9. března 2016

NINA POP láska v jablíčku

Ahoj všem! Konečně se u nás nekoná sněhová kalamita jako včera a hned mám lepší náladu. Minulý týden mi došel jeden z mých nejoblíbenějších parfémů Nina Ricci, nedalo mi to a pořád jsem měla v hlavě červíčka, který nad ním přemýšlel. Je to pro mě naprosto dokonalá a božská vůně, které si všimne každý a slyším na ni neustále lichotky. Pokud Ninu neznáte, tak si k ní jdete aspoň přivonět.
Já se s ní sžila a nějak mě vystihuje. A takhle to dopadlo, udělala jsem si radost a pořídila si novou. Překvapením byl její obal, který byl představen jako novinka letošního roku. Jablíčko je bláznivé, veselé, ale zároveň strašně roztomilé a přesně tak si já předtavuju roční období, které nás čeká, jupí! Nina přichází pravidelně s novými flakonky a tento byl vytvořen právě k jejím 10. narozeninám.

Jedná se o vůni, která  je popisována jako květinová s jemnou signaturou bohémství, vzácnými jiskrnými tóny a dvojitým charakterem srdce této vůně. Zahalen v karamelu, jablečném závoji, uvolňujícím se prostřednictvím vzdušné směsi citrusových plodů a smyslného základu lehkých tónů dřeva. Nevím, jestli si pod tímto popisem něco předstvíte, ale já bez ní byla týden a běžela jsem pro novou.

Jaký parfém milujete vy?
Mějte se krásně!
L.

10 komentářů :

  1. Vyzerá super... Ja zbožňujem MK Glam Jasmine a Chloe od Chloe...


    Daniela

    OdpovědětVymazat
  2. No jako to jablíčko je fakt nádherné :))) Já nevím jestli mému se dá říct parfém, ale miluji Katty Perry vůně a ted zkouším od Hugo Bosse v černém obalu a to je také nádherná vůně :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Ninu:-D mám všechny jeji limitované edice a tuto poslední si také pořídím..používám ji už skoro 10let..jinou vůni nemám:-D

    OdpovědětVymazat
  4. Ninu:-D mám všechny jeji limitované edice a tuto poslední si také pořídím..jinou vůni nemám..používám ji už skoro 10 let :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Ninu mám, ale v trochu inom prevedení - červené jabĺčko :) Je naozaj skvelá a táto má krásny obal ! :)

    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  6. Nina Ricci bejvala vždycky moje srdcovka, já zůstala vždy u klasicky červeného jablíčka a taky jsem na něj slýchala jen samou chválu..pak jsem zkusila bílo zlatou s těma srnečkama a různejma roztomilejma věcičkama, ale ta mě docela zklamala výdrží :/

    OdpovědětVymazat
  7. Nina má skvělé parfémy, já jsem kdysi měla takový ten s mašličkou, tuším Ricci Ricci :) Aktuálně je mým favoritem YSL Opium Black, nádherná vůně :)

    OdpovědětVymazat
  8. Toto vidím poprvé, ale ten flakónek je fakt úžasný! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Parfém vidím poprvé ale vypadá teda úžasně :)

    OdpovědětVymazat