17. února 2016

Make up favourites!

Ahoj všem! Konečně se dostávám k tomuto článku, který mám naplánovaný už nějakou dobu. Chtěla bych Vám ukázat moje beauty produkty, které jsem si v poslední době oblíbila a nesahám skoro po ničem jiném. Ráda zkouším nové věci, kosmetika mě baví a zajímá mě, ale nepatřím mezi maniaky, které mají doma haldy kosmetiky a další nová x-tá paletka mě nechává absolutně chladnou. Jak to máte vy? Já mám své oblíbené značky, po kterých pravidelně pokukuju a které mě lákají. Mám ráda Benefit, což hned uvidíte, ale i v drogerii je spoustu pokladů, které spojí za to a ráda obhlídnu stojany  L'Oreal nebo třeba Rimmel.
Základem líčení je pro mě opravdu tenoulinká vrstva make upu a jestli patříte jako já mezi sušinky a k tomu navíc Sněhurky, tak určitě koukněte po tomhle zázraku True Match. Jiný make up teď nepoužívám, je lehký, vykouzlí hezkou rozzářenou a sjednocenou pleť, já k němu nemám výhrady a pro mě je perfektní.
Dalším krokem je pudr, já používám BB pudr od Physicians Formula, který nejspíš bohužel u nás neseženete. Není to ten typický matný pudr, obsahuje nepatrný shimmer a pleti dá takovou hezkou šťávičku, hlavně opět nanáším jen nepatrné množství,které mi zůstane na štětci, hlavně žádné vrstvy!
Jedny z mých nejoblíbenějších produktů jsou tvářenky a ty prostě umí Benefit. Mají dokonalé odstíny, vydrží celý den a jejich pigmentace je ideální. Moje nejoblíbenější je Rockateur, ale teď už nějakou dobu ji vystřídala Hervana, která je tvořena několika odstíny a dodá velmi přirozenou a hezkou barvičku.
K tomuto kroku asi nemusím nic říkat  Naked BASIC paletkaka od UD, je moje stálice a je to ta paletka s kterou si prostě vystačíte, ať se děje cokoli.
Nejsem rtěnková a v rtěnce se prostě necítím, takže jsem si oblíbila produkty, které nekřičí, mám něco na rtech, ale jsou příjemné a zároveň rty obarví. Je to Posie Balm od Benefitu a hydratační rtěnka od Clinique v odstínu Melone pop, která se na rtech rozhodně nechová jako klasická rtěnka, ale jako příjemný balzámek.
A když mám chuť, tak přidám lesk.
Další krok patří řasence, teď používám opět Roller Lash, kterou si velmi šetřím a tuhle fajn novinku od Rimmel, která mi také vyhovuje a poslední dobou po ní sahám velmi často.
Kdyby to šlo, tak tenhle produkt si zaslouží fanfáru, protože je to můj největší objev a must have! Poslední dobou se mi líbí výrazné a hezky upravené obočí a to velice snadno získám díky GimmeBROW od Benefitu, který prostě miluju a nedám na něj dopustit. Gelů na obočí jsem vyzkoušela několik, ale žádný tak hezky nebarvil a nepracovalo se s ním tak dobře jako právě s tímto.
Budu ráda, když mi napíšete Váš oblíbený produkt, který teď používáte kolem dokola a nemáte potřebu sahat po jiném. Mějte se hezky a doufám, že jsem Vás třeba inspirovala k nalezení nového oblíbence.

Vaše L.


Děkuji za každý Váš komentář, dělají mi obrovskou radost!

16 komentářů :

  1. Krásny článok a aj fotky. Môj obľúbený beauty produkt je asi riasenka Urban Decay a púder od NYX... ale inak stále hľadám a skúšam hlavne BBčka. Nie a nie nájsť to pravé.
    Daniela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. UD řasenku se chystám otevřít zítra! Tak doufám, že bude skvělá :).

      Vymazat
  2. Jaké používáš štětce? :) a kde prosím seženu tuhle menší paletku od UD, jak se cenově pohybuje?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Používám štětce Real Techniques, je to Urbandecay Naked basic paletka. Určitě je k tehnání na internetu nebo v Sephorách :).

      Vymazat
  3. Ahoj Leni, moc prijemny BB pudr jsem si kupovala od L'Orealle v Drazdanech a patri do te jejich BB kolekce. U nas sice jeste neni, ale snad brzy bude, protoze je skvely!!

    OdpovědětVymazat
  4. True Match jest před časem používala taky a byl fajn :). UD stíny miluju, já si ted moc oblíbila Gwen paletku, která je vážně povedená!

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné foto a krásný článek, ani jednu tuto věc nepoužíváme, ale chceme určitě zkusit ten make-up. Už vícekrát jsme o něm slyšeli. Krásný den! :)
    The Glam Donuts

    OdpovědětVymazat
  6. Super :) Po tom make-upu od L´orealu už dlouho pokukuji, takže si ho po tomto článku nejspíš koupím:) O tom gelu na obočí z Benefitu už jsem hodně slyšela a chtěla bych si ho koupit, ale nevím jestli mají i černý odstín? Já mám totiž od přírody černé obočí a potřebovala bych ho trošku vyplnit , a mít ho trošku lépe upraveněji na některých místech:) Jinak máš super blog, a moc se mi líbil recept na ty RAW kuličky! Určitě víc takových receptů:) B.

    OdpovědětVymazat
  7. True Match je výborná věc, taky nemám výhrady, ale ještě lepší pro mě byl make-up od Dermacolu ten lanýžový Truffle (to je pro mě fakt král všech make-upů), nikde v drogeriích ho už nemají, nevím proč, pokukovala jsem, že bych ho objednala i přes internet, ale k sehnání už jsou samé zbytky - odstín jednička a tři, moje dvojka bohužel nikde, na oficiálních stránkách už ho taky nemají, nevím, co se stalo.

    OdpovědětVymazat
  8. Naked paletku by som si chcela určite zaobstarať, pretože vyzerá fakt super ! Skvelý článok :)

    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  9. Dík za inšpiráciu :-)
    Ja všetko rada striedam, ale sú produkty, ku ktorým sa rada vraciam:
    Make-up: Borjois Healthy Mix
    Púder: MBL Affinione (púder musím mať vždy so zrkadielkom, podľa toho vyberám)
    Paletka očných tieňov: Sleek iDivine Oh So Special
    Riasenka: Loreal Telescopic False Lash (škoda, že ju už veľmi ťažko zohnať)

    keelifestyle.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  10. Abych se přiznala, já dávám přednost levnějším značkám, takže například make-up mám od Dermacolu, pudr od Gabriella Salvette, linky od Rimmelu a řasenku a tužku na obočí od Essence :) Svůj účel to splní a hlavně to jsou moji oblíbenci, které kupuji pořád dokola a jsem s nimi nesmírně spokojená :)
    Ta řasenka od Benefitu vypadá nádherně!
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Moc pěkný článek, já zatím ještě nejsem v tom věku, kde bych mohla utrácet za dražší kosmetiku,tak moc drahé kosmetiky nevlastním :) Ale tu Naked paletku si chci pořídit,tak snad to vyjde :) O GimmeBrow se mluví snad jen v dobrém :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  12. Já mám od Benefitu ráda bronzer Dallas :)

    OdpovědětVymazat
  13. Krásný fotky:) True match taky používám, je super:) secret-diary-of-beauty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat