4. února 2016

Silver Love

Slip-ons - Urbanlux, Hodinky - DW, Šperky - Pandora, Psaníčko - Marc Jacobs

Ahoj všem!  Pamatujete si můj článek z showroomu Urbanluxu? Minulý rok jsem si strašně oblíbila boty Toms, líbí se mi celkový koncept značky, jejich boty i dopňky, s kterými značka přišla. A právě na této akci jsem poprvé viděla nový typ bot, z kterým Toms přišel - Slip-ons. Měla bych je už dávno, ale bohužel nebyla dostupná moje velikost, takže jsem si počkala a vyplatilo se!

Mám z nich obrovskou radost a je to určitě ten kousek, který vás rozzáří, ale zárověň to není nějaká šílenost, která by na sebe upozorňovala a právě takové kousky mám ráda. Myslím, že půjdou skvěle kombinovat jak se sportovním stylem oblečení, tak i k nějakým elegantnějším jarním šatům. Dokonce k nim mám prakticky stejné psaníčko!
Od Toms mám doma už dva páry, takže mě nepřekvapilo perfektní zpracování. Tyto mají navíc suchý zip, který zajistí snadnější nazouvání. A jak jsme u Toms zvyklí, je k nim přiložený plátěný pytlík, který je fajn na skladování.
 Samozřejmě, jak už jsme u této značky zvyklí, i tímto nákupem pomáháte, protože koupí jednoho páru, darujete boty dítěti v rozvojových zemích a to se mi prostě líbí! (více  info zde.) Budu strašně ráda, když mi napíšete, jak se vám tento model líbí, případně jestli nějaké Tomsky máte ve svém botníku. Já jsem strašně ráda, že se nakonec objevily i v mojí velikosti navíc v pěkné slevě:).

Mějte se krásně a budu se těšit u dalšího článku!
L.



Děkuji vám za všechny vaše komentáře, dělají mi obrovskou radost. 

13 komentářů :

  1. Tak ty jsou kouzelné. Já si teď koupila svoje první Tomsky, ještě jsem je sice neprovětrala, ale vzhledem k tomu, že se teď dost oteplilo už to brzy přijde! :) Jen ten sáček k nim nebyl teda :( :D
    Dobroty od A

    OdpovědětVymazat
  2. Je super, jak k nim máš slazené to psaníčko :))

    OdpovědětVymazat
  3. Jee, tak ty jsou vážně krásné! Já žádné Tomsky nemám, ale některé se mi moc líbí, takže třeba si časem také nějaké pořídím. :)
    Diary of Girly Things

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ty Tomsky vypadají úžasně. :)

    OdpovědětVymazat
  5. mně se tedy moc líbí to psaníčko :) slip-on jsem na chuť nepřišla.
    jak na lví hřívu

    OdpovědětVymazat
  6. pamatuji si, ze jsem driv mela taky stribrne boty - typ bot to byl uplne jiny, ale vim, ze jsem je nakonec nikdy nenosila, pripadala sem si v nich jako kosmonaut.. a doma mi za to nadavali, protoze byly z butiku a dost drahe a ja je samozrejme tehdy musela mit :D tyhle bych ale myslim nosila a nevadilo by mi vubec, ze jsou tak vyrazne :) a k DW hodinkam se budou super hodit :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné botičky. A mohla bych tě prosím poprosit o vyplnění tohoto dotazníku? https://52630.vyplnto.cz/ Děkuju.

    OdpovědětVymazat
  8. To je krásný článek! Psaníčko je překrásný. <3

    OdpovědětVymazat