10. září 2016

Základ šatníku - zaměřěno na spodní prádlo

Ahoj všem! Dnešní článek bude o úplném základu šatníku a to o spodním prádle. Ve spodním prádle se chceme všechny cítit pohodlně, takže nám musí skvěle padnout a navíc se musí líbit. Proto jsem se v dnešním článku rozhodla, že Vám ukážu mé oblíbené kousky a značky, které určitě stojí za to.
Značka, kterou jsem objevila teprve nedávno, je Lisca. Mají spoustu krásných kousků a variant prádla, kde si vybere úplně každý. Navíc stačí na stránkách zadat vaše míry a rovou se vám zobrazí vaše velikost podprsenky. Já si objednala tento šedý set kalhotek a podprsenky, který mi skvěle padne a v reálu vypadá ještě lépe než na fotkách. Už mám políčeno na pyžamo!
Spodní prádlo - Lisca
Moje srdcová záležitost - VS prádlo, které jsem si přivezla z Anglie. Nevím, co k němu říct, čekala jsem od něho hodně a nezklamalo, kéž bychom měli Victorku u nás.
Calvin Klein se stal momentálně módním hitem, kouká na nás úplně všude a je vychvalováno až do nebes, já se musím přidat. Ne jen, že je to krásná stylovka, která na těle vypadá prostě dobře, ale pohodlí, které vám dá, vážně stojí za to. Nebyla jsem si jistá velikostmi, ale po přečtení pár recenzí jsem zvolila obě velikosti S a sedí moc dobře.
 Prádlo Calvin Klein - Woodies.cz
Největší zásobu prádla mám z Etam. Vyrání krásné a kvalitní prádlo, které mi prostě sedne a když sáhnu po vel. 75/B, tak vím,  že mi bude sedět, což u všech značek neplatí. Navíc velmi často mají obří slevy, takže není problém koupit krásné kousky až v 70% slevách.

Ke spodnímu prádlu patří beze sporu i ponožky a některé jsou určitě víc HAPPY než ty ostatní! Další moji oblíbenou značkou je určitě Happy Socks, kterou seženete na Urbanlux.cz. Nemají pouze krásné a kvalitní ponožky, ale i super kalhotky, kterých se mi za poslední dobu nashromáždilo docela dost a jejich kvalita je stále super.
Od Happy miluju jejich pánské trenky, které mám na spaní. Zatímco kalhotky si pořizuju jedině S, tak u trenek volte raději o číslo větší.
 Moje Harry Potter lásky :).
 Pokud si budete chtít vybrat kalhotky, tak budete vybírat určitě dlouho. Protože HS mají opravdu velké množství variant a barevných kombinací. Já se teď držela docela při zemi a vybrala jsem méně výrazné vzory.


 Podzimní novinka MESH varianta, která je průhledná.
Jaké značky máte rády vy? A jaké jsou Vaše nej kousky?

Mějte se krásně!
Vaše L.



7 komentářů :

  1. Tak ja to nemam uplne nejlehci, abych byla uprimna, tak mi podprsenky s podporou jsou moc velky, takze musim sahat k tem sportovnejsim variantam, coz znamena ze Calvin Klein se u me doma najde urcite! Jinak jsem si zamilovala ty bavlnene z Brandy Melville, nedavno jsem objevila v Tezenisu krajkovanou a vcera jsem si ve slevach koupila tu neuzasnejsi a nejprijemnejsi podprsenku v Bershce! ;D A kalhotky od Victorky jsou tak i tak nej!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  2. Dôležité je nájsť správnu veľkosť a tvar, ktorý ti sedí (: Ja som si prešla takým obdobím, keď som kupovala rôzne podprsenky, ktoré sa mi páčili, ale neboli mi dobré. Teraz našťastie už viem, čo áno a čo nie... A presne to CK spodné prádlo mám aj ja, ibaže podprsenku a nohavičky mám v iných veľkostiach. Je skvelé, že sa to dalo nakombinovať a nemusela som kúpiť obe rovnaké.

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  3. Mas to nadherne barevne sladeny ! :))

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, tak to prádlo je nádherné. :) Prádlo od VS, Etam a Happy socks patří k mým nejoblíbenějším, ráda bych také vyzkoušela něco od Calvin Clein, když všichni tak chválí tu pohodlnost. :)
    Andrea Mokrejšová

    OdpovědětVymazat
  5. Nic z toho není podle mýho vkusu, ale vypadá to kvalitně.
    Moje nejoblíbenější je obyč prádlo z H&M. Naopak mě hodně zklamal Lindex.

    Simple living: Novinky z jarního nákupního seznamu

    OdpovědětVymazat