30. března 2016

Bad day?

Už skoro dvě hodiny ležím v posteli, nejdřív jsem shlídla poslední díl mýho milovanýho Smívání a teď koukám do stropu, super! Takhle podobně vypadají večery, když jsem sama doma a i když se nebojím, tak nejsem úplně ve svý kůži.
V hlavě mám několik myšlenek. Mám za sebou ten nejkrásnější víkend, ale taky mám v sobě několik věcí, které mě trápí a musím nad nimi neustále přemýšlet (klasika!). Vždycky se najde něco, co Vás štve nebo něco, do čeho se Vám nechce. Dřív jsem se stresovala, abych měla všechny zkoušky, byla tam, kde mám nebo udělala to, co chci udělat. Teď je to podobný, ale zpětně si víc a víc uvědomuju, že nejhorší jsou ty věci, které se nedají ovlivnit. Jestli uděláte nebo neuděláte zkoušku nebo napíšete test, to záleží hlavně na Vás a třeba i na štěstí, ale jsou věci, které tak jednoduše ovlivnit nejdou a s tím se nějak nedokážu srovnat. (tvrdá kebule - jméno mé :)) Venku je konečně krásně a na mě dnes dolehla nějaká špatná nálada. Takže doufám, že zítřejší den bude fajn a že tomuhle chlupáčovi, který je ten nejlepší na světe, se teď leží dobře minimálně na gauči u rodičů. :)
Samostatné bydlení je fajn, ale tenhle mazel mi prostě chybí!

Doufám, že jsem na Vás nepřenesla moji náladu a vy se máte skvělě, protože já se chystám zítra vstát pravou nohou!

Mějte se krásně!
Zdraví Vás dva nosáči :) Dobrou!

8 komentářů :

  1. mluvíš mi z duše. poslední dobou se potýkám hlavně s problémy, se kterými nemůžu nic udělat a jediné co mi zbývá je koukat se jak se věci vyvinou, nebo někdo jiný rozhodne a já se můžu jen trápit a koukat na to. ale bude líp. špatné období po zimě. zase se všechno srovná a nemá smysl se tím zbytečně zatěžovat se a trápit, když s tím člověk stejně nic nezmůže :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám to teraz podobne, myslela som si, že s príchodom jari moja dobrá nálada ešte vygraduje, ale ide to nejak opačne, tak tiež dúfam, že zajtrajšok už bude lepší! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak asi bude niečo vo vzduchu alebo vo vode, lebo z každej strany sa na mňa valia ľudia, ktorí preživajú "bad days". Dúfam, že nás to všetkých prejde. :D
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherný článok a pravdivý ! Musím povedať, že vždy si hovorím, že keď prejde nejaké obdobie (napríklad, keď máme v škole samé testy, skúšky z autoškoly, ktoré mám o týždeň alebo nejaké horšie obdobie, ktoré viem ovplyvniť) bude už lepšie a verím v to, no niekedy neprichádza zmena a ťažia ma zas ďalšie veci. Mám hroznú povahu v tom, že som tvrdohlavá a vždy chcem aby bolo všetko perfektné a tomu sa potom prispôsobuje aj moja nálada. Chcem sa však aj v tomto pohľade zmeniť, žiť tak ľahšie a nad všetkým si nelámať hlavu :) Neboj Leni, všetko bude super ! :)

    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  5. aaale, to sa stáva... zas rýchlo prejde.

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  6. Jooo, to znám moc dobře .. :D jediný uklidňující fakt je, že to zase přejde .. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Zrovna dneska na mě padla taková nějaká depresivní nálada. Teď jsem měla hodně dlouho "sluníčkové" období a pocit, že všechno zvládnu, ale dneska se to najednou nečekaně všechno nějak sešlo a jsem z toho zklamaná. No doufám, že zítra bude líp! Snad i ty už se máš lépe :)

    OdpovědětVymazat
  8. Taky nemám moc dobré nálady v poslední době. Možná je to tím zvláštním počasím. Brzy bude zase lépe. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat