18. února 2015

V Praze bylo zase blaze ... sraz a Lindex showroom

Ahoj všem!
Včera jsem byla celý den v Praze a určitě jste část mého dne viděli u Mii na Kisbooku, s kterou jsem strávila většinu času. Začalo to pozvánkou do showroomu Lindex, byla to moje první taková akce a rozhodně zkušenost, takže jsem si ji moc vážila. A co mi udělalo největší radost bylo domluvené setkání s Miou. Miu mám ráda několik let a čtu její blog pravidelně, takže si dokážete představit, jaké to pro mě bylo radostné setkání. Je super vidět někoho, koho dlouho obdivujete, na živo. Když navíc zjistíte, že jste si celkem podobné a máte spolu hodně společného!

Když jsem dorazila do Prahy první moje kroky vedly do Palladia, kde jsem se lehce porozhlídla, navštívila M&S, kde jsem si koupila moje oblíbené smoothie. Spencra v Hradci nemáme, takže proč si jednou za čas nedopřát moji oblíbenou chuť nějakých těch bobulí.


Druhá moje zastávka byla v Lush, abych se přiznala, Lush neznám a nemám s ním zkušenosti, ale ten obchůdek je krásný a ta vůně! Ráda se tam zajdu alespoň podívat. 


A jako vždy jsem si připadala jak v cukrárně!



Produkty hodnotit nemohu, ale co musím vychválit, byla velmi příjemná a milá slečna, která mi dala nějaké masky na odzkoušení, takže dnes večer mám jasno :).



Kdo viděl můj poslední článek, tak mu asi bylo jasné, že se musím znovu kouknou do Zary, na trench coat, který mě minule tak zaujal a nevzala jsem si ho. Musela jsem nad ním přemýšlet, nepatřím k těm, co kupují věci bez rozmyslu, ale nakonec jsem se rozhodla, že si ho pořídím, Takový kousek můžu mít v šatníku roky a pořád bude in.
Nezaujal mě jen kabátek, ale i tato nádherná žlutá sukně ideální na jaro.


A perfektní lodičky.


O la laaaa :D






Nakonec jsem si odnesla kabátek a sukni.

Pak už jsme se sešly a daly si oběd a využily valentýsnkou akci v Costě a samozřejmě se muselo vše dokonale zdokumentovat! :).





Prošly jsme se, hlavně povídaly a pořád jsme si měly co říct, až jsme zapomněly hlídat hodinky a samotné nás překvapilo kolik vlastně je a vyrazily jsme do showroomu Lindex na představení jara a léta 2015. A můžu Vám říct, hned bych si sundala bundu a převlékla se do letního. Byl to zážitek a hlavně jsem měla možnost poznat své oblíbené blogerky osobně. A ještě jsem dostala dáreček, můj první chubby stick od Clinique :).















Z článku je asi více než jasné, že jsem si den užila.  Když jsem se vrátila domů, musela jsem se usmívat a bylo to hlavně díky Mie! Děkuju! :*



30 komentářů :

  1. Musel to být super pohodový den. Už na IG jsem kabátek a sukni obdivovala. Na jarní kolekci do LUSH se musím zajít podívat, jen se bojím, kolik si toho zase odnesu :-)
    Stars by Lucy

    OdpovědětVymazat
  2. věřím, že to muselo být super :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ma byt ta sukně opravdu do boku? Neměla by byt spis do pasu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja si taky myslim, ze ma byt spis do pasu

      Vymazat
    2. Děkuju holky, určitě to pořádku vyzkusím, až ji budu nosit, tam to byla rychlovka :).

      Vymazat
  4. Věřím, že to musel být skvělý den. Miu sleduju už od jejích začátku a mám ji hodně ráda. Jinak ten kabátek ze Zary je nádherný a moc ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jde vidět, že sis to porádně užila! :) a ten dortík vypadá úžasně!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Teda, moc ti tu akci závidím :) vypadá to krásně :) už aby bylo léto:( kde jste to byly na tom obědě v Palladiu?:)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  7. Jde vidět, že jsi si to vážně užila! :) Krásné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá to na super den :)! Já byla v Lindexu urovna dneska a zaujalo mě tam pár věcí.

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadá to na skvělý den ;) Ta žlutá sukně se mi samotná líbí, ale myslím si, že by měla být o něco výš.. A ten kabátek je skvělý! ;)

    Sororessa
    A.

    OdpovědětVymazat
  10. Moc hezké fotky ostatně jako u Mii :) Kabát je super a moc Ti sluší a jak jsem psala na insta ty lodičky jsou naprosto boží!!!! Dnes jsem se po nich v Zaře dívala, ale já je tam prostě neviděla.....měli samé nude, stříbrné, ale tyhle ne :( nevím asi jsem slepá nebo nevim....jinak mě štve, že jsem nestihla do toho Lindexu dorazit, protože bych Tě také ráda osobně poznala :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já doufám, že ještě příležitost bude! Já tam byla dopoledne, bylo jich tam spousta a odpoledne s Miou a byly tam poslední! Takže asi už nebyly...

      Vymazat
  11. Asi by se hodilo napsat taky neco o kolekci, ne jen co jsi doatala a jak sis to uzila. S takovou te nadale zbat nebudou. A jako holky nehore si myslim, ze sukne ma byt do pasu. Takhle Ti zbytecne zkracuje nohy a prodluzuje trup. Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Mončo, asi máš s pozvánkami na alce větší zkušenosti než já, ale já nemám povinnost o akci psát a psala jsem o ni proto, že se mi akce líbila a kolekce byla skvělá. Tento článek je o mém dni v Praze a o dni s Miou... Toť vše, hezký den! A se sukní máš pravdu, musím ji vyzkoušet, v kabince to byla rychlovka.

      Vymazat
  12. Ty lodičky jsou krásný a kabátek a sukně Ti moc sluší, dobře jsi pořídila :) A na poslední fotce Vám to sekne kočky
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  13. Už se těším na příště! :-*

    OdpovědětVymazat
  14. Krásný holčičí den a moc vám to slušelo :)

    OdpovědětVymazat
  15. Pekné fotografie. Si si to tam teda riadne užila :)

    OdpovědětVymazat
  16. Pěkný článek, je vidět, že jste si to moc užili :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Krása :-)Sukýnku by jsi mohla mít i menší zdá se mi veliká:-) Máš krásnou postavu. Sara

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! :* Bohužel je to XS, takže menší už nebyla.

      Vymazat
  18. Moc všem děkuju za krásné komentáře!

    OdpovědětVymazat
  19. Na sobě bych si žlutou sukni nedokázala absolutně představit, ale tebe naprosto rozzářuje a střih je super. Ty lodičky bych osobně moc nevěděla do jakých outfitů zakomponovat no. Jsou krásné, ale zvlástní. Pravda, že kabátek se vždy hodí, hlavně takový a navíc v neutální barvě je to win-win a pro cheesecake z Costy bych se klidně taky přecpala :D

    OdpovědětVymazat
  20. Mňa veľmi zaujali tie ružové šaty z novej kolekcie Lindex, určite ich pôjdem omrknúť :)

    LeroseP

    OdpovědětVymazat