18. srpna 2021

Náš výběr z Babyknih & soutěž

Ahoj a krásný den všem! Dnes mám pro vás po dlouhé době soutěž a to o krásné věcičky z babyknih, co jsem pro vás vybrala. Soutež najdete tady na mém instagramu a trvá do 22. srpna.

A co jsem vybrala do soutěže?

Kyblíček s voskovkami

Než jsme je zkusili, netušila jsem, že takové existují. Jsou měkké a neskutečně kloužou po papíře. A ne jen po něm, jsou určené i na obličej a tělo. Nemusí se na ně vůbec tlačit a díky postupnému otáčení se nelámou.


Aby těch kyblíčků nebylo málo, tak jsem vybrala Jonáškovy nejoblíbenější a to jsou prstové barvičky. Sice je máme vždycky úplně všude, ale za to jeho nadšení to stojí.



Dřevěné hračky jsou láska a u nás doma mají svoje místo. Tohle combo teď patří k nejoblíbenějším hračkám naší Isi. Nahoře vkládá kuličky a tluče do nich kladívkem a dole "hraje" na xylofon :).



Kombinace puzzlí a písmenek je záruka úspěchu alespoň u nás. Kromě toho je všechno moc hezky ilustrované, plné barviček a ideálně si dítko procvičí i anglická slovíčka.

Všechny hudby světa.

Jedna z nejkrásnějších zvukových knížek, co doma máme. A to je co říct, protože máme doma dva jejich milovníky a máme už pestrou sbírku.

Doufám, že se vám výběr líbí a držím palce v soutěži!

Vaše

L.


1 komentář :

  1. Skvělá soutěž pro maminky s dětmi, knížky se nikdy neztratí! :)

    OdpovědětVymazat