3. dubna 2016

NEW hair

 Ahoj všem! Včera jsem byla opět na otočku v Praze. Byla jsem ve Studiu Wella (Thámova 11 – hned u stanice metra /C/Křižíkova), tentokrát u Báry Javůrkové. Její práci jsem už nějakou dobu sledovala na jejím instagramu a byla jsem moc ráda, že si na mě Barča udělala čas i v sobotu.
Byla jsem hlavně nespokojená s barvou, protože už jsem vlasy neměla delší dobu barvené a tak jejich odstín nebyl sjednocený. Cítím se dobře, když mám u kořínků odstíny tmavší, ale do délek jsem chtěla něco světlejšího, což byla moje představa. Barča mi poradila techniku, která v jednom kroku zesvětlí a zároveň dotónuje, tak podle mě docílila velice pěkného a přirozeného efektu. Takto mám upravených několik pramínků ze spodní části vlasů a horní část se dobarvila na moji oblíbenou tmavě hnědou. Takže můžu zesvětlené vlasy ukázat, určitě to bude zajímavé třeba v drdolu, nebo je "skrýt" zbytkem tmavších vlasů. Co  se týká střihu, tak jsme zkrátily docela radikálně (na mě) :), takže mám ustřižené nějaké 4 cm. Chtěla jsem zdravé konce a aby vlasy měly tvar, což ty moje přerostlé chudinky už neměly.
Jak se Vám proměna líbí? Budu ráda, když mi napíšete komentář a kdyby jste toužily po krásných vlasech, tak určitě doporučuju strašně šikovnou a milou Barču.


Mějte se krásně! 
Vaše L.

12 komentářů :

  1. Vypadá to moc zajímavě, těším se na další fotky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Máš to moc hezký :) Já se musím taky překonat a vyrazit na zkrácení. Nejsem spokojená se střihem, kvůli kterému mi přijde, že to vypadá, že mám na hlavě pár chlupů. A taky konečky už potřebují ozdravit. Tuším, že budu muset obětovat dost cm a vlasy mi rostou pomalu, tak to nebude nic příjemného. Po ostříhání jsem si chtěla svépomocí dát přeliv, ale krabička záhadně změnila barvu z čokoládové na kaštanovou a ta je pro mě na léto dost tmavá. Tak ještě uvidím, co s tím provedu :D

    OdpovědětVymazat
  3. nádherný výsledek :) ovšem mně se tvé vlasy líbí vždy :)

    *Juvelora*

    OdpovědětVymazat
  4. krásne vlasy :) ja si vlasy farbím poslednú dobu sama, no musím sa ísť už nechať podstrihnúť

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezký výsledek! :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné. :) Barča je strašne šikovná.
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  7. Sluší ti to :) Já se musím přiznat, že vlasy jsem měla pouze odbarvene a to konečky. Poprvé a naposled :D tak zničené vlasy jsem dlouho neměla. Ted se snažim o ně pečlivě starat a občas i zastřihávat :/ :)
    La vie est belle

    OdpovědětVymazat
  8. Máš to krásné, na Barču jsem na Instagramu také koukala. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Krizikova je metro B ;)

    OdpovědětVymazat