12. října 2016

#AutumnFashion Proč jsem přivolávala podzim?

 Ahoj všem! Dnešní den sice rozhodně nevypadá jako ten ideální podzimní, ale doufám, že se takových ještě dočkáme. V posledních teplých dnech se mi shromaždovaly věci už na chladnější počasí a nemohla dočkat, až na ně konečněpřijde řada. 
Košile / Different.cz
Košile patří k základům šatníku, je to super kousek, který Vás zachrání ve dnech, kdy prostě stojíte před skříní a nevíte, co si vezmete na sebe. Doporučuju mít košili v nějakých hezkých barvičkách, v kterých se cítíte dobře, protože rozbijí tu nudu v černých a šedých outfitech, kterých je všude plno. Nešlápnete vedle ani nějakým zajímavým detailem, já jsem zvolila "párající" se spodní lem, který vypadá zajímavě a určitě připoutá pozornost. Super jsou také různé nášivky, které byly hitem letošního léta.

Hodinky / HARPER&BROOKS
Miluju hodinky a baví mě je střídat. Nejraději mám klasiku, ale líbí se mi, když je i zároveň zajímavá a má prvky, které zaujmou. Jako tyto hodinky, které mě zaujaly originálním pro mě "podzimním" páskem, co na ně říkáte?
 Tenisky / Different.cz
Většinu léta jsem prochodila v nízkých Converskách, které jsem si pořídila k šatům na svatební grilování. Nechtěla jsem si jich úplně ještě vzdát a skončilo to takhle. Vyšší kotníkové Convesky se stříbrnými detaily, které mají marleťově bílou barvu. Jo, musím se pochválit, jsou pořád v takhle krásným stavu! :D
 Parky & nášivky / Zara
Myslím, že většina holek se na chladnější počasí těší právě na svoje oblíbené boty nebo různé bundičky a kabáty. Já si v létě koupila tuhle parku, která mě dostala nášivkami, které na sobě má. Jak jsem už psala, nášivky a záplaty byly hitem léta a já s nimi budu rozhodně pokračovat i teď!
 Tak na jaký kousek jste se těšili vy?

Mějte se krásně!
Vaše L.

:*

3 komentáře :

  1. Skvely clanek, ja sice nemusim ty teploty, ale s oblecenim se ted da zse vic vyhravat! Tak parku i conversky bych brala okamzite! Ja jsem se tesila na to, jak se budu moct zablubat do nekonecnych sal! ;)
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  2. Skvelý článok a super kúsky! Ja sa vždy teším neskutočne na jeseň hlavne kvôli vrstveniu outfitov :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat