6. srpna 2015

Pleasure in pictures


Ahoj všem!
Za poslední dobu se mi shromáždilo několik novinek a drobností, z kterých jsem měla v poslední době radost, tak jsem se rozhodla, že se s Vámi o ně podělím a třeba Vás budu inspirovat :).


Po knížce Lahodně s Ellou, jsem v knihkupectví pokukovala už pěkně dlouho, o to větší radost jsem měla, když se mi objevila ve schránce jako překvapení od Martinusu. Líbí se mi celé pojetí knížky a to, jak je knížka napsaná. Kromě receptů v ní najdete motivační část i časté otázky, které Ella dostavá. Pokud máte rádi zdravé recepty a krásné fotky, tak po ní určitě koukněte!




V Praze jsem si koupila sukni v Reserved a v Zaře čelenku,  která se mi strašně líbila, takže když jsem v Drážďanech viděla další a ještě k tomu ve slevách, tak jsem si vzala i tu.



Obojí jste mohli vidět v minulém outfitu...



Po čem jsem v Drážďanech toužila úplně nejvíc a věděla jsem, že si chci odvést, jsou Alpro jogurty. Tak doufám, že nebudu zklamaná! Borůvkový je všude strašně vychvalovaný a mandlový mě lákal proto, že mandlové mléko mám úplně nejradši. 



Produkty, na které teď nedám dopustit. Mám je chvíli, ale jsou perfektní. Pokud hledáte tu nejlepší řasenku v drogerii, tak určitě sáhněte po této Maybelline LASH sensational, která je naprosto boží a vykouzlí krásné řasy. Dalším produktem od stejné značky je Brow Drama, díky kterému během chvíle mám hezky upravené obočí.


V létě jsem si oblíbila krémové tvářenky. Tato od značky GOSH je prostě perfektní a její barva mi krásně sedí.  Posledním produktem je Extraordinaire Liquid Lipstick od L'Oreal, který se vpije do rtů, obarví je, má skvělou výdrž a vytrácí se ze rtů postupně, co víc si přát?



Jestli někdo umí potěšit a hlavně překvapit, tak je to drogerie DM, protože etikety s vlastním jménem se jen tak nevidí! V první chvíli jsem si popisků na obalech nevšimla a pak se nestačila divit.
Musím říct, že celá tato limitovaná edice strašně krásně voní a malinové pohlazení, aneb gel na holení musíte mít, protože je super a pro milovníka malin jako jsem já, je jako dělaný.




A co si v poslední době hodně užívám je moje trouba! :D


Co udělalo radost Vám?




Mějte se krásně!
L.



Děkuji Vám za každý Váš komentář, dělají mi obrovskou radost!

20 komentářů :

  1. Krásne veci:) Gél na holenie Balea už dlhšie obzerám, ...inak s tou limitkou to pekne vymysleli:) A veľmi sa mi páči aj tá tvárenka od Gosh:) Ja som si naposledy urobila radosť v sobotu, keď sme šli s priateľom na výlet, dúfam, že toho do konca leta ešte veľa pochodíme:) **DAY by DAY**

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem zvědavá, co řekneš na ty jogurty.... Já v Německu koupila rebarborový a musela jsem ho vyhodit, vůbec mi nechutnal a to mám alpro výrobky tak ráda! :/ Asi jen špatná příchuť...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla jsem zatím jen ten mandlový a chutnal mi, ale od toho borůvkového čekám strašnou dobrotu, tak doufám, že nebudu zklamaná :).

      Vymazat
  3. Doufám, že se už konečně dostanu do DM a tu novou limitku vyzkouším. Ten "lak" na rty od Loreal mám taky, ale v nude odstínu u kterého jsem si bohužel žádného stainu nevšimla. Asi budu muset vyzkoušet výraznější odstín :D

    Radu - L´Oréal Giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Krásny článok kniha vyzerá zaujímavo !:) veľmi sa mi páčia takéto recepty kde sú a pekné fotky ahlavne nech je to chutné a zdravé :D. Sukňa je super -strih sa m veľmi páči ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Trouba je největší radost! :D A ještě sušička :D Čelenky ze Zary mám podobný, jsou super a ten Loreal Lipstick musím vyzkoušet :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě! Troubu miluju :D a hlavně j to MOJE trouba! :D

      Vymazat
  6. gel na obočí jsem si dneska koupila a ta Balea je boží :)

    a radost mi dělá, že jsem dnes měla konečně trochu volnější odpoledne a mohla se koupat v bazénu, číst si a trochu lenošit :) materiální radosti zase jindy (až po výplatě :D)

    OdpovědětVymazat
  7. Ta sukně a čelenky, jůů! A Maybellinka Lash sensational se vážně hodně vyvedla, ještě jsem se snad nesetkala s negativním názorem, sama ji naprosto miluju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! Maybellin řasenky umí, ale tahle je prostě top!!

      Vymazat
  8. Úžasné věci :) Musím říct, že jsi mě navnadila hlavně na tu knížku :)

    Spotřebováno: Červenec 2015 + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  9. Já si dělám radost poslední dobou neustále :D poslední bylo cestování v Německu, které mi poskytlo ještě plnější kosmetický kufřík (německá d&mka nasazují těm českým dost vysokou laťku! aneb ráj pro kosmetické fanoušky jako jsem já) a nové kousky v šatníku :) vůbec jsem nemusela směřovat do velkých měst - stačilo mi městečko pár desítek kilometrů od západočeských hranic, no prostě bomba! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tu knihu musím sehnat! Nedávno jsem objevila Deliciously Ella blog a zamilovala jsem si ho. Ty recepty, aaach ♥ Takže knihu musím mít :D A ty Alpro jogurty, mňam, musí chutnat skvěle :) Pak dej vědět, jak chutnaly :)

    OdpovědětVymazat