14. února 2018

Sladkej Valentýn & vtípky na dálku


Středa 14.2., jsem doma sama a jako už několikátou noc v řadě jsem špatně spala. Vzbudím se už hodinu před budíkem, který mi má připomenout, že jdu na kontrolu do porodnice. Mám čas, nikam nespěchám, takže si vezmu misku s lupínky a vracím se do postele. K tomu si pouštím noční záznam  olympiády a mám pocit, že ten malej ďáblík v bříšku se taky začíná připravovat na nějakej mistrovskej výkon a rozcvičku rozhodně nepodceňuje. Před odchodem se stihnu ještě asi ještě třikrát převlíknout a vycházím. Hned na začátku mé trasy metrem mi cinkne telefon se zprávou od manžela, který je na služebce, a přeje krásného Valentýna s tím, že se na nás těší. Přiznám se překvapilo mě to, protože Valentýna neslavíme a manžel se ho snaží dost úspěšně bojkotovat, i když jsem k němu kytičku určitě už někdy dostala.
Pod zprávou mi přišel ještě GIF, který se mi v metru nezobrazil, ale už jsem z něho čekala nějakou kulišárnu. No a jasně, celou jízdu jsem se těšila, až se na něj podívám. A co tam bylo? Chlapeček s buclatýma tvářičkama a přihlouplým výrazem, promiň chlapečku, jak dělá prsty srdíčko. No celej můj Luky, haha.


V nemocnici jsme to zvládli, i když s mým tlakem 90/44, který mi sestřička naměřila, jsem byla ráda, že ještě funguju. Za odměnu jsem mně a malému koupila po cestě zpět dortík, abychom si doma oslavili taky aspoň trochu toho Valentýna, že jo.

Ať už ho slavíte nebo ne, užijte si den a mějte se hezky! Já mám pořád před očima nedělní večer, kdy ležíme v posteli a manžel domlouvá do bříška, že jede pryč, a proto tam ještě týden musí vydržet. Já jsem se zmínila, že by se mohlo klidně stát, že budeme mít valentýnské miminko a moc úspěchu jsem s tím nesklidila. Když už tenhle týden tak 15.! A víte proč? Pro ty nezasvěcené jako já, to má přece narozeniny Jarda Jágr :P.

Mějte se krásně!
Vaše L.

1 komentář :

  1. Jé tak to je od něj hezké. Mně můj přítel také popřál krásného Valentýna, protože jsme nemohli být spolu (vychází nám to takhle už několikáty rok po sobě, haha, asi osud?). Ale jinak tenhle den také nijak neslavíme, někdy si dáme nějakou maličkost (o ten týden dřív nebo později), ale spíš si potom užijeme první máj a polibek pod rozkvetlou třešní.

    OdpovědětVymazat