13. října 2019

Tipy na dekorace Bellarose


Krásnou neděli všem! V týdnu mi přisel tenhle krásnej balíček z Bellarose, a protože mě samotnou tyhle nákupy do domácnosti baví a tyhle balíčky jsou moje srdcovka, tak jsem si řekla, že vám můj výběr ukážu. Nejvíc věcí tu mám od značky Kahler, kterou určitě znáte. Já od ní mám doma několik váz, lucerničku ve tvaru domečku a jeden bílý hrníček. Asi bych to nebyla já, kdybych v objednávce minimáně jeden další neměla. Miluju různé hrnečky a tenhle vánoční jsem už měla v košíku minulej rok a pak litovala, že jsem si ho nevzala.

A i když si připadám trochu jako blázen, že už pokukuju po vánočních věcech, tak jsem si vybrala ještě tenhle svícínek, kterej bude dělat parádu klidně celej rok. Další věcí od této značky je set těchto čtyř skleniček, které jsem u nikoho neviděla a líbí se mi jejich jednoduchost a propracovanost. Poslední jsem vzala tuhle malou přepravku do Jonyho pokojíčku, máme už tři střední, které jdou krásně naskládat na sebe. Kupovala jsem je asi půl roku zpět v nějakém výprodeji a jsem z nich nadšená.

Pokud se vám něco z mého výběru líbilo, nebo vlastně cokoli jiného, tak od 13.-20. října v rámci nákupů s Ona Dnes s kódem PODZIM2019, máte slevu 20% na celý nákup. A kdybyste potřebovali další tipy, tak kouněte sem, Bellarose píše inspirativní blog, kam já moc ráda kouknu.
článek vznikl ve spolupráci s bellarose
Co byste si vybrali vy?

Mějte se krásně!

L.

2 komentáře :