10. listopadu 2015

#DEJMIDAREK Ukažte ostatním svůj seznam přání & SOUTĚŽ

Co budeš chtít letos k Vánocům? Taky jste už dostali letos tuhle otázku? I když nepatřím k těm, kteří mají vánoční atmosféru, koledy a dekorace už někdy v říjnu rádi, ale nesnáším nejistotu a ráda mám všechny dárky koupené včas. Čím jsem starší tak dárky raději kupuju než dostávám a můžu říct, že se těším víc na reakci ostatních, když si otevřou dáreček ode mě, než na moje dárky.

Už několik let pomáhám rodičům s výběrem dárků pro mě, přeci jen už nejsem malá a nepotřebuju mít všechny dárečky s překvapením, i když je mám ráda. Ale hlavně s mamimkou jsme domluvené tak, že si vyberu třeba oblečení podle vlastního vkusu, než abych dostala něco, co nebudu nosit. Jiné jsme to měli pokaždé s přítelem, kde si opravdu na ta překvapení "hrajeme" a hrozně se mi to líbí. Příští rok s polu budeme osm let, tak se hodně dobře známe, ale pořád něco vymýšlet není nic jednoduchého navíc, když máte hned v lednu oba narozeniny a už ho "chudáka" vidím, jak si brumlá, že to je se mnou hrozný, když nic nechci.

Proto jsem našla super tip, když chcete někoho překvapit a zároveň mu pořídit to, co si opravdu přeje nebo naopak ukázat ostatním, co by se líbilo vám. Na stránkách DEJMIDAREK.cz si můžete vytvořit  svůj seznam věcí i s odkazy, který je všem dostupný, takže se vaši blízcí mohou nechat seznamem inspirovat nebo vám z něho rovnou něco pořídit a navíc, když se někdo rozhodne dárek koupit, tak ho může zablokovat a tím zamezí tomu, že dárek dostanete víckrát. Mně se tento nápad tak zalíbil, že jsem se trochu rozvášnila a rozhodla jsem se vám ukázat věci, které mě při prohlížení různých eshopů zaujaly a vytvořila jsem svůj seznam



První věc, která se mi strašně líbí je tento prstýnek od Pandory, který mi přijde naprosto dokonalý a vlastně celá podzimní kolekce je nádherná. Šperky si sama nekupuju, ale tenhle bych si přála dostat.


Elegantní sukně


Taky máte rádi se večer zachumlat do teplého županu? Já si bez županu nedokážu představit večer a tenhle vypadá strašně pohodlně a měkkoučce.

 Tohle je roztomilost sama. Tento svetřík určitě nebude mít každý a navíc já si letos oblíbila žlutou!
Košil není nikdy dost, tahle se bude dát skvěle kombinouvat na formálnější příležitosti i na posezení s přáteli.

Skvěle padnoucí džíny? Naprosté must have!


Košilové šaty



Dlouhá vesta


Moje oblíbené šaty na plesovou sezónu, v současné době žádné nemám, takže bych za nějaké byla ráda.
Takové lodičky považuju za základ, který mi bohužel taky chybí :-)

Co si chci koupit nebo spíš musím koupit jsou kozačky, moje staré se mi už rozpadají a tyhle jsou přesně podle mých představ. Jsou elegantní, jednoduché, ale zároveň jsou skvěle propracované a hodí se ke všemu.
Moje ranní kaše je moje závislost a s tou je spojena i mističková úchylka :P.

Bydlíme v novém teprve chvíli, takže doplňky doplňujeme pomalu a postupně. Tento obrázek by se mi líbil na můj pracovní stůl.

Jestli něčeho mámo doma opravdu hodně, tak to jsou hrníčky, jsem si jistá, že kdybych domů donesla další, tak to od přítele asi pěkně schytám, ale tenhle!? Taky máte pocit, že ho potřebujete? Já minimálně dvakrát!



Pletený polštář

Věc, která nám v létě nechyběla, je lampa. Ale teď když je tma už kolem páté, tak je víc a víc potřeba.

Polštář s výrazným vzorem

Průhledná židle

Na celý můj seznam přání můžete kouknout TADY a pokuď jsem vás nalákala na nějakou věc ze ZOOTU, tak tady mám pro vás jednu poukázku v hodnotě 500 ,-.
Co proto musíte udělat? 
Podmínkou soutěže je registrace na Dejmidarek.cz a komentář k mé kolekci (ne tady pod článkem, ale tím mi samozřejmě uděláte radost :)). Vítězem bude autor nejoriginálnějšího komentáře, ten bude zveřejněn na mém facebooku.


Co byste si vybrali vy? A jak to máte s dárky vy, necháváte se jen překvapit nebo Ježíškovi pomáháte?

Mějte se krásně!
L.

10 komentářů :

  1. Ten hrnecek je super roztomily.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle web je opravdu super nápad. Moc se mi to líbí :-) Já mám vánoční atmosféru ráda ale také nejsem příznivcem, že vánoce začínají pomalu hned v říjnu, lidi plaší a je všude kolem vidět stres z toho že neví co komu koupit. To na na vánocích přímo nesnáším.

    http://verablossom.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, to je pořádný seznam přání. Ten hrneček je roztomilej. Na takový věci jsem přímo ujetá. Ten web je super nápad. Já už jsem poslala taky "svůj dopis". Jinak bych řekla, že šílenství v Praze už celkem propuklo. V pondělí jsem byla v OD MY a celkem jsem zírala, kolik už tam bylo lidí.
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  4. Svetřík mám světlounce hnědý z Lindexu, také je na něm hafan,ale jiný a moc mě tento styl baví.

    OdpovědětVymazat
  5. Hrníček je dokonalý a já kdybych měla někdy skvěle padnoucí kalhoty, tak jsem naješťastnější. Vždy si koupím nějaké a pak jsou vytahané a vůbec nesedí :/

    OdpovědětVymazat
  6. Ten hrnček je super a ten vankúš takisto ! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  7. Ten prstýnek je úplně kouzelný! Já jsem nikdy na šperky moc nebyla, respektive na prstýnky. Od nějaké doby jsem o nich ale začala uvažovat jinak. Každý z těch prstýnků, které mám, skrývá jiný příběh a každý z nich mi připomíná člověka, který mi ho dal. Takže teď mou ruku zdobí dva prstýnky - jeden po prababičce a jeden, který značí mou plnoletost :)

    OdpovědětVymazat
  8. Leni máš prostě TOP vkus! Všechny věci jsou úžasné! :) Hlavně ty šatičky! Super inspirativní článek!! ☺☺

    Terithebutter

    OdpovědětVymazat
  9. Kdy soutěž končí? :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Ten prstýnek je moc pěkný já bych si moc přála podobný, akorát s ctvereckovym kaminkem :) Jinak černé šatky na ples jsem teď taky sháněla a vyhrála u mě orsay, mají teď moc pěkné černé šaty různých druhů, další jsem pak viděla v promode :)

    OdpovědětVymazat