19. února 2018

Dekorace do dětského pokojíčku


Přesně dva dny do termínu. Chodím se dívat do dětského pokojíčku a představuju si, jaké to asi bude, až si domů přineseme toho našeho Ragnárka, na kterého se se těšíme někdy od června. Do nového bytu jsme se stěhovali přesně 3. prosince a dětský pokojíček bylo spíše jedno velké skladiště a já si už v tu dobu vysnila, co bych tam všechno chtěla mít. Nepatřila jsem k těm maminkám, které mají vše dva měsíce dopředu připravené a teď jsem za to ráda, protože poslední dny jsme skládali postýlky, skříňku a já ladila drobnosti. Takže jsem přišla na jiné myšlenky, za co jsem byla ráda. Dokonce jsme stihli si nechat vymalovat jednu stěnu na modro, což jsem si moc přála a celou místnost to krásně oživilo. Dnes vám ještě neukážu celý pokojíček ale dekoraci, kterou už v pokojíčku máme. Určitě bude časem přibývat a pokojíček bude ožívat hračkami, ale mám tady pro vás pár tipů, které by se vám mohly líbit.

Většinu věcí, co v pokojíčku máme, jsem objednávala online a většinu dekorace máme z bellarose a proprcky. Na skříňce, kterou jste už viděli v článku o kosmetice a přebalovacím pultíku, bude na malého dohlížet medvídek Bruno, kterého budeme využívat asi hlavně v noci a večer při kojení a přebalovaní. Je to LED lampička, u které se dá nastavovat intenzita světla. Co chci mít neustále na očích je první knížka, do které chci pravidelně zapisovat a lepit fotky. Už ji mám plnou fotek z ultrazvuku a těším se, až tam budu lepit první fotky malého. Košík na hračky, kam už teď ukrývám málé drobnosti. Vybrala jsem set tří kusů, tento je nejmenší, ale v setu jsou další dva větší, kam budeme dávat hračky, aby se nám všude neválely.

Co se mi strašně líbí a miminka na to prý krásně reagují jsou kontrastní černobílé věcičky, tohle není přímo dekorace, ale řekla jsem si, že vám je ukážu. Jedná se o kontrastní kartičky, máme dvoje. První  jsou oboustranné a kromě obrázků obsahují i návody, jak kartičky můžete využít.
Druhé kartičky se jmenují LES a opravdu v nich objevíte spoustu krásných "lesních" obrázků, ať už zvířátek nebo všeho, co v lese můžete najít a těším se, až si je budeme s malým prohlížet a učit se zvířátka.
To by byla zábava pro děti a jak se včera večer bavili rodiče? Hráli si s chůvičkami, chodili po bytě, volali si a pouštěli si ukolébavky! Chůvičky jsme dostali od mojí mamky k Vánocům a mají krásnou vychytávku, že kromě hraní ukolébavek můžete pouštět i promítání barevných obrázků na strop a tak zabavit miminko před spaním. My se zabavili dost. Luky mě zamknul v pokojíčku a na dálku mi pouštěl ukolébavky a světýlka, prý se to na někom musí vyzkoušet jako první :). Chůvičky jsou z feedo.
plínka "love you to the moon and back"
mráček, který bude snad malého bavit při přebalování
A tady už je zbytek ze setu tří košů na hračky, chtěla jsem neutrální barvy, aby nám ladily i v obýváku, kde budeme mít na zemi pěnové puzzlíky.
dřevěný boxík na kolečkách s medvídkem je z Bellarose
Ke košům na hračky jsem ve stejném dekoru vybrala i tento sedací Puff, který nejdřív budu využívat spíš já, ale pak určitě i Ragnárek.

Jaký kousek se vám nejvíc líbí a kam chodíte na dekoraci vy? Ještě by se mi líbily nějaké hezké obrázky na zeď, ale zatím jsem na žádné nenarazila.

Mějte se krásně!
Vaše L.

15 komentářů :

  1. Juuj krasne to máš. Samé krásne doplnky :-) Držím palce, ked to pride, nech všetko dobre dopadne :-) Ved už každu chvilu :-)
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  2. Máte to krásně sladěné <3 Ten pytel na hračky budeme mít taky podobný :)

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Máte nádherný pokojíček. Těšila jsem se, že v něm najdu, kde jste sehnala zvířátkové nálepky na zeď :) Také zařizuji pokojíček, milujeme zvířátka a tyhle samolepky jsou opravdu vkusné. Vidím je na IG ze zahraničí, ale tady nevím, kde objednat. Prosím prozradíte mi, kde jste je sehnala? :) Předem moc dekuji za odověď a držím palce, ať se brzy Váš chlapeček do svého stylového pokojíčku podívá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, moc Vám děkuji! Zvířátkové samolepky mám objednané za zahraničí z eshopu http://www.stickstay.se , kupovala jsem je tuším před Vánoci na černý pátek s nějakou slevou a byly tady strašně rychle :). Snad jsem pomohla.

      Vymazat
  4. Moc krásný pokojíček, ale přijde mi té černobílé moc ;) ale co kus to skvost ;)
    SISTERSHOODS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! Já si myslím, že jsme stále na začátku a že hračky a další dekorace to oživí :).

      Vymazat
  5. Tééééda máš to nádherné :))

    OdpovědětVymazat
  6. Moc krásné dekorace máš v pokojíčku :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Krása, hlavně ty koše ♡ :-) puzzle ma zem doporučuju z Nordic baby and style (FB), dá se nakombinovat úplně na míru a maji i obrázky. Už se těším na fotky s prťouskem
    i.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju Ivet i za tip! Puzzlíky už máme, žádná barevná divočina to taky není, chtěla jsem něco, co se nám bude hodit do obýváku :).

      Moc děkuju!

      Vymazat
  8. Překrásné designové kousky :) už se těším, až mě tohle zařizování také bude provázet.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat