29. října 2018

Jonáškův první svátek


První Jonáškova oslava, vlastně tak i trochu moje. Strašně jsem se těšila a chtěla si ji užít, což se stalo. Vlatně, když se narodí miminko, už slaví jen tatínci a maminky, které by si to zasloužily nejvíc, mají tak trochu smůlu. Ne, že bych chtěla pryč od Jonáška a někde slavit, to vůbec ne, ale těšila jsem se, jak se hezky sejdeme a taky si něco "oslavím " :).
Už od rána jsme si udělali fajn den, dojeli jsme do centra, zašli si na snídani, koupila jsem zákusky a sobě kytku do vázy, nakonec jsme skočili jsme do Billy pro čerstvé pečivo a nějaké drobnosti, které jsem potřebovala na pomazánku, kterou jsem chtěla dělat. Ještě jsme nachali nafouknout balónky, spíš to byla taková zkouška na první narozeniny, ale nakonec se Jonáškovi tak líbily, že se to ukázalo jako super nápad.



A protože pomazánka měla úspěch, dělala jsem ji od té doby několikrát naposledy včera. A přitom je tak jednoduchá! Použila jsem jarní cibulku, česnek, pomazánkové máslo, cottage sýr, lučinu a koření na dochucení. Nic speciálního a přitom byla moc dobrá, stejně tyhle jednoduchý věci mám nejraději.

Kluci ještě v sobotu večer dojeli pro pečivo, abychom měli v neděli krásnou a voňavou snídani. Pečivo se snažíme doma omezovat ale když, tak máme rádi tyhle bagetky z Billy, které kupujeme pravidelně.

článek vznikl ve spolupráci s Billou
A kdy vy jste si udělali lepší den?
Mějte se krásně!

Vaše L.

4 komentáře :

  1. Musel to být krásně vydařený den. ;) Odkud jsou prosím ty zákusky? Vypadají luxusně!

    OdpovědětVymazat
  2. Na Jonáše mám narozeniny <3 Tak všechno nejlepší a posílám pusinku! Nádherné fotečky Leni :)

    BLOG Život s kojencem

    OdpovědětVymazat