11. února 2018

Jeden méďa připravenej a druhej na cestě


Krásnou neděli všem! Tenhle článek je úplně neplánovaný, spíš jsem měla potřebu se vypsat z toho, co prožívám. Je konec víkendu a mám 11 dní do termínu. Sama tomu číslu nemůžu uvěřit, všechno to uteklo strašně rychle. Užili jsme si s mrňouskem dlouhou cestu v bříšku a teď už může přijít každým dnem.
Pořád se mě někdo ptá, jak se cítím a jak mi je. Je to se mnou jako na houpačce, včera mi bylo večer špatně, všechno mě bolelo a já už se viděla v porodnici. Takže jsem si ráno oddychla, že stále ležím ve své posteli. Dnes je mi naopak fajn alepoň po těle. Hlava už je někde jinde. Pořád mi v ní běhá milion otázek a nejde to zastavit. Bojím se a pořádně ani nevím čeho.
Asi té chvíle CH, kdy to přijde. Je to velkej krok do neznáma, kdy nevím, co mě čeká a to mě znervóňuje. Další věc, že absolutně nemám tušení, kdy to přijde. Do teď jsem fungovala naprosto normálně, ale teď už nemám úplně dobrej pocit, když mám jít sama na delší dobu ven.

Na druhou stranu se strašně těším na malého, představuju si, jak bude vypadat, jaké to bude mít ho poprvé v náručí a jak se spolu sehrajeme. Nemůžu se dočkat, až budeme spolu všichni doma a až vyjedeme na první procházku s kočárkem.

Doma máme už skoro vše připraveno, ještě mi mají začátkem týdne dorazit různé dekorace do pokojíčku a já se strašně těším, až vám je ukážu a dám je na místo, snad to ještě stihnu!

Mějte se krásně a myslete na nás!

Vaše L. s jedním zázrakem ještě v bříšku <3


5 komentářů :

  1. Tak hlavně žádné nervy (mě se to lehce řekne, já vím :) a držím palečky, až to přijde, tak ať je všechno v pořádku! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Leni, jsem na tom úplně stejně... Každý večer ulehám s tím, jestli se ráno ještě probudím v posteli a nebo už mě v noci vzbudí kontrakce... Dnes jsem jen ležela a kňourala, jak mě tlačí bříško... Řekla bych že ty poslední dny před dnem D jsou nejhorší a to mi všichni říkají ať si to ještě užívám, že pak to teprve bude něco... :D Ale jsme holky statečný, to zvládneme! Simi <3 http://www.similife.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Držím palce, nech je pôrod čo najmenej bolestivý a veľa veľa zdravia obom :))

    OdpovědětVymazat
  4. Držím palce ať je všechno v pořádku a jste oba zdraví :)

    OdpovědětVymazat
  5. Držím palečky a myslím na vás :)))


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat