajem :)

    OdpovědětVymazat
  3. Leni, nádhera! Krásné fotky..svatba musela být nádherná :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne fotky, prajem všetko dobré:)

    OdpovědětVymazat
  5. Svatba vypadá úžasně! Tenhle svatební deníček patří mezi tvé nejlepší články :) A jestli správně koukám, tak jsem jako první uhádla číslo prstýnku, čemu nemůžu uvěřit, ale hned jak jsem ho viděla, tak jsem věděla, že k Vám sedí ze všech nejlépe :D :) Jste úžasná, svatba byla krásná a já se nemůžu dočkat svatby mé ségry, kterou má příští rok 2.6. :')

    OdpovědětVymazat
  6. Jeej, to je nádhera :) Prajem všetko dobré!

    Na mojom blogu práve prebieha Giveaway o Japan Candy box, budem veľmi rada, ak sa zapojíš :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  7. Moc moc moc gratuluju Leni! Fotky se vazne moc povedly, jsou uzasny, vam to moc slusi a vypadate proste tak stastne! Saty jsou bozi, prstynky taky, kytka je taky vkusna, no proste vsechno sedi tak jak ma, vidim ze svatba dopadla tak jak mela a ja jsem za tebe uprimne rada! Jeste vam popreju vsechno nejlepsi do budoucnosti, at vam to takhle krasne vydrzi! ;D
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  8. Naprosto božské fotky, kytice a ty šaty...ach bože ♡♡♡ chci se taky vdávat :-D

    OdpovědětVymazat
  9. Potštejn je naprosto úžasné místo s atmosférou. Loni jsme tam byli na prohlídce a ta svatební místnost mě úplně dostala. Moc gratuluju :)

    OdpovědětVymazat
  10. Nádherná svatba! Ta kytice je překrásná ♥. Mě by zajímalo, na kolik taková nádhera vyjde. Platí se něco i za to, že jste měli obřad na hradě?

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to je opravdu nádhera! Prostředí, šaty, výzdoba, dort, styl fotek. Vážně se to moc povedlo.

    Simple living: Letní úkolníček

    OdpovědětVymazat
  12. Tak to je naprosto dokonalé!! <3

    http://marketafrank.com/

    OdpovědětVymazat
  13. Nádhera Leni, šaty jsi vybrala nejkrásnější, dort je taky úžasný a prostory wow... Kytice vypadá dobře, ale z floristickeho hlediska je absolutně špatně uvazana a konce by neměli být vůbec vidět, ale to je detail a pokud v tom nemáš praxi, tak ti to ani nepřijde =) cukrarce by se zase třeba něco nelíbilo na dortu =)

    OdpovědětVymazat