21. listopadu 2015

IKEA HAUL & Flat Decoration #Ikea #Tchibo #Tiger ...


Ahoj všem!
Často se mě ptáte na mé bydlení a píšete mi, jestli bych nenafotila náš byt. Fotit celý byt nebudu, protože je to pro mě hodně osobní  věc a z fotek jste už  určitě nějaké části vidět mohli a uvidíte, ale v dnešním článku kromě toho, že Vám ukážu pár drobností z Ikei jsem se rozhodla, že vám ukážu i nějakou dekoraci nebo věci, které by vás mohli zajímat.

V novém bydlíme od začátku velkých prázdnin, takže to zase tak dlouhá doba není a zařizovali jsme vše postupně, takže nečekejte perfektní propracovanou dekoraci, protože to bylo zatím to poslední, co jsme řešili, ale všechno přijde! Celý byt jsem barevně ladila velmi neutrálně s tím, že si právě budu moct hrát s doplňky, které můžu kdykoli měnit a to se mi na tom líbí nejvíc. V blízké době bych si chtěla pořídit červený koberec s vyšším vlasem pod stolek do obýváku,  který chci dále ladit do červené. Zatím v našem obýváku jasně vede neutrální bílá a šedá, ale chci postupně přidávat červenou, která celou místnost doladí.  Co opravdu potřebujeme je volně stojící lampa, která nám v létě nechyběla, ale teď když je už tak brzy tma, tak je docela nutná. Zatím jsem neměla štěstí a na žádnou, která by se mi vyloženě líbila a byla za normální cenu nenarazila, takže kdybystě měli nějaký tip, tak se s ním, prosím :).


A teď už k Ikea nákupu, hlavní cíl byla lampa, která nedopadla a lustr do kuchyně, který nám ještě chyběl, celkově mi přijde, že výběr světel není takový jako u ostatních věcí, nebo jsem prostě divná a nedokážu si vybrat :D. Lustr splněn a k němu ještě nějaké drobnosti, třeba jako kouličky na stromeček, protože tohle budou první Vánoce v novém. Pak ještě miska z nové kolekce, která je moc hezká a hlavně  mě zaujal její vzor, který se mi strašně líbí, pak to byla brčka a tác také z nové kolekce.

 Když už jsem byla v Praze skočila jsem do nové prodejny Tigeru a koupila si tyhle boží sklenice se srdíčky.
A teď už něco z bytu.
 LED kouličky z Tchiba, z kterých mám hroznou radost a ve tmě vypadají strašně hezky.
Silikovový držák na žehličku, do kterého ji můžete dát i rozpálenou.
 Budu ráda, když mi napíšete nějaké tipy na doplňky nebo nějaké eshopy. A co říkáte na Ikeu, taky ji máte tak rádi? Na co chodíte nejčastěji?

Mějte se krásně a děkuju za každý váš komentář!
Dělají mi obrovskou radost.
Vaše L.





26 komentářů :

  1. Co se týká stojací lampy, tak u nás zvítězila série Hektar, z které koukám máte stínítko v kuchyni. Takže ta vede u nás a to je zároveň odpověď na tvou otázku ohledně Ikea - milujeme ji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu jsme měli také vyhlídnutou a dokonce jsem pro ni jela :D. Ale přišla by taková hodně "mohutná" a úplně by se nám do obýváku asi nehodila, tak snad brzy něco najdu :). Děkuju!

      Vymazat
  2. Veľmi pekný byt máš ! :) Krásne doplnky, v IKEI nájdem vždy to čo hľadám :) A tie svetielka z Tchiba sú krásne. Ja som ich nestihla kúpiť :/
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  3. Ta svetelna retaz je zo zootu? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jeee mas to moc pekne. :)) Ja v Ikei uz dlouho nebyla, ale mam rada jeich svicky :D
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá to moc hezky :) Nejvíce s emi asi líbí ty sklenice z Tigeru a lustr! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Máte nádherný byt! Takový podobný bych si představovala, až budu bydlet s přítelem :)
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, odkud mate kuchyn, prosim te? Uz v byte byla? Nebo jste si ji nechavali delat?petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebyla :), byl to starsi byt, ktery jsme komplet predelali. Kuchyn je Oresi ta nemecka trida...

      Vymazat
  8. Ja ikeu zboznuju,hlavne na ty dekorace,svicinky a svicky.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Mně se nejvíc líbí mistička. Pak by se mi asi líbila kuchyň (aspoň podle toho mála, co je vidět na té jedné fotce) a vlastně asi i obývák, protože šedo bíla kombinace mi přijde super. Naopak mne narozdíl od ostatních nějak neoslovily ty světelné kouličky na sedačce.
    Ikeu mám taky ráda a dá se tam zařídit byt za celkem přijatelné peníze. Syn má (ve svém prvním bydlení) odtud vlastně skoro všechno...
    Ať se vám dobře bydlí a užijete si pořádně první Vánoce ve vlastním, včetně toho zdobení dekoracemi a pečení cukroví
    http://werka13.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. tyhle doplňky miluju :) nedivím se, že to nechceš fotit celé, je to domov :) My budeme mít letos s přítelem první společné Vánoce ve společném bytě, ale příští rok nás stejně nejspíš čeká stěhování, takže to bude po novu znova :)
    outfit & giveaway

    OdpovědětVymazat
  11. Miluju tyhle články. Jsou plné inspirací. Já se budu nejspíše za půl roku stěhovat na vysokou a s přítelem chceme už vlastní byt. Nedávno měla podobný článek i Mia, od které čerpám inspirace, no a teď ses k ní přidala i ty! Máš to moc krásné :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ten silikonový držák mám také, přesně ten samý. A ještě jeden malý tyrkysový.

    OdpovědětVymazat
  13. Moc hezké nákupy, já se do Ikei chystám v polovině prosince, tak jsem ráda že jsem se mohla inspirovat :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj :), dýchá to vše předvánoční podzimní atmosférou... To mi chybí... Ale včera jsem tady byla v Ikea a našla jsem tenhle obchod http://www.maisonsdumonde.com/UK/en , ten se mi hrozně líbil. Mají plno originálních dekorací. Úplně to znám, člověk vstoupí do Tigeru a nebo do Ikea a má pocit, že vše musí mít :). Měj se hezky ;)

    OdpovědětVymazat
  15. S tou lampou v obýváku to máme úplně stejně :D!! Máš krásný vkus. Super článek!!

    OdpovědětVymazat
  16. nadherny doplnky, a z fotek, ktere jsme mohly videt, i nadherny byt , opravdu vkusne zarizeny :) na to se jednou tesim, az si budu zarizovat sve bydleni.. rada bych jednou volila jednoduchost, prevazne bily/sedivy nabytek, neco jak vidim u tebe na tom toaletnim stolku, nebo co to je (tam kde mas kosmetiku..) :) jinak svetylka mam taky, ale z primarku a visi mi nad posteli. mam uz i mini vanocni stromecek na stole se stribrnymi ozdobami a ten mam z xxxlutz, jinak vetsinu dekorace nakupuji v ikea. a ty sklenicky z obchodu Tiger jsou uzasny!

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  17. Krásné fotky! Já jsem před nějakou dobou taky chtěla koberec s vysokým vlasem. Koupili jsme nakonec v Ikei fialový, každý mí řkal že je to nepraktické ale já si říkala, že mě se prostě líbí. Koberec letěl asi po roce a půl do koše protože i když se přes něj nechodilo, byl plný prachu a občasného bince který nešel ani vysát ani vyprášit :-D To jsem si tak vzpomněla na můj fluffy koberec. Jinak se mi moc líbí světýlka z tchiba, takové věci mám hrozně ráda :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Dekorace z Tigeru miluju, nakupuju tam strašně ráda :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  19. Leni, prosím tě, kde jsi koupila ten silikonový držák na žehličku? :) Děkuji.. :)
    www.a-cupofmylife.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Moc se mi líbí ty sklenice se srdíčky, vypadá to vážně hezky :)
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  21. Bydlíme od září a světla zatím taky nemáme ze zdi nám v obýváku koukají dráty s žárovkami, je to nadlidský úkol najít pěkná a zaroven cenove dostupna svetla. A jeste ke všem kdyz potrebujeme ladit 4 varianty k sobe, jedno nad jidelni stul, pak nad pracovni plochu kuchynske desky, jeden do obyvaku do prostred a 2 na zed :D
    Myslim ze ani do vanoc to nedopadne.
    Neni to ale to nejdulezutejsi a tak si take zatim pohravam s vyzdobou. :)

    Muzu se zeptat ty organizery na kosmetiku mas take z Ikei? Potrebuji totitz nejake do koupelnove skrinky :)

    OdpovědětVymazat