20. listopadu 2016

Jak na válenky?

válenky EMU - different.cz
Ahoj všem! Co vy a válenky? Snad nejvíc diskutovaný kousek ze zimního šatníku. Část na ně nedá dopustit a druhá je nemůže překousnout, jak se k nim stavíte vy? Já se řadím k oběma těmto řadám a hned Vám řeknu proč.


Válenky miluju a na druhou stranu si myslím, že nemůžete mít v zimě na nohách nic horšího než nekvalitní válenky, které se za pár dní sešlapou a nedávání noze takový konfort. Na tuhle zimu jsem si pořídila válenky EMU, které mám už osvědčené, protože jeden kousek už doma mám. Tentokrát jsem vybrala klasickou hnědou variantu, která je doplněná o třásně, s kterými značka EMU dorazila právě na tuto zimu.
Už jsem je letos několikrát vytáhla a celý den jsem si užívala toho, že máte pocit, jako kdybyste chodili po obláčku. Válenky jsou vyrobeny z pravé ovčí kůže a vnitřní část je z přírodní ovčí vlny. Vlna je ne jen strašně měkoučká a zároveň velmi hřejivá, takže v nich mi rozhodně zima nebude. Dalším jejich plusem je určitě dvojitá podrážka a zpevněná pata, takže nedojde k sešlapání. Válenky budou pořád vypadat pěkně a vy si nebudete ničit nohy.

Takže co vy na ně? Nosíte válenky a které vedou u Vás?

Mějte se krásně a brzy ahoj!
Vaše Leni


7 komentářů :

  1. Musí být pohodlné a příjemné na nožce! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja valenky miluju, mozna nejsou uplne sexy, ale stejne mi prijdou dost modni kdyz je spravne zkombinujes... Ja jsem tento rok dostala UGGs, protoze se ze me stal strasnej mrzlik a jsem neskutecne spokojena, momentalne je nosim dennodenne a k outfitum se mi taky docela hodi!
    Preji ti jeste peknej vecer...
    S laskou
    Sandra ze http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám jedny UGG, a nosím je jen občas, hlavně na nákupy nebo když musím na rychlo někam jít. Jsou pohodlné, to joo :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já takové ty valenky moc v lásce nemám. A tak je ani nevlastním.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Válenky se mi líbí, ale jak říkáš, není nic horšího než sešlapané nekvalitní válenky. Tyto vypadají opravdu skvěle :) Já osobně je nevlastním, ale vždy jsem hrozně chtěla :)


    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tohle je ale hodně zajímavý model :) Jsem zvědavá, jak budou vypadat na noze v celkovém outfitu :) Jinak já zase nedám dopustit na UGG již několik let ;)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Já na UGGs nedám dopustit. Je to taková moje záchrana, když fakt mrzne a mám jistotu, že se jen tak nezničí a nesešlápnou. A tyhle třášničkový EMU jsou taky super!:)

    OdpovědětVymazat