17. dubna 2018

Můj plán


Miluju tohle počasí! Všechno kvete, je veselejší a hlavně můžu to naše mimi vytáhnout i z kočárku! Poslední dobou mě dost trápilo a byla jsem smutná z toho, že už od prosince bydlím ve městě, které prakticky neznám, a i když je Praha nádherná, občas si smutním po Hradci. Takže jsem si řekla, že se budu snažit Prahu co nejvíc poznat a objevovat krásný místa, kterejch je to spoustu! O víkendech ve třech a v týdnu ve dvou. Myslím, že mateřská je na tohle ideální čas a Jonášek v kočárku je super parťák!

Takže kam příště?

Mějte se krásně!
Vaše L.


4 komentáře :

  1. Paaani, tak sladky fotky!!! <3 Moc vam to slusi, hehe.

    OdpovědětVymazat
  2. Nadherne fotky, plné jarní atmosféry :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
  3. Krása, moc vám to spolu sluší :) je neuvěřitelný, jak jsou ti kluci podobný tátům :D u nás je to taky taková malá kopie :D teď kdy jonatánkovi bude půl rok už začíná chytat i některé prvky mojí podoby, ale celkově prostě celej táta :D
    jinak naprosto chápu co zažíváš. já měla to samé v hk :D nejhorší to bylo přes zimu, kdy jsem byla v šestinedělí, venku hnusně a co pořádně dělat? naštěstí se koncem měsíce zase stěhujeme, tentokrát už naposledy, do městečka odkud je muž. takže tam mám už aspoň kamarády. a dítko už je větší, takže taky jiný parťák už :)

    OdpovědětVymazat