21. dubna 2015

Novinky & tipy: vychytávky, kosmetika, jídlo


Ahoj všem!
Dnes bych se s Vámi chtěla podělit o mé novinky z posledních dní. Bude to ukázka pár kosmetických produktů, nějakých pomocníků a dobrot, které mě zaujaly.

První věcí je tento pomocník, kterého ocení všichni, kteří mají problémy s výdží baterie v telefonu. Je to tento 2v1 kabel, který obsahuje i přenosnou baterii, kolem které se kabel dá pevně omotat, takže není úplně všude.


Při nabíjení telefonu se zároveň nabíjí i baterie, takže pokud jste někde bez zásuvky, nabijete si telefon i bez ní. Na toto nabití mi vydržel další tři hodiny, což mi přijde super. V kabelce mi nezabere žádné místo a hlavně se nemusím bát, že večer už telefon prostě nezapnu. Kabel jsem objednávala z Woodies.cz spolu s náramky, o kterých jsem psala  článek. Pokud by vás něco zaujalo, tak ještě týden platí 10% sleva při zadání kódu do poznámky - Lukynkovalenicka.


Tento měsíc jsem začala zkoušet novou řasenku UD, kterou jsem dostala ve vzorečku i v plném balení. Zatím jsem zkoušela pouze miniaturu, protože jsem nechtěla otevírat další řasenku. Takové řasy jako moje Roller Lash mi nevykouzlí, ale pracuje se s ní dobře, nerozmazává se a řasy pěkně zahustí. Velmi mi připomíná řasenku Better than sex od TF, která mi dělala krásné řasy, ale velmi brzy vyschla, takže bych si ji znovu asi nekoupila. Pokud vás láká právě ta, tak bych doporučila spíše Perversion od UD.



Nejsem lesková, hlavně nemám ráda lepivé a extralesklé "něco" na rtech, ale tato miniaturka lesku mě donutila pořídit si celé balení. Na rtech nelepí, celkem vydží a dokonce i hydratuje. Navíc jejich odstíny jsou skvělé. A díky 20% slevě v Sephoře jsem si pořídila i UD make up, který jsem si chtěla pořídit už od představení značky UD . Používám ho chvíli, takže víc až po dělší době, ale zatím jsem s ním spokojená a koupě určitě nelituju.


Balzámek na rty od Kiehl's jsem dostala od Mii, je to můj první produkt od této značky a určitě bych se chtěla podívat i po dalších.



Z DM mi dorazil balíček čistící kosmetiky. Nejvíce se mi zalíbil čistící olejový fluid, který obsahuje kaméliový olej a vitamín E (jak je někde vitamín, nebo olej na to já slyším :D). Dobře odstraňuje make up, ale hlavně mi nevysušuje pokožku, jako 99% čistících gelů. Druhý super kousek je silikonová houbička s jemnými zoubky, která pomáhá při důkladnějším čištění, třeba je skvělá na peeling, ale i jako pomůcka při čištění štětců.



Uriage přišel s novou fialovou řadou pro intimní hygienu. Obsahuje dva gely jeden je osvěžující a druhý hojivý. Zatím používám ten osvěžující a patří k těm lepším, které jsem zkoušela. Takové věci si ráda pořizuji například v lékárně.


Teď už k jídelnímu koutku :). Poslední dobou jsem se zamilovala do Ugovy celerovo-jablečné štávy a díky reakcím na instagramu, jsem zkusila i tuto variantu se zelím. Musím říct, že za mě vede celer!


Poprvné jsem zkusila sojový alpro dezert s příchutí hořká čokoláda a kokosový nápoj z M&S. Alpro dezert byl pro mě překvapení, zatím jsem zkoušela pouze vanilku, která mi chutná, ale tohle je rozhodně nejlepší varianta těchto dezertů a ostatní jsou za ním pozadu a to jsem  dost vanilková! 

Zato kokosová voda byla obrovským propadákem a já milovník kokosu jsem tento "zázrak" ani nedopila, schválně mi dejte vědět, jestli jste ji někdy měli a jak vám chutnala.



A nová kašičkovací miska! Už i přítelovi kamarádi vědí, z čeho mám Vánoce :).



Poslední tip jsou tyhle tyčinky, které rozhodně zkuste! Já miluju raw tyčinky a tyto byly pro mě novinkou. Zatím jsem si kupovala vždy tyčinky od Lifefood a tyhle jsou lepší, i když ta jejich kokosová bude vždy moje milovaná. Z těchto tří je pro mě překvapivě favorit ta  "čokoládová", až poté kokosová. Maracuja mi chutnala, ale radostí jsem z ní neskákala. Na instagramu mi spousta lidí psalo, že právě ta je pro ně ta nej, tak ji taky zkuste! :)


Tyčinky jsem netestovala jen já, ale i Montík a ten si to vyloženě užíval! Tahle prošla na výbornou!



Budu ráda, když se se mnou podělíte o vaše novinky, nebo o to co vám udělalo v poslední době radost.



Mějte se krásně a užívejte jaro!
L.

52 komentářů :

  1. Krásné nákupy, opravdu skvostné produkty jsi si pořídila.
    Zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Na tyčinky si brousím zuby už dlouho, jen je skoro nikde namají :/ Tuhle kokosovou vodu občas kupuji jen do koktejlů, je totiž doslazovaná takže na samotné pité nic moc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyčinky určitě za to stojí, až na ně někde narazíš, tak je vyzkoušej :).

      Vymazat
  3. Dala bych si ty tyčinky :)
    Baterku mám hodně podobnou :)

    OdpovědětVymazat
  4. baterka je super, já už bez toho skoro nikam nejdu :) a super fotky! pejsek je roztomilej
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  5. Já se pro tu kokosovou vodu musím zastavit, pít ji asi radši nebudu, ale mám nachystaných aspoň 20 receptů a smoothies, kam by se mi hodila :D Na Baleácké novinky musím kouknout, hodně se mi líbí ta růžová věcička, i když nevím, jestli bych nebyla líná ji používat :D Mně udělala tenhle měsíc největší radost moje úžasná šéfová :))

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super mít takovou šéfovou, já miluju kokosové alpro! To mi přijde ideální do smoothies:).

      Vymazat
  6. tu nabíječku bych taky potřebovala :D a ty tyčinky BOMBUS Mnam ♥ jsou jednoznačně nejlepší :D Hořkou čokoládu mám taky nejraději :D

    OdpovědětVymazat
  7. O té nabíječce jsem taky přemýšlela ale jak se znám asi bych jí zapomínala doma, stejně jako sluchátka :-) Jinak na houbičku jsem se už dívala a chtěla jsem se tě zeptat, je ta houbička příjemná na pleti? Mám hodně citlivou pleť a tak jestli třeba nedře nebo tak. Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si ji nechávám pouze v kabelce, takže to jistím takhle! :D Houbička je moc příjemná, jsou to takové vroubky, které nedráždí pleť. Já nemám ráda různé kartáčky, to mi přijde drastické, ale ona mi právě přijde fajn.

      Vymazat
  8. Mam naprosto stejne zkusenosti s kokosou vodou. Dopito jen proto, ze jsem umirala v parku zizni:) Jen.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, protože jsem čekala, jak mi budou všichni psát, že ji milují! :D

      Vymazat
  9. Já jako obrovský milovník kokosu jsem kokosovou vodu taky zkoušela a dopadlo to stejně jako u tebe - půlku jsem jí vylila....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem byla strašně zklamaná, takže jsem ráda, že nejsem divná! :)

      Vymazat
  10. Alpro čokoláda je láska :3 Můžu se zeptat, kolik stojí ty bombus tyčinky? :)

    OdpovědětVymazat
  11. Super článek plný zajímavých tipů :) Kokosovou vodu jsem taky kdysi ochutnala a vůbec mi to nejelo..

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! Možná si někdy koupím kokos a zkusím tu opravdovou! :)

      Vymazat
  12. Leni makeup od UD mě taky zaujal, a tak jsem si řekla v Sephoře o vzoreček a přišel mi moc fajn.;) Hlavně mi skvěle sedí ten nejsvětlejší odstín, což je co říct. :-P A na lesky teda taky vůbec nejsem, tak se těším, až vyzkouším ten vzoreček,c o jsme dostaly, putoval hned do kabelky na "horší časy", ale když říkáš, že je tak fajn, tak ho prubnu hned zítra.;) Supr článek :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! Tak to jsem zvědavá na tvůj názor. Já jsem z něho nadšená právě i díky odstínu, jsem asi stejná bleduje jako ty, protože je šitý přesně na mě! :)

      Vymazat
  13. mne tá kokosová voda tiež nechutila, dopila som ju len preto, že mi bolo ľúto vyhodiť ju, keď stála toľké peniaze:/

    OdpovědětVymazat
  14. Zaujal mě čistící olejový fluid Balea, ten musím rozhodně vyzkoušet :) A taky mi padly do oka ty lesky na rty, ač já obecně leskům na rty nefandím :)

    Možná jsem se tak narodila... a možná taky ne.... aneb Maybelline ♥

    OdpovědětVymazat
  15. Makeup jsem si koupila taky a jsem moc spokojená. O lesku uvažuji, jen si nejsem jistá jak by mi slušel, přece jen, na lesky moc nejsem. A trochu se obávám zkoušení testerů na rtech v Sephoře :D

    OdpovědětVymazat
  16. Já jsem "žravec", takže mne zaujalo hlavně jídlo.
    Raw tyčinky v poslední době ochutnal skoro každý a buď o tom na blog napsal nebo se aspoň chystá (i já mám v šuplíku schovaný obal, že ho vyfotím a přidám k recenzi :-). Já tedy zatím vyzkoušela jen jednu.
    A Alpro dezert je dobrý tip - hořká čokoláda, to je moje, takže by mohl chutnat
    A jsem ráda, že mne kokosová voda neláká ... (aspoň si ušetřím - podle ohlasů zklamání a nakonec i peníze ;-)
    A jinak máš hezké fotky (mně to pořád nejde....)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Leni, chtěla jsem se zeptat už jsi zkoušela ten make up od Urban decay? Zajimal by mě tvuj nazor na něj :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chi ho používat déle a pak udělat hodnocení, sama nemám ráda, když si někdo něco koupí a ten den už píše "recenzi". Zatím jsem spokojená, je velmi lehký, což já vyhledávám. Není velmi krycí, ale krásně sjednotí a má moc hezký matný finish, ani by se nemusel pudrovat. :)

      Vymazat
    2. ok dekuju a tesim se na recenzi :)

      Vymazat
  18. Tyčinky vypadají velice zajímavě a nejvíc mě láká asi ta Maracuja a taky se chystám vyzkoušet ty Ugovy ovocné šťávy!. Rozhodně taky kouknu na ten Balea čistící olejový fluid :D:) Ale ty lesky aaa s těmi bych si dala říct :D ;) Zase skvělý článek!!
    Omlouvám se za reklamu, ale určitě se zastavte i na mém blogu http://bree-unicorn.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  19. Díky za (ne)tip na kokosovou vodu, chystám se nějakou vyzkoušet, ale tahle z M&S to teda nebude.. ale tyčinky jsem mylim někde viděla, tak pro ně skočím :-))
    Krásný den!

    kraskadne.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Jee leni to je pudlik ze?:) a montik!!!mela jsem pudlika montika bohužel odešel v brzkém věku asi rakovina šlo to rychle dva měsíce polehaval během 14dnu kadil cural doma den před tím než nám dal sbohem se podpíral o skříně když šel..v den kdy..achjo ještě ted mám slzy v očích když to píšu mamca vyvizila ze se neco děje ,šla dřív domu a montik když ho vzala do náruče vydechnul..dodnes na něj vzpominame .a to ugo!!achjo škoda ze není v ústí:(:)krásný den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, je to pudlík! Je to náš druhý, prvního jsme měli 14 let. A ugo třeba rozšíří! :)

      Vymazat
  21. Ahojky, krásný článek se skvělými fotkami:-)
    Mohu se zeptat jaký máš lak na nehtech? je perfektní!
    A kde zakoupím ty tyčinky? dají se po cvičení/před cvičením, nebo jsou jen takové to "na chuť"?:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Lak je L oreal, fotila jsem ho i na instagram. Tyčinku si můžeš dát kdykoli :).

      Vymazat
  22. Mňamíí Ugo :3 Mám ho strašně ráda, protože vím, že piju 100% ovoce :3 :)
    Leni, myslíš si, že ty kokosové nápoje jsou opravdu tak dokonalé, že snad lepšího nic není, jak píše většina blogerek? :)
    Ten pejsek je roztomilý, taková sladká tečka na závěr :)
    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si to nemyslím :). Mě zklamalo i klasické kokosové mléko z plechovky a ta voda byla za mě fakt šílená :D, ale každý má jiné chutě. Nojo, Montík je náš roztomilouš :D.

      Vymazat
  23. Ahoj, perfektní článek, jako vždy 👌 Vždycky načerpám inspiraci 😃 Já si tento týden udělala po odevzdání diplomky obrovskou radost koupí Pandory a za úspěšně složené státnice už mám vyhlídlý přívěšek...motivace je velká 😁

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super! Odměna za takové velké věci musí být! :*

      Vymazat
  24. Odlicovaci fluid mam aj ja,spokojnost, vsetko ostatne "umyvacie" ma vysusuje.
    Jana

    OdpovědětVymazat
  25. Ten kábel vyzerá super a páči sa mi, že sa nabíjajú navzájom. Houbička vyzerá tiež dobre, už dlho si ju chcem zaobstarať.

    OdpovědětVymazat
  26. Řasenku better than sex bych chtěla stopro v budoucnu vyzkoušet...teď jsem se ale zamilovala do Benefiťácké They are real, jen mi přijde, že taky nějak rychle vysychá:(..Jinak ani se nedivím, že ti kokosová voda nijak nezachutnala, já si jí dala v Londýně přímo v kokosu (rádoby kokosu:D) a nedalo se to absolutně pít :D

    OdpovědětVymazat
  27. Já třeba tu kokosovou vodu miluji! Ale od značky Vita coco, což nevím, jestli se dá v Česku sehnat :/ potom co jsem zkusila nějaké druhy tady v Česku, tak mě už přešla chuť :D

    OdpovědětVymazat
  28. Paráda! Děkuji za článek a za tipy v něm. Zajímalo by mě, zda používáte masky, případně jaké. Koukala jsem na tuhle: http://www.misshashop.cz/missha-skin-essential-sheet-mask-bird-s-nest.html. Vcelku mě zaujala, tak přemýšlím o koupi.

    OdpovědětVymazat
  29. Za ty tipy na kosmetiku jsem vám fakt vděčná. Ani nevíte, jak špatně se dneska hledá kosmetika na problematickou pleť. A když už něco najdete, tak aby to fungovalo a nebyl to jen nějaký marketingový chyták, kterých je všude na internetu a v televizi plno. Takže ještě jednou díky za tip. Vyzkouším a dám vědět. :)

    OdpovědětVymazat