29. září 2016

Můžu zpátky? Naše dovolená 2016

Ahoj všem! Tohle léto pro mě bylo výjimečné, vzala jsem si mého muže a pak jsme vyrazili na tu nejkrásnější svatební cestu, kterou jsme si mohli vybrat.
Ani jeden nejsme milovníky válení se u moře a velkého vedra, tak jsme se rozhodli, že naši svatební cestu pojmeme trošku víc dobrodružněji a koupili jsme si letenky do Anglie. Celý náš trip začal a končil v Londáně, kde jsme celkem strávili asi pět dní. Po prvních dnech v Londýně jsme si půjčili auto a vydali se po vlastní ose, kde jsme viděli tu pohádkovskou Anglii mimo civilizaci, kde jsme chvílemi byli jen my a pár ovcí. Viděli jsme nakonec vše, co jsme chtěli i (k mé radosti) několik fotbalových stadionů, ale co neuděláte pro ty rozzářený očka svýho milovanýho muže. Doufám, že si naše fotky užijete, mějte se krásně!
:D

Náš výšlap na Rudý vrchol, který vypadal jednodušeji než byl. Kousek před vrcholem jsem se začala ptát po cestovním pojištění a pěkně jsem to schytala, ale přežili jsme :D. Nejdříve to totiž byly krásné fialkové kytičky a stromečky a pak už jen červené padající kameny, které raději zdokumentované nemám :D.


Jsem strašně ráda, že jsme viděli Anglii z několika pohledů a jestli budete mít možnost, tak určitě vyražte, protože to vážně stojí za to! Kde jste byli letos vy?

Mějte se krásně a u dalšího článku ahoooj!
L. :*

12 komentářů :

  1. Téééééda, musela byť skvelá... nádherné fotky.

    SlavikStories
    Čítanie je sexy

    OdpovědětVymazat
  2. Já letos byla také v Londýně, ale tedy pouze tam, měli jsme to jen na prodloužený víkend :)

    OdpovědětVymazat
  3. Naprosto uzasnej clanek, krasny fotky, no co vic dodat, CHCI TAKY DO LONDYNAAAA!!!! ;) Strasne vam to slusi a jeste jednou gratuluju, musela to byt neuveritelne krasna svatebni cesta Leni!!! Sice jsem ted jedla, ale z tolika dobryho jidla dostavam hlad!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  4. Kdysi jsem byla v Londýně na pár dnů se školou a v podstatě jsme krom muzeí a galerií neviděli jedinou klasickou památku. Přesto jsem si to město zamilovala a určitě se tam chci ještě někdy podívat. Ale v poslední době mě skoro víc láká ta příroda mimo záplavu turistů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta příroda je pecka, je to jak z jinýho světa. Hlavně jsme poměrně v krátké chvíli zažili oba dva extrémy - Londýn a tuhle nádheru prakticky jen my dva, kopce, příroda, ovce... No chci zpátky! :D

      Vymazat
  5. Co jsou prosím ty přírodní lokace?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byly to ty tři největší národní parky, jména ještě vyzjistím. :)

      Vymazat
  6. Taky moc nemusim tejden na to samym místě a válení šunek, mám radši "akčnější" dovolený, v tomhle případě teda svatební cestu. Hrozně mi z fotek připadá, že jste spolu snad od narození a že jste takovej ten prdlej pár, co se spolu nikdy nenudí! To mě baví :))
    Tak přeju ať jste spolu dál šťastný, ať spolu máte co nejvíc zážitků a hlavně ať si spolu užíváte život. :)
    Jinak fotky parádní, jen tam musela bejt asi trošku zima. :D Ikdyž při tom výšlapu, co popisuješ, ses asi pěkně zahřála.. :D
    Michelle B

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za komentář! Teď se tady na něj usmívám, vlastě se jak hlupák blbě uculuju na obrazovku :). Jsem ráda, že takhle působíme, protože to tak i je a doufám, že to takhle bude na pořád!
      Zima byla hlavně na tý hoře! To je ta fotka v té bundě! To už mi došel i úsměv! Hlavně posledních x metrů na vrchol jsme šli už po čtyřech a celou dobu jsem byla ujišťovaná, že cesta zpět bude lepší! A jak to dopadlo? Šli jsme tou samou! Tentokrát jsem to šla skoro po zadku :D. Aspoň máme na co vzpomínat :*, měj se krásně!

      Vymazat