14. dubna 2015

Náramky KJP



Ahoj všem!

Dnes mám pro vás takovou menší inspiraci, je to náramek Kiel James Patrick, který je nádherný módní doplněk a přijde mi jako skvělý tip na dárek. Už dlouho jsem po nich pokukovala na jejich oficiálních stránkách, ale nechtělo se mi je objednávat ze zahraničí. Nakonec jsem je ale našla na Woodies.cz. Kdyby vás náramky zaujaly, tak když do poznámky k objednávce napíšete kód Lukynkovalenicka, dostanete slevu 10% (platí na  veškeré zboží, které není ve slevě).

Tyhle náramky mě zaujaly právě díky symbolu kotvy, miluju kotvičky! Ne jen díky vzhledu, ale díky významu, který pro mě právě kotva představuje. S přítelem budeme za měsíc spolu 7 let a chtěla jsem nám náramky pořídit k výročí, ale samozřejmě jsem to nevydržela a náramek mu dala už teď.

Na výběr je několik variant ať už klasické z námořnického lana, nebo různé kombinace s mašlí, uzly a perličkami, který jsem zvolila pro sebe. Líbí se mi jejich univerzálnost, protože většina z nich jsou jak pro holky tak pro kluky a  v množství barevných variant.


Vše dorazilo v tématicky laděné krabičce a náramky byly zabalené v "mapě".



Náramky jsou ručně vyráběné v USA a musím říct, že jejich zpracování je velmi kvalitní. Verze náramku s námořnickým lanem má kotvu a veškeré kovové doplňky z mosazi. Druhý náramek je vyroben ze skleněných ručně vyráběných perliček a pozlacené spony.





Chtěla bych moc poděkovat Domče, za krásné fotky a mému muži, který se obětoval a nechal se (pro klid domova :D) vyfotit.

Tak jak se vám líbí?


Mějte se krásně! L.



Děkuji za každý váš komentář, dělají mi obrovskou radost!

26 komentářů :

  1. Ty jsou vazne pekne. :)
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Opravdu krásné, možná si nějaký koupím :)

    OdpovědětVymazat
  3. ty jsou užasné :) asi se taky vrhnu na objednávku

    OdpovědětVymazat
  4. Jak dlouho platí ta sleva, Leni?:)

    OdpovědětVymazat
  5. Jsou nádherný, takový neokoukaný.:) Taky miluju symbol kotvy a ještě vlaštovky.;) Až zaplatím v květnu školné, tak určitě na nějaký mrknu.:D ;) Jinak fotky jsou vážně krásný, Leni! <3

    OdpovědětVymazat
  6. Jé, nádherné náramky a úžasný fotky. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jsou nádherné, takové náramky se mi moc líbí.

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
  8. Jsou moc krásné a fotky se Domče moc povedly. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jsou opravdu nádherný. Dají se nějak regulovat? Manžel má poměrně silnou ruku, tak aby ji neměl moc zaškrcenou:-) Je to skvělý dárek k výročí:-)

    www.dasavera.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten co má přítel si můžeš omotat kolikrát chceš, takže ho může mít omotaný jen dvakrát :), ten dámský má velikost danou, ale dá se dohodnout na velikosti :).

      Vymazat
  10. Moc se mi líbí! A ty fotky jsou hrozně povedené. :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
  11. Já si je snad pořídím jen kvůli tomu originálnímu balení! Ta mapa, to je super!
    A pokud si ho pořídím, budu se asi opičit, ale ten tvůj s perličkami vypadá nádherně!

    OdpovědětVymazat
  12. Jééé. to je úžasné! A fotky také super :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ty náramky jsou úžasné Leni, moc děkuju za super tip na dárek pro nás oba :)

    New in: March 2015

    OdpovědětVymazat
  14. Tak jsem se nechal inspirovat a koupil jsem si stejný náramek, jako má tvůj přítel. Náramek je to hezký, ale trochu mě mrzí, že v realitě nevypadá tak noblesně jako na fotkách a spíš trochu působí jako takový "šmuk".

    Navíc část u kotvičky je z obou stran pěkně umatlaná od lepidla :/ Takže náraměk pěkný, ale za ty peníze jsem čekal lepší kvalitu i provedení :(

    OdpovědětVymazat
  15. Pokud chceš opravdu kvalitní pánský náramek s kotvou v top kvalitě, doporučuji z vlastní zkušenosti ty od Lavaliere. A pokud nebudeš spokojený, lze vrátit do 14 dnů bez udání důvodu.

    https://www.lavaliere.cz/collections/naramky-s-kotvou

    OdpovědětVymazat