11. srpna 2016

Jedno fajn blogerské odpoledne #DIY

Ahoj všem! Znáte takové to, když se Vám někam moc nechce a pak jste totálně nadšení a hned byste si dali "nášup"? Takhle jsem to měla přesně minulou sobotu. Ve čtvrtek jsme totiž přileteli z Anglie a pátek jsem trávila pěchováním pračky. Takže jsem se moc nestihla vzpamatovat a už seděla ve vlaku do Prahy na event pořádaný firmou Vanish. Dorazila jsem do Hubu a..? Konečně po delší době jsem viděla ostatní blogerky s úsměvy od ucha k uchu a byla jsem strašně ráda, že jsem konečně za nimi mohla dorazit i já!
V Hubu jsem strávila několik hodin a pod vedením strašně šikovné Lucy Štruncové jsme vytvářely svá díla :). Chvílemi jsem si připadala jako před několika lety při hodinách výtvarky ještě na gymplu a strašně si to užívala. Byl to relax a neuvěřitelné odreagování navíc v milé společnosti.

Od Lucy jsme nejdřív dostaly několik kousků látky, kde jsme si zkoušely barevné variace a celkové nanášení barev na textil a potom už na ostro. Každá z nás dostala své bílé tričko, připevnily jsme ho na karton a lepily šablonu. Pak už záleželo pouze na nás jak a jaké budeme barvy budeme na sebe vrstvit. Po nastříkání první vrstvy barviček jsme na tričko kapaly nebo jakkoli nanášely tekutý Vanish, který po nastříkání další vrstvy na tričku vytvořil moc hezké a zajímavé efekty. Po zaschnutí našich výtvorů jsme už pomocí černých fix na textil mohly domalovat obrázky.

Byl to pro mě perfektní relax, odreagování a super odpoledne s blogerkami a navíc jsme odcházely s vlasním výtvorem!
Jak jste na tom s tvořením vy? Děláte si občas svoje kreativní chvilky? Budu ráda za jakékoli nápady, protože mám strašnou chuť něco dalšího vyzkoušet!




Mějte se krásně!
Vaše L.

3 komentáře :

  1. Zno to jako vazne skvely odpoledne! I kdyz ted uz nejak nevyrabim, tak jsem docela kreativni clovek, myslim aspon a jako mala jsem mela celej pokojik plnej mych vyrobku! Ted rada maluju, dost rada a myslim, ze mi to i docela jde! Mimochodem vypada to obcerstveni taky hodne dobre! Skvely clanek!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com/
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  2. Videla som video ako sa robili tieto tričká a muselo to byť naozaj skvelé! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky, muselo to být skvělé odpoledne! :)

    http://www.marketafrank.com/

    OdpovědětVymazat