29. října 2020

Knížky pro děti & dítko hlavním hrdinou

Miluju knížky. Poslední dobou mám na ty svoje míň a míň času, tak hledám a  často koukám alespoň na ty dětské. Tyhle od "Modrého slona", které vám dnes ukážu, jsou speciální! A v čem? Kromě toho, že jsou moc hezké, jsou vyrobené na míru, protože knížky jsou se jménem vašeho dítěte. Nejde pouze o jméno knížky,  nebo nějaký nadpis, ale dítko se automaticky stává hlavním hrdinou celého příběhu. U klasických knížek je uvnitř natištěná i jeho fotka.

Aby Isabelka nebyla ochuzená, vybrala jsem jí i dvě leporela, která si poctivě čte při pasení koníků :). V nich jsou krátké říkanky, kde se objevuje její jméno v různých variantách. Tahle leporela jsou moc povedená a dvě jsem kupovala už Jonáškovi.

Kdybyste si nějakou knížku od Modrého slona, chtěli taky objednat třeba jako dárek na Vánoce, nezapomeňte to udělat co nejdříve, protože každá knížka je originál a má  delší lhůtu odeslání (3 týdny).


Jak se vám knížky líbí? Nám moc, ale to je myslím poznat už z fotek.

článek vznikl ve spolupráci  s Modrý slon
Mějte se krásně!

Vaše L.



3 komentáře :

  1. Vyzerá to na pekné knižky. Páči sa mi ten nápad s tým menom. Uplne užasne, to by sa ten moj Nikolas čudoval, keby bol hrdinom nejakej knižky. Inak super tip na darček pod stromček :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé tipy na knížky, dnes jich je všude opravdu velký výběr a člověk aby pomalu nevěděl, co vybrat. :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Leni, tento koncept mě moc zaujal. Objednala jsem Domče knížku pro čtenáře 8+ s příběhy s koňmi. Doufám, že ji to bude trochu motivovat, aby četla. Mějte se co nejlépe v této podivné (covidové) době. Šárka Málková

    OdpovědětVymazat