29. května 2016

Nové brýle! #Optique

Ahoj všem! Chtěla bych se s Vámi podělit o novou spolupráci, kterou jsem navázala s optikou Optique. Ze spolupráce mám radost, protože Vám budu moci zprostředkovávat různé soutěže, takže se už nemůžu dočkat Vašich příspěvků! Pokud byste si chtěli zasoutěžit už teď, tak právě na stránkách Optique do 31.5.  probíhá soutěž s Ray-Ban.
V minulých dnech jsem navštívila Optique v Palladiu a jelikož se blíží léto, těžko jsem odolávala výběru nových brýlí, kromě Palladia Optique má v Praze ještě jednu pobočkuna Maiselově, tak případně můžete kouknout ještě tam. V těchto obchodech najedete opravdu velký výběr Ray-Ban a Oakley brýlí.
Sama jsem už dlouho koukala po klasických Ray-Banech, které se mi líbí hlavně díky své jednoduchosti a kvalitnímu a pečlivému zpracování. Často mi vybírání brýlí dělá problémy, protože nemám typ obličeje, na který sednou úplně každé brýle a tak musím vybírat opravdu pečlivě. U Ray-Banů jsem měla ale štěstí, protože mi sedí dobře a citím se v nich fajn. Navíc to jsou opravdu kvalitní brýle, což je na první pohled vidět např. díky pevným kloubům nožiček nebo i kvalitně zpracovanému logu na nožičce.

Při výběru jsem také chvíli váhala, jestli nezvolit nějaký odvážnější, extravagantnější model, ale nakonec u mě vyhrála klasika.

A co vy, jaké máte sluneční brýle a volíte raději klasiku nebo jste i pro něco odvážnějšího?

Mějte se krásně!
Vaše L.

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi obrovskou radost!

3 komentáře :

  1. Nad Ray-Banmi aj ja uvažujem, vybrala si si dobre, klasikou nikdy nič nepokazíš:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  2. Najlepší príspevok za poslednú dobu, fakt super :)

    |SYDNEY SLEEK|

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jsou krasny, RayBany jsou nej, mam dvoje a jinou znacku bryli si asi nekoupim :D
    http://www.shineoffashion.com/

    OdpovědětVymazat