17. října 2019

Diagnostika pleti & jak se o ni starám


Čím jsem starší, tím víc se snažím o svoji pleť pečovat a je znát, když se mi večer nechce a tu svoji večerní rutinu vynechám. Nešla bych spát neodlíčená, ale přiznám se, že když jsem unavená tak nesáhnout po nočním krému mi zase tak velký problém nedělá a o očním už raději vůbec nemluvím. Pak mě to ale druhý den štve, protože rozdíl je velký jak ve vzhledu tak v tom, jaký mám pocit. Co se týká typu pleti, tak mám docela štěstí v tom, že jsem ji měla vždy bez problémů. Jasně někdy se mi zblázní hormony a něco mi vyskočí, ale to je celkem normální. Na co si musím dávat ale pozor je hydratace, protože jsem hodně velká sušinka a to se stupňuje s příchodem podzimu a zimy.

Co se týká produktů snažím se vždy držet jedné značky a řady, což ne vždycky se mi povede, protože zkouším ráda nové věci, ale v péči je to jedna z věcí, která se mi osvědčila asi úplně nejvíc. Možná dva roky jsem používala modrou řadu od Yves Rocher Hydra Végétal , která je naprosto skvělá a miluju ji. Teď jsem zkusila změnu a šla do řady Anti-Age Global , do které mě navrtala hlavně moje mamka, která ji neustále vychvaluje do nebes a já ji dostala dárkem v balíčku právě od YR, tak jsem si řekla, že ji vyzkouším. Zatím jsem moc spokojená, krémy se krásně vstřebávají, nemastí a moc hezky vyživují. Asi mým největším objevem je rozjasňující péče o oční okolí a tenhle produkt jsem si fakt tak moc oblíbila, že po něm sahám denně, i když se mi zrovna úplně nechce :).

Můj tip:
Pro ty, které si ještě nejste moc jisté jaký typ pleti máte, nebo spíš která řada by byla nejvhodnější pro vás, zkuste diagnostiku pleti YR, kterou si snadno uděláte online, nebo přímo u nich na prodejně. Jedná se o zodpovězení pár rychlých otázek a dostanete hezký souhrn s tipy přímo pro vás.

článek vznikl ve spolupráci s YR

Zkusili jste si vyplnit diagnostiku? Co vám vyšlo?

Mějte se krásně!
Vaše
L.

2 komentáře :

  1. Ahoj, diagnostiku pleti od YR mám za sebou, bylo to prima, poté jsem byla snad 3x na kosmetickém ošetření. Jejich produkty znám, poměrně slušně je mám ozkoušené a s výrobky jsem spokojená. ☺
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám pleť spíše mastnou a snažím se zmatňovat jak pečující, tak dekorativní kosmetikou. :)

    OdpovědětVymazat