4. dubna 2015

Urban Decay přichází


Ahoj všem!
Tak jsme se konečně dočkali a značka Urban Decay se objeví v českých parfumeriích Sephora a rovnou s veškerým sortimentem. První bude k sehnání od 9. dubna v Palladiu a poté v dalších pražských Sephorách.

Urban Decay znám hlavně díky zahraničním účtům na instagramu a zahraničním youtuberkám. První co se mi s touto značkou vybaví, jsou stíny. Kdo by neznal slavnou paletku Naked? Ale UD se zdaleka nevěnuje jen stínům a má spoustu zajímavých produktů, proto jsem byla nadšená, když jsem se mohla zúčastnit uvedení této značky na český trh.

Tolik vychvalované stíny buď můžete pořídit v monech, nebo v celých paletkách. Líbí se mi, že si každý najde svůj vysněný odstín. Vybírat je opravdu z čeho, ať už máte rádi přirozené neutrální líčení, nebo se vyžíváte ve výrazném i barevném looku. Mě zaujaly hlavně matné odstíny, protože jejich nabídka není všude taková jako u stínu se shimmerem a v matných se cítím nejlépe.



Eyeshadow primer potion, podkladová báze pod oční stíny, která by měla zajistit to, že se Vám stíny celý den nehnou a zvýraznit jejich intenzitu. 



Značka má velmi povedené obaly, je vidět, že se zabývá každým detailem. Každý kousek je moc hezky designově zpracovaný, vypadá luxusně a navíc budou praktické i na cestování.




Slavné paletky Naked



U mě vede Naked 2 a 3, jedna by mi vůbec v mé sbírce nevadila. Dalším mým favoritem je paletka Naked on the run, která má úžasné balení a je v ní vše, co potřebujete.




Za pozornost určitě stojí i produkty na obličej. Já se zamilovala do makeupu, který byl velmi lehký a na své si přijdou i bledulky. 



Korektory, lesky, rtěnky a tužky na oči



V průběhu akce bylo možné vyzkoušet produkty a poradit se s vizážistkou, tak jsme tuto šanci hned využily. Oběma nám dolíčili oči, prý pravá párty bez třpytek prostě nejde. :) Líčili  nás paletkou Naked Flushed, která má v sobě bronzer, rozjasňovač a narůžovělou tvářenku.



Naked Flushed, u které se dají pudry používat jednotlivě nebo mísit.

Tohle by se nám doma moc líbilo! :D




Celý večer nebyl pouze o makeupu, ale i o skvělých lidech a na fotce jsme prý jak Pretty Little Liars .. Co říkáte?


Nějaké produkty na testování v UD taštičce, ze všeho mám obrovskou radost.


Lesk, který bude v nabídce v devítí odstínech.




Tužka na oči, řasenka a make up












Doma mám ještě tužku v odstínu Whiskey, je to moje nejoblíbenější tužka. Je skvěle pigmentovaná, má jemnou máslovitou strukturu, snadno se nanáší a drží, co víc si přát.


Rockstar,Mushroom, Whiskey

Moje paletka Roller girl, kterou mám už nějakou dobu. Je složená ze čtyř očních stínů s jemným shimmerem. Na víčku mi v původním stavu vydrží celý den i bez báze a mají neuvěřitelnou pigmentaci.




Stín Woodstock se dá použít i jako tvářekna, samozřejmě s opatrnou aplikací. Dá se s ním vykouzlit příjemný svěží vzhled a kupodivu nemusím vypadat jako Marfuška :).



Těšili jste se na značku Urban Decay? Máte nějaký produkt, nebo se na nějaký chystáte? Určitě stojí za omrknutí, já si slíbila, že si něco pořídím.



Mějte se krásně! L.


Děkuji za každý váš komentář, dělají mi obrovskou radost.

24 komentářů :

  1. Jsem moc ráda, že se konečně objevila u nás, doufám, že moje peněženka moc nezapláče :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Teda, to musela být skvělá akce!:)
    Já se na značku těším moc, snad se kvuli ní i do té Prahy vydám:)

    OdpovědětVymazat
  3. Závídím tu akci :) UD mám strašně ráda, momentálně od nich mám podkladovou bázi a paletku Naked Basics a nemůžu si oba produkty vynachválit :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naked Basic mě taky moc zaujala, hlavně díky matným odstínům, které bych využila :).

      Vymazat
  4. Mám od UD jeden jejich mono stín a je perfektní! Jsem ráda, že se UD dostalo do Čech, přestože se v Praze tolik nevyskytuji, alespoń mě to nebude lákat. Ale musím říct, že ta paletka Roller girl vypadá parádně, stejně tak mě zaujala i Nekd on the run, na které se půjdu podívat naživo. Naproti tomu slavné Naked mě naživo nechytly :D bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se na ní líbí hlavně ta pigmentace a výdž stínů. Nepoužívám bázi a na víčku mi vydží.

      Vymazat
  5. Já se těším děsně moc. Nejvíc mě štve, že uplně náhodně jedu do Prahy v úterý a to ještě v Sephorách UD nebude, jinak bych naběhla pro Naked basic, mám jí vyhlídnutou už dlouho, ale pořád jsem její nákup oddalovala. No co alespoň ušetřim a odměnim se až po napsání diplomky.
    P.S. Moc vám to slušelo holky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkujeme! Tak to bude hezká odměna, taky něco podobného plánuju :D.

      Vymazat
  6. Je skvělé, že se UD dostal i k nám. Popravdě jsem v to nikdy nedoufala. Nejspíš budu utrácet moc moc moc, bohužel. Už teď mám sepsaných plno kousků, které koupím hned při první návštěvě. Tak má kreditka zapláče opravdu. :( Vlastním NAKED 2 a jsem naprosto spokojená. Leni, nevíš, jestli UD má i nějaký více krytý make-up? Mám hodně problémovou pleť a řadím se mezi bledule. Vždy jsem pracovala jen s produkty z lékarny, ale tam mi nikdy nesedl odstín. Ráda bych alespoň vyzkoušela nějaký klasický tekutý make-up. Ve všem vypadám jak s oranžovou nebo růžovou maskou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ti neřeknu, tento na mě působil hodně lechce. Chce to omrknout a zkusit :). Ale mě zaujal moc, hlavně jeho tekutější jemná konzistence:).

      Vymazat
  7. Od UD mam paletku Naked 3 a nemuzu si ji vynachvalit! Krasna pigmentace, slusive barvicky a dobra vydrz :) Jestli nad ni premyslite, holky, tak nevahejte! :))
    Nicmene se mi ted na jejich strankach zalibila i mala paletka Basics 2, tak doufam, ze bude k dostani i v nasi Sephore :))

    www.sonastorova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Je super, že ji dovezli už i sem k nám! Akorát by ji mohli rozšířit do více měst, než jen do Prahy. Myslím že to by určitě neuškodilo! :) Jinak vážně skvělý článek a krásné fotky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! Třeba časem uvidíme, ale nějaký výlet do Prahy taky není na škodu :p.

      Vymazat
  9. Jsem hrozně ráda, že se UD dostalo i k nám :) Vlastním Naked 2 a jsem s ní hrozně spokojená, takže jsem neskutečně zvědavá na další produkty od UD :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to už se nemůžu dočkat :) dlouho po paletce Naked toužím :)) jinak máme asi stejný obal na iPhone <3 :D
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  11. Krásný produkty :) Budu muset nabídku omrknout

    OdpovědětVymazat
  12. Už strašně často jsem přemýšlela o tom, že bych si něco z jejich nabídky objednala přes internet. Jsem vážně ráda, že už bude možnost se po Urban Decay podívat i v normálním kamenném obchodě!:)

    thegreeneyed.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  14. Moc hezký článek. V pátek mi přišla pozvánka ze Sephory na VIP dny, tak hned 9.4. do Palladia vyrazím. Už se moc těším!

    www.dasavera.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Já neodolala Naked 2 a zamilovala se do On the run...

    OdpovědětVymazat