12. července 2017

Life update: plánování kuchyně!


Ahoj všem! Jsem ráda, že se konečně vidíme u nového článku a moc mi to chybělo! Poslední dobou  toho bylo docela dost a teď jsem spíš odpočívala než se vrhala do nových věcí. Takže jsem neměla možnost s vámi sdílet svoje zážitky, což se doufám, brzy změní!

Z čeho mám teď obrovskou radost je to, že už se blíží naše stěhování do Prahy a i když jsem ze začátku byla dost rozpačitá a vůbec jsem si nebyla jistá, tak teď se fakt těším, až budeme mít víc společného času v našem novém bytečku.
Minulý týden jsme byli zařizovat snad moji nejoblíbenější část bydlení a to je kuchyň! Pořád jsem sháněla nějakou inspiraci, hledala barvy a tento týden pravidelně kontroluju mail, protože nám má přijít návrh naší vysněné kuchyně! Jo, jako malá! 
Přiznám se, že už teď si sním a představuju si, jak to vše bude vypadat, i když je to trošku zvláštní, protože náš byteček je novostavba a viděla jsem ho jen na papíře. O to ta představivost je možná barvitější!
Jediného čeho se možná bojím, že se budu těšit na věci, které právě přijdou až na podzim a to léto uteče jako voda, což taky nechci :p.


Mějte se krásně a budu ráda, když mi napíšete vaše plány na léto!
A kdybyste měli jakýkoliv tip do nového bydlení na cokoli, tak budu strašně ráda!
Děkuju :*

Vaše L.

9 komentářů :

  1. Veľmi rada si prečítam každý tvoj nový príspevok, čím ďalej tým zaujímavejšie články.:)

    Môj BLOG-Sydney Sleek diary♥

    OdpovědětVymazat
  2. Super fotky :) Na návrh kuchyně taky právě čekám, takže chápu tvoje nadšení :)

    Simple living: Moje oblíbená přírodní kosmetika

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Leni, už jsem si říkala, kam jsi se poděla. Dokážu si představit, jak se na nové věci do bytu těšíš. Před necelými 2 roky jsem to taky prožívala a bylo to moc fajn. Doufám, že se pak pochlubíš :-) Monča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Monco, noc dekuju! Ono toho ted bylo nejak vic, ale o tom budu psat az casem. Doufam, ze to pujde vse hladce a ze se budu mit cim pochlubit :D. Mej se krasne!

      Vymazat
    2. Budu se moc těšit a ať se všechno daří, Leni. Monča :-)

      Vymazat
  4. Už sa teším, keď nám jednou byt ukážeš :P

    Viki Ceglédyová

    OdpovědětVymazat
  5. Fáze plánování je vždycky neskutečně kouzelná:)!
    Měj se krásně a ať se vám v bytě skvěle daří,
    Tina
    http://tinasmerdova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat