27. srpna 2015

Moje kosmetická výbava posledních dní #SKINCARE


Ahoj všem!
Poslení dny jsem absolutně nevěděla, co je to make up. Nejsem typ člověka, který má problém vylézt před dům nenamalovaná, i když líčení do práce, do školy je moje rutina už několik let a beru ho jako samozřejmost. Klidně mi stačí minimum a cítím se hned lépe, tak proč tomu trochu nepomoct. Na druhou stranu mi přijde nesmysl, stydět se za to, že mě někdo má vidět nenamalovanou, proč?


A protože jsem poslední dny byla převážně doma a učila se, tak jsem používala prakticky jen kosmetiku pečující, kterou Vám dnes ukážu. 
Moje pleť je sušší a bezproblémová, ale se zvyšující se hladinou stresu se mi nějaký pupínek objeví. Čím jsem starší tak o pleť pečuju víc, můj základ je dokonale vyčištěná pleť a přiznám se, že teď bych už bez odlíčení ani neusnula! Je to o návyku, který určitě stojí za to, protože Vám to pleť určitě vrátí. Máte to tak taky nebo se Vám někdy prostě nechce a neřešíte to?


Poslední tři měsíce používám tyto dva zázraky od Fytofontana stem cells s kmenovými buňkami. Večer po veškerém odlíčení hydratační sérum, které mi pomohlo od několika suchých míst, které se mi udělaly na tváři od sluníčka. A ráno používám DNA Revital emulzi, která obsahuje i SPF 25, takže super benefit navíc. Oba tyto produkty mají být zaměřeny na obnovu pleti. Já zpozorovala, že moje pleť je jasnější a prozářená. Největší změnu jsem viděla po probuzení, kdy jsem měla pocit, že pleť je taková "vyživená", s čímž jsem měla vždycky problém.


Hydro, Revital 



Veškerý makeup dostávám dolů touto pěnou, stačí jedno pumpnutí a za chvíli je skoro všechen makeup dole. Navíc cítíte, že pěna čistí do hloubky, protože na místech, kde je nějaká nedokonalost jemně štípe.




Někdo micelárkou svůj odličovací rituál začíná, já jím končím. Je to taková moje kontrola, že pleť už je vyčistěná a nejdou na ní zbytky nečistot. Teď používám tuhle Garnier Pure a přijde mi skvělá! Odlíčí a nevysušuje, to je základ, který by měla splňovat moje micelárka. Moje úplně nejoblíbenější je asi Bioderma, ale ve srovnání s touto nevidím velký rozdíl. Ze stejné řady používám ještě tento Garnier PURE 3 in 1, který používám jako masku. Nezaznamenala jsem nějaké výraznější výsledky, ale snažím se ji používat pravidelně, což se mi ne vždy daří.



A jako úplně poslední je tento BB, který mi lehce sjednotí pleť a má skrásnou světlou barvu, což ocení hlavně Sněhurky jako jsem já. Já ho používám s denním krémem a vytváří moc hezký svěží vzhled. Jediné, co bych vytkla, je jeho parfemace, protože jeho parfemace je úplně stejná jako  tato celá "čistící" řada a trochu ve mně evokuje pocit, že bych si ho měla smýt.





Jak jste na tom s péčí vy? Budu ráda, když se podělíte!

Mějte se krásně!
L.




Děkuji Vám za každý Váš komentář, dělají mi obrovskou radost!

16 komentářů :

  1. Já mám zase někdy dny, kdy můžu bez problému vyjít nenamalovaná a jindy bych nejradši vubec nevylézala :D Ale s tím odlíčením to mám stejně. ☺ Prostě bych nemohla usnout kdybych se neodlíčila. :D takže vždy ve sprše čistící pěnou všechen make-up pryč a pak už jen odlíčit oči a nějaký ten krém :) Jinak super článek <3 jak jinak.. ☺

    OdpovědětVymazat
  2. ty zázraky vypadají hodně dobře :)
    jinak já micelárkou taky vždy kontroluji, jestli je pleť už dokonale čistá :)
    #‎selfie

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych si také nikdy nešla lehnout neodlíčená... Micelárku od Garnieru také používám, ale tu růřovou a maximální spokojenost :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem odličováním posedlá, dokud nemám bezvadně vyčistěnou pleť, tak nemůžu jít spát. :D Ten BB cream vypadá docela dobře a hlavně působí dost světle, asi na něj kouknu.
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  5. hodně mě zaujaly první dva produkty, na ty musím mrknout. jinak od garnier mi vyhovuje hodně to odličovadlo, maska je taky příjemná, ale bb krém mi moc nevyhovuje..

    OdpovědětVymazat
  6. tú čistiacu vodu som mala aj ja a bola fakt super !! :)
    MY BLOG : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  7. Mě tvoje oblíbené přípravky přijdou dost nesourodé. Ty první dva jsou na zralou pleť a vrásky a ty od Garnier na mastnější problematickou pleť, i když říkáš, že je tvá pleť sušší. To mi nedává smysl :) Ale jestli ti to tak vyhovuje... proč ne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě máš pravdu! Ale jak jsem psala ve stredu, v kterém jsem teď byla má moje pleť zlobit, i když je suchá. Navíc jsem ty přípravky na čištění krom micelárky nepoužívala denně:).

      Vymazat
  8. Mám tu micelárku ráda v té růžové verzi :). Byť Bioderma je taky moje srdcovka. A moc pěkný článek, péče o pleť je na prvním místě :)! Makeup nikdy nevypadá nejlépe, pokud o pleť není hezky staráno.

    OdpovědětVymazat
  9. Moja starostlivosť o pleť je prakticky stále rovnaká, denne to je pleťová voda, hydratačný krém a balzam na pery a keď sa chce tak občas príde na rad aj nejaký ten peeling a čistiaci gél. :)

    OdpovědětVymazat
  10. suor článek, zkusím tu pure, měla jsem růžovou garniér a nevyhovovala mi dělali se mi pupínky a plet mě svěděla, pure by měla být citlější říkala mi to i jedna známá, že jí růžová nesedla ale modrá byla lepší

    OdpovědětVymazat
  11. O té micelární vodě poslední dobou přemýšlím , že bych si ji taky pořídila:) A neodmalovaná nechodím spát ani výjimkou,, vždycky mě to donutí jít a odmalovat se, než ráno vstávat se slepenýma očima :D

    www.sweetcitruslemonade.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Já mám nejlepší zkušenost s micelární vodou pro citlivou pleť od Biodermy (červená řada)

    www.dasavera.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Já nedám ránu bez nočního séra od Kiehls a růžové vody od Nobilis Tilia a pak také bez 3-minutové čistící masky od Havlíkovy přírodní Apotéky :)

    OdpovědětVymazat
  14. Miluji Garniér :) Ten BB cream jsem měla, ale já nemám úplně světlou pleť, takže jsem si ho už podruhé nekoupila :)! Ale veškeré produkty stojí více než za to od Garnier :)!!

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Jít spát neodlíčená - nikdy! Také je pro mě základ čištění pleti a jak píšeš, ani bych neusnula. Já nedám dopustit na Tea tree vodu od LUSHE a jejich Vanishing cream, pro mě TOP :)

    OdpovědětVymazat