20. března 2016

První jarní den #tulipány #jsemkava #soutěž #krmení

Ahoj všem! Konečně! Odpočítavala jsem dny, kdy už bude konečně jarní počasí, které se tedy dnes u nás opravdu nekoná, ale už ho máme aspoň v kalendáři! Už se to blíží, i když už ty veškeré změny počasí mě "donutily" si pořídit holínky, haha :).
Dnes ráno jsme si řekli, že se projedeme na kolech (málem jsem sice umrzla), ale touha si zajet pro tulipány, koupit si něco dobrýho a nakrmin labutě byla silnější. A byla to prostě bomba! Rozhodně doporučuju vzít staré pečivo a vyjít. Bylo to super dopoledne, které jsem si užila a chvílemi jsem si připadala jak malá holka, poskakující mezi labutěmi. A radost jsem neměla jen já, ale několik hladových krků (aspoň se tak tvářily).
Doma jsme si udělali dopolední společné nedělní kafe, které si užívám, protože když jsem doma sama, tak si kafe neuvařím. Pokud máte chuť si zasoutěžit tak na instagram můžete nahrát fotku pod #jsemkava nebo #jsemcaj a můžete vyhrát pěknou zásobu kafe nebo čaje, stačí tedy dát najevo do jaké skupiny patříte. Jste čajíčkáři nebo bez kafe nedáte ani ránu? Já horký čaj prakticky nepiju, takže mám jasno!


Mějte se krásně s užívejte jaro!
Vaše L.

11 komentářů :

  1. Super fotky a dík za tip na súťaž... ja som čaj (:

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  2. Super článek Leni,jako vždycky! Taky doufám, že už tohle zimní období uteče někam daleko :/:*

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné fotky :) už hodně dlouho jsem nebyla krmit labutě :)
    Já jsem určitě čaj, ačkoliv kávou nepohrdnu :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ten zákusek vypadá skvěle :) A já jsem určitě čaj :D

    OdpovědětVymazat
  5. Vidíš - já si ani neuvědomila, že je zítra první jarní den. Ale koupila jsem si narcisky - jen na půl nakvetlé a nějak se jim nechce se rozvít úplně, tak nejsou ani fotogenické :-(. Tvoje fotka tulípánů je moc pěkná (tedy nejsen ta) a ta váza na ně se mi moc líbí - hezky v ní vyniknou.
    Já jsem čaj, ale instagram si kvůi tomu zřizovat nebudu :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Leni,moc pěkné fotky! :) Můžu se zeptat,kdy bude ten haul? Vyhlížím ho už měsíc😅 A budeš přidávat zas na Instagram více fotek outfitů? Bylo by to super :) Přeju pěkný den 🌷

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc dekuju za mily komentar. Haul jsem nejak nestihla nafotit, ale ve ctvrtek se chvytam na nakupy do Prahy! tam bych se mohla polepsit! Outfitu bych chtela vic, jeden mam v zaloze a bude brzy na blogu! Jen jak chodim do prace, tak je to narocne a shaneni fotografa je taky obtizne. Bohuzel nemam zadnou blogerku pobliz, ale pokusim se to napravit :*.

      Vymazat
  7. Krásne fotky :) Za mňa som aj káva aj čaj, pretože oboje milujem ! :) No častejšie pijem čaj, pretože na kávu si vždy chcem vyhradiť čas s dobrým časopisom alebo knihou/seriálom a to sa mi väčšinou podarí len cez víkend :)

    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám ráda kávu i čaj. Ale když někam jdu, tak si dám vždycky kávu, čaj piju jen doma :)

    OdpovědětVymazat
  9. no za mě kávu všema deseti! :) občas mám pocit, že bez takové delikatesy nemůžu žít :D každopádně výborným sypaným čajem ve vyhřáté vaně taky nepohrdnu :) takže asi záleží spíš na příležitosti, pokud se nebudu ohlížet podle konzumace, tam je to jasné :D

    OdpovědětVymazat