11. dubna 2015

Roller Lash nová Benefití láska?


Ahoj všem!
Koho zajímá kosmetika a novinky v ní, tak mu určitě neuniklo pár nových produktů, s kterými přišla moje oblíbená značka Benefit. Z novinek mě nejvíc zaujala "žehlička" PUFF OFF, která má vyhladit vaše kruhy pod očima a řasenka ROLLER LASH. S žehlícím zázrakem zkušenosti nemám, ale po pár dnech strávených nad diplomkou mám pocit, že bych potřebovala přežehlit celý obličej a ne jen pouze oblast kolem očí :D.

Nová řasenka mě zaujala hlavně z toho důvodu, že už od Benefitu mám doma THEY' RE REAL, která si mě získala hned na první nařasení a dlouho se u mě drží na pomyslném prvním místě.



Řasenka má opět úžasné balení, prostě takové na jaké jsme od Benefitích produktů zvyklí.



Řasenka má speciální kartáček HOOK'N'ROLL, který má zajistit hlavně natočení a zdvyhnutí vašich řas i bez použití kleštiček na řasy a zároveň má být přizpůsoben tak, aby zachytil i velmi krátké řasy.




Kartáček je silikonový a lehce prohnutý. Na vnější straně jsou delší štětiny oproti vnitřní straně, kde jsou štětiny hustší a kratší. Já nejprve řasy "zvedám" a zahušťuji pomocí vnitřní části kartáčku a poté pročesávám delšími štětinami, které řasy krásně oddělí a prodlouží.



Za mě musím říct, že jsem z efektu řasenky nadšená. Hezky prodlouží, zahustí a koná se i slibované zvednutí a natočení. Kdybych si měla vybrat mezi moji oblíbenou THEY'RE REAL a touto, tak nemám jednoznačného favorita. Obě řasenky mi vydrží celý den v původním stavu a nijak se neobtiskávají a neroztékají. Real možná více zahustí, ale Roller více prodlouží a natočí, takže bych příští nákup volila spíše ji.
Cena těchto řasenek je sice vyšší, ale podle mě se nákup vyplatí. Jejich efekt je skvělý a balení vydrží opravdu dlouho.


Znáte tuhle řasenku? Jaká je ta vaše nejoblíbenější?


Mějte se krásně! L.




Děkuji za každý váš komentář, dělají mi obrovskou radost.

33 komentářů :

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě jsem žádné takhle drahé řasenky nezkoušela, ale Benefit mě už dlouho láká. Zjistila jsem, že se mi všechny moje aktuální řasenky rozmazávají pod očima a efekt taky nic moc, takže to chce změnu. Všechny řasenky mi vydrží hodně dlouho, tak by se mi taková investice vyplatila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky to tak beru, řasenky mi vydrží dlouho. Nevyhazuju ji po třech měsících, jak by se asi mělo. Mě by ji bylo strašně líto, protože i po takové době je super.

      Vymazat
  3. Presne taky isty kartacek ma Maybeline Lash sensational a vobec mi nesadol:-( takze Roller lash skusat nebudem.

    OdpovědětVymazat
  4. Nemám nejoblíbenější řasenku, protože jsem ještě neobjevila nějakou extra skvělou. :) Jednou tu svou, ale objevím! :D

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá moc dobře a jako obvykle Benefit nezklamal s obalem, který je taky moc hezký. Moje oblíbené řasenka je od Yves Rocher :)

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat
  6. Řasenka sice vypadá dobře, ale je ta cena by mě odradila :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  7. Asi nejlepší řasenka, kterou jsem kdy měla, byla právě They´r Real. Lákadlu "efekt umělých řas" jsem sice moc nevěřila, nicméně o to překvapenější jsem byla. Pro mě je žádoucí spíš hustota, než délka :) A jak tak čtu tenhle článek, asi si ji zase musím koupit! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někde jsem četla, že komu nesedne Real, tak mu sedne Roller. Já mám asi štěstí, že můžu obě :D.

      Vymazat
  8. Cena je poměrně vysoká a přijde mi , že maličko žmolkuje ne? Ale balení je krásné a řasy jsou s ní opravdu dle fotky hodně výrazné, takže ještě popřemýšlím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemám takový pocit, na fotce v jednom místě možná může tak působit, ale řekla bych, že je to buď fotkou nebo mojí nešikovností :).

      Vymazat
  9. Já se bojím, že by mi nevyhovovala. Mám radši větší kartáčky, takže kupovat zatím nebudu. Včera jsem si ale pořídila Better than Sex od Too Faced, tak snad to nebudou vyhozené peníze :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu jsem měla, má skvělý efekt, ale strašně brzy mi vyschla a byla brzy úplně nepoužitelná. Takže za mě ne, ale v počáteční fázi je fajn :).

      Vymazat
  10. Já jsem nikdy moc nevěřila na tyhle "vytuněný" kartáčky a vždycky mi přišla nejlepší klasika, takže jsem nějak neexperimentovala. Dostala jsem však tuhle od ségry a vyzkoušela a jsem opravdu extrémně nadšená (víc než z They´re real). Řasy krásně prodlouží a natočí. Mamka (která jí má na vyzkoušení taky) tvrdí, že jí vadí, že nezahustí, což je fakt. Ale mně to třeba vůbec nevadí, nemám ráda když jsou řasy obalené tunou řasenky. Takže souhlasím, je boží!!

    OdpovědětVymazat
  11. Řasenka vypadá neskutečně rozkošně, to balení! Ale mně vyhovují jiné kartáčky, klasické velké a husté, a takové peníze za experiment s nejistým výsledkem se mi dávat zatím nechce...

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  12. Vypadá pěkně. Podívám se na ni. Děkuji za tip.
    zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Mně kartáčkem připomíná mou stálici Oriflame Wonderlash, takže nemám v plánu kupovat, ale věřím, že je stejně parádní. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu jsem používala snad pět let vkuse :). Taky jsem ji měla ráda, nemá takový efekt, ale ta cena je taky někde jinde :).

      Vymazat
  14. Benefit mám jako značku moc ráda a na řasenku už jsem v Sephoře nejednou koukala :-D Jsem zvědavá, zda odolám, či ne :)

    OdpovědětVymazat
  15. Roller lash mam a muzu jen potvrdit,je skvela.na me kratke rasy dela vyborny efekt.mela jsem ted tu novou od sephory,sice efekt taky pekny,ale nanasi prilis mnoho barvy a po par hodinach mam smouhy pod ocima.takze tu uz nikdy vice.tahle benefiti je zatim nejlepsi co jsem mela.jeste mi vyhovuji lancome rasenky,ale ty spise zhustuji,efekt prodlouzeni ma roller lash lepsi.tohle se benefitu fakt povedlo! Lenka

    OdpovědětVymazat
  16. Řasenka dělá fakt krásné řasy a líbí se mi její obal i když produkty od Benefitu se mi líbí snad všechny :D
    A tu žehličku jsem zrovna viděla u Shopaholic Nicol a moc si jí chválila :)

    OdpovědětVymazat
  17. Dělá opravdu moc krásné řasy :3 Nedivím se ti, kdyby sis ji vybrala za novou lásku, já bych udělala to samé :)
    Když jsem dneska rozklikla tvůj blog a "vyskočila" na mě tvá fotka, v ten moment jsem si myslela, že jsi napsala článek o Lily Collins, po dvou sekundách mi došlo, že jsi to ty a že jste si trošku podobné :D :)
    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  18. Upřímně se mi moc nelíbí její balení, ale teda na poslední fotce máš fakt nádherné řasy! Ten efekt je opravdu vidět :) Já od Benefit nezkoušela žádnou, ale už delší dobu se chystám právě na They're real. Tak snad brzo vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  19. Nová řasenka vypadá moc krásně a určitě bych ji ráda zkusila, stejně jako onu žehličku pod oči, ta má naprosto senzační design, aplikátor je fakt žehlička, no bomba :)

    Spotřebováno: Březen 2015

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj,
    píšete zde o vyšší ceně..kolik si pod tím mám představit?? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, cena se teď pohybuje kolem 820 Kč :).

      Vymazat
    2. Díky za rychlou reakci :) To by ještě nebylo takové drámo. Ač by mě asi žádný "vizážista" nepochválil, řasenka mi vydrží i 1/2 roku. Mám teď nějakou od Sephora, dělá krásné řasy, ale už během dopoledne mám kolem očí čmouhy. Na druhou stranu, zítra nastupuju na mateřskou, tak je otázka, zdali jí potřebuju :D Ale asi jo...přeci se nepřestanu malovat :D

      Vymazat
  21. Btw. co nějaký korektor/rozjasňovač na kruhy pod očima? Nebylo by doporučení? Používám Boing, ale ráda bych něco co oko trošku rozjasní.. To budu potřebovat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám Shiseido a radostí moc neskáču :). Záleží na cenové relaci, kdybych si teď chtěla koupit korektor nehledě na cenu, tak by se mi líbil teď nový od UD nebo Nars, ale i Benefit má skvělé! Z drogerky se mi líbí FIT ME od Maybelline :).

      Vymazat
  22. Skvělý článek! S řasenkami od Benefitu zatím teda zkušenosti nemám, ale podle tvé recenze určitě vyzkouším tu Roller Lash a moc ráda si za ni připlatím. :)

    OdpovědětVymazat