9. října 2019

Londýn 2019 & tentokrát ve třech #photodiary


Kdo mě sleduje už nějaký ten rok (vlastně aspoň tři), možná si vzpomenete na článek a fotky z naší svatební cesty po Anglii. Tohle byla pro mě ta nejkrásnější cesta, kterou jsme podnikli a klidně bychom si ji dali někdy v budoucnu ještě jednou. Strašně jsme si to užili a já jsem moc ráda, že zrovna tohle se nám povedlo rovnou po svatbě, kdy ty vzpomínky mají ještě o krapet větší kouzlo. Možná i díky tomu jsem si k Anglii udělala větší vazbu než k jiným místům a přála jsem se tam vydat znovu. Luky z toho až zase tak nadšenej nebyl, protože je ten tip, co raději objevuje nová místa, ale nakonec to byl právě on, kdo koupil letenky.
Tentokrát to bylo ale jiné, nehnali jsme se, aby jsme toho viděli co nejvíc, neměli jsme skoro nic naplánované a vlastně jsme se nechali vést naším řídícím panem Jonášem :P. Co jsme minule nestihli, nebo jsme se spíš rozhodli, že vynecháme a pak jsme toho litovali, byla studia Harryho Pottera. A bylo to boží! Jen jestli se tam budete chtít někdy podívat, nezapomeňte si včas koupit lístky, které jsou k dostání jen přes net a bývají vyprodané.

Tak třeba někdy příště! Co vy a Londýn?

Mějte se krásně!
Vaše

L.

3 komentáře :

  1. presne takéto články mi dávajú nádej, že život s dieťaťom nekončí ! práve naopak :P

    WHEN PIGS FLY

    OdpovědětVymazat
  2. Naprosto dokonalé fotky, užívejte na maximum! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný fotky! My se v Londýně 4 roky nazpátek zasnoubili, takže je to taky naše srdcovka :-) A stadion Arsenalu bude zřejmě jedna z prvních zastávek, aby Jáchym pochopil už jako mládě, komu musí fandit (manžel mu hrozí, že jestli bude fandit Chelsea nebo Tottenhamu, tak popluje v košíku po Vltavě :-D)

    OdpovědětVymazat