9. října 2016

Barevný podzim s Urban Decay & Wishlist

Ahoj všem! Jak jsem nedávno slíbila, přicházím s dalšími kosmetickými novinkami a tentokrát se značkou Urban Decay. Novinek je opravdu hodně, tak se na ně pojďme podívat!
Základ dokonalého líčení jsou kvalitní štětce a UD přišel s novou řadou PRO Brushes. Já mám pouze jeden a to štětec na rozjasnění. Je nádherně zpracovaný, dobře se s ním manipuluje a díky jeho tvaru s ním ráda nanáším i bronzer. Co ho používám, tak mi nevypadla ani jedna štětina a určitě bych si chtěla časem pořídit z této řady i další štětce, nejvíc mě láká ten na make up.
Přes léto mám ráda velmi jemné tekutější makeupy a v zimě sahám po trochu hutnějších variantách. Make up All Nighter je hutnější a hodně pigmentovaný, takže mi stačí opravdu velmi malé množství a zakryje všechny nedokonalosti a pleť hezky sjednotí. Co se mi na něm líbí nejvíc, je jeho výdrž, protože mi na pleti bez problému vydrží celý den. Co bych já na něm změnila je úplně matný finish, ale to není chyba, jen nevyhledávám úplný mat. Pokud máte mastnější pleť a sháníte větší krytí, tak Vám bude vyhovovat.
Co mi sedne skvěle je odstín 2.5, což je velmi světlá s růžovým tlumeným podtónem a to jsem prostě já.
Další novinkou jsou "barevné" korektory, které jsou rovnou v pěti odstínech a mají řešit různé nedokonalosti, které na obličeji můžeme mít. Já mám odstín Peach, který je určený na kruhy pod očima, které mě trápí. Tohle je přesně ten produkt, po kterém jsem sáhla jednou a už ho používám pořád. Líbí se mi, že nezakrývá jen kruhy pod očima, ale i drobné žilky a celou oblast pod okem hezky projasní.
Tekuté linky na oči nejsou můj každodenní šálek kávy, ale někdy mám prostě chuť a vyhraju si i s linkou. Z obalu jsem se zamilovala do této zelené barvy, kterou na oku (ve formě linky) mám ráda. Proto jsem byla zklamaná, když linka na oku byla spíše šedá. 
A kráska nakonec - Moondust Palette. Když jsem ji dostala, tak jsem si ji jen prohlížela a nechtěla do ní sáhnout, protože je vážně božská. Nádherně zpracovaná a dobře poskládaná paletka pro milovníky výraznějšího líčení plné třpytek. Nejsem typ člověka, který pravidelně nosil výrazně namalované oči, ale i s touhle "bláznivou" paletkou se dají vykouzlit něžnější looky na každodenní nošení. A až na odstín vega, který je pro mě moc a nesedí mi, se mi líbí všechny.
Pro ty, které jako já ve většině případech volí přirozené a matné tóny, tak UD přichází s novinkou, což je podle mě snad ta nejkrásnější UD paletka vůbec. Mluvím o Naked Ultimate Basic, co na tuhle novinku říkáte?



Mějte se krásně!

Vaše L.

5 komentářů :

  1. Moc dekuju za clanek, je skvely!!! Ja se teprve zacinam malovat a takovy clanky se vzdycky hodi! Ty produkty zni vsechny fakt skvele!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  2. Urban Decay poslední dobou vypouští jednu bombu za druhou! :) Nejvíc jsem vodvařená z nové Naked Ultimate Basics.

    OdpovědětVymazat
  3. Produkty mají zajímavé :) Nejvíce se mi líbí právě paletka, akorát by nebyli pro mě takové odstíny :) Ale líbí se mi její pigmentace :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne produkty! Urban Decay má krásne vecičky! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  5. Tá linka by sklamala aj mňa! Zelená by ma hneď zaujala, ale ak je na oku do šeda tak nič moc :(

    OdpovědětVymazat