26. září 2016

Novinky Gosh

Ahoj všem! Podzim máme už tady a s ním přichází mnoho kosmetických novinek, na které jsem se moc tešila. Nových produktů je spoustu a budou se tu postupně objevovat, protože podzim je pro mě jedno z nejkrásnějších období v módě tak i v kosmetice. A stejně, jak jsem se těšila na novinky v kosmetickém šuplíku, tak jsem se i už nemohla dočkat toho, až opadnou ty strašná vedra a máme tady obojí! Tak teď už jen, aby nám ten krásný teplý podzim vydržel co nejdéle!
Jestli sledujete instagram, tak jste možna nepřehlédli akci, kterou Gosh na září připravil a to opět skvělou řasenku Rebel Eyes, která by měla být vylepšenou verzí Cath Eyes a právě s touto řasenkou mi Gosh poslal i další novinky k otestování.
Co mě zaujalo nejvíce byly konturovací kity, které seženete ve dvou odstínech a to ve verzi medium a light. Pro mě jako pro bleduli je určitě lepší světlejší verze, ale kdybych si mohla tuhle paletku poskládat sama, tak vyberu z každé paletky dva odstíny a ty složím do jedné.
Houbička na make up je věc, která mi v šuplíku nechyběla, protože ráda používám štětce, ale našla u mě své využití u makeupu bez klasické pumbičky a sahám po ní neustále. Make up krásně zapracuje a během chviličky je podklad hotový.

Oční linky ve fixu mám strašně ráda, protože je to pro mě ten nejjednodušší způsob, jak udělat hezkou linku. Raději jsem vřdy sahala po užších variantách, tak jsem zvědavá, jak se spřátelíme s touto.
Snad nejznámějším produktem jsou tolik opěvované řasenky. Po loňské růžovce přichází Rebel Eyes, která je taky fajn. Má silikonový kartáček, který řasy krásně pročeše a prodlouží, ale první verze si mě získala o trošku víc.
 Jak se Vám líbí novinky a kterou byste rády zkusily?

Mějte se krásně!
Vaše L.

4 komentáře :

  1. Já si koupila tu řasenku a musím říct, že teda lituju i té stovky, kterou jsem za ní dala :D Hrozně slepuje a celkově řasy jsou takové nijaké.. ani objem ani prodloužení, jen slepuje. Líbí se mi ale paletka :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já se už bez houbičky nenalíčím. Nemám ale ráda ty moc tvrdé, jako má třeba Ebelin. Do teď jsem používala originál a teď mám na vyzkoušení Real Techniques.

    OdpovědětVymazat
  3. Skvely clanek Leni, Gosh je znacka ktera je dostupna a zaroven kvalitni, proto je mi moc sympaticka! Produkty zni skvele, tak se po nich priste urcite kouknu! Diky za tipy! ;)
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat