27. února 2015

Boty Melissa


Ahoj všem!
Kdo můj instagram sledoval už minulé léto, tak ho nepřekvapí, že jsem se zamilovala do voňavých Melissek, které pochází až z Brazílie. Po těchto botičkách jsem pokukovala už nějakou dobu, ale nevěnovala jsem jim větší pozornost. Až po nějaké době, jsem na ně celkem náhodou narazila na eshopu Differentfashion, který znají určitě milovníci Desigual, ale objevují se zde i jiné zajímavé značky, jako je právě Melissa.

Moje první byly fialové s mašličkou a postupně se moje sbírka rozšířila o další dva kousky. Minulé léto jsem žádné jiné boty prakticky nenosila, můj instagram je mi důkazem :D. Letos tomu nebude jinak! 
Možná se budete divit, co může na těchto "plastových" botech být tak úžasného, ale kromě toho, že vypadají úžasně, tak právě jako jejich hlavní přednost vidím materiál. Jsou vyrobeny z materiálu Melflex, který má Melissa patentovaný, takže bych tyto boty určitě nesrovnávala s jinými značkami. Jeho hlavní předností je to, že je voděodolný, hypoalergenní, 100% recyklovatelný a perfektně se přizpůsobí tvaru nohy, takže nikde nedřou, jsou příjemné a navíc krásně žvýkačkově voní!



Tady mám pro vás menší ukázku toho, že se hodí ke všemu a byly se mnou opravdu všude :D.Nedokážu říct, které mám nejraději, všechny mají něco do sebe.

Můj nejvýraznější model je Melissa Ultragirl Special Pink, které mají elegantní kamínkovou aplikaci na špičce. Typ Ultragirl Meliss se vyznačuje zvýšenou patou, takže jsou ideální pro ty, které nemají rády ploché boty.









Model Melissa Trippy jsou velmi jemné a dívčí. Nemají zvýšený podpatek jako moje růžovky, ale jsou velmi pohodlné.








Moje poslední jsou Melissa Color Feeling. Tento model se od ostatních dost liší tím, že má měkkou stélku, která se vytvaruje podle vaší nohy a já se v nich cítím jako v peřince. Pokud hledáte model do tropických veder, tak to nebude dobrá volba, naopak pokud chcete vyrazit v Melissách a počasí tomu úplně nepřeje, tak je to ideální volba. Stélka má tu vlastnost, že udržuje teplo, takže jsem se v nich cítila vždy dobře a pohodlně.









Asi nedokážu říct, které mám nejraději jsou to prostě moje milované boty. Dokonce se mi stalo, že na jedné přednášce spolužák řěšil, co to tu tak hezky voní, kdo má jaké bonbóny!

 Musím se přiznat, že já už mám vyhlídlé další, protože nová kolekce je naprosto úžasná. Už chápete, proč nutně potřebuju teplo? :)


 
Všechny moje Melissy mám z Differentfashion a právě s tímto eshopem pro Vás chystáme Giveaway, která bude probíhat příští týden na instagramu. Takže doufám, že z ní budete mít takovou radost, jako mám já, protože výhra bude stát za to!

Jak se vám líbí Melissy, máte nějaké?

Mějte se krásně! L.

31 komentářů :

  1. Jééé! Měla jsem gumový botky už před asi 7mi lety a nikdo mě nechápal, jak mi můžou být tak pohodlný. Právě přesně naopak!!! :)))))

    Měj se překrásně,
    Domča - dblog.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna ke mně frčí růžové Trippy, tak už se moc těším!! Jinak to nová kolekce je nádherná. Nejvíc se mi líbí ty, co jsi vybrala. V Melissa galerii v Londýně jsem viděla ty se Swarovskiho kamínky (spolupráce s J. Maskrey) a neměla jsem slov, škoda jen, že jsou tak drahé :)) Krásný víkend Tech for Girls!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trippy jsou boží! Budeš nadšená, jsou skvělý s strašně hezky se nosí. Kamínky jsou krásné, ale já jsem teď zamilovaná do těch s mašlí :D a cena je úplně jinde, takže se podívám na obrázky!

      Vymazat
  3. Tak ty vypadají úžasně! Myslím, že už vím, co si budu přát k narozeninám :-D

    OdpovědětVymazat
  4. zrovna včera jsem na Melissa boty koukala :) jsou vážně moc hezké :)

    OdpovědětVymazat
  5. Melissa Color Feeling se mi líbí nejvíce, přijdou mi takové trošku průhledné a to mi na nich přijde zajímavé. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Článek je naprosto úžasný.. sama jedny Melissky vlastním a přemýšlím o koupi.. Mám už je snad 4 roky a ten typ je nejlepší, přemýšlela jsem, že bych si koupila úplně stejné, jen v jiné barvě ale oni je už neprodávájí.. Tak jsem moc ráda, že ty máš více druhů a tak se můžu podívat jak vypadají i jiné.. Ty růžové jsou naprosto skvělé (sama vlastním jeden pár růžových) Těším se na giveaway:-)
    Máš moc hezké články.. Moc ráda tě čtu a odebírám snad všude kde jsi..:-) Jsi super
    Dita

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dituško, děkuju za moc milý komentář! Určitě najdeš jiný ttyp, bylo by škoda mít dvoje stejné, i když jiné barvy.

      Vymazat
  7. Melissky mám teda naozaj rada. Sú neskutočne krásne a chutné niektoré ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Tie čierne vyzerajú neskutočne! ❤ ale to nakoniec všetky✌☺ ja osobne ich ešte nemám len ich tichučko závidím kamoške ktorá má asi 4 páry a ja si ich občas požičiam🙈❤
    Sú fakt pohodlné - mňa každé balerínky zatiaľ odreli (okrem týchto voňavých krások :3 )
    Myslím, že sa pozriem na ten web a nejaké si konečne zadovážim. ❤❤
    Ďakujem za článok! :)
    Instagram-@michelleantoni24

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se líbil :). Určitě nebudeš litovat, jsou boží a já jsem chodící důkaz :D.

      Vymazat
  9. Melissy nemám žádné, ale moc bych chtěla :) Hrozně se mi líbí ten design a věřím že musí být i pohodlné :))

    OdpovědětVymazat
  10. Mellisy nemám, ale mám Melky :) Těšila jsem se jak budou krásně vonět a prd, nevoní :D asi voní jen nějaké... Každopádě na giveaway se moc těším a zkusím štěstí :) U tebe se mi moc líbí ty se srdcem, mají parádní barvu a jsou celkově takové zajímavé a neokoukané :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že jsou úplně jiné než ostatní! Někde jsem četla, že Mel začínají vonět až od určitých kolekcí. :)

      Vymazat
  11. Melissky mam dvoje a oboje milujem, chcem dalsie! Melky mam troje a neda sa to porovnat s Melissami, nie su take makke, nevonaju, neprisposobia sa tak nohe.

    A myslim, ze Melissy pochadzaju z Brazilie, nie z Australie :-)
    Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem cetla, ze je to Brazilska znacka... porat nad nimi uvazuju, ale nemuzu se rozhodnout :(

      Adela

      Vymazat
  12. Děkuji za upozornění, napsala jsem nesmysl :). Už je opraveno! Z Mel mám stejný pocit, nedají se srovnat :).

    OdpovědětVymazat
  13. tak o těch jsem ještě neslyšela a nedivím se, že se ti líbí jsou sladký
    SISTERSHOODS

    OdpovědětVymazat
  14. Mám ty černý se srdíčkem, jsou krásný, ale po delším chození mě dřely a docela se mě v nich potily nohy.. Ale měla jsem je párkrát na sobě, tak třeba letos je víc prošlápnu a bude to v pohodě. Tebe ani ze začátku nedřely? S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U těch černých jsem měla odřeninu na patě, ale jen ze začátku. Ale neviním z toho melissky, ale brusle. Když jsem v bruslích každý den, nohy tím trpí a jsou náchylné. Ale bylo to po pár dnech dobré.

      Vymazat
  15. Ja už dlho pokukujem po Mel, ale Melissa má úplne dokonalú kolekciu s Karlom Lagerfeldom ♡.

    OdpovědětVymazat
  16. Leničko, mě se šíleně líbí, ale pořád odolávám, protože se bojím, že se mi v nich budou potit nohy. ty s tím problém nemáš? :)

    Giveaway - I love...Cosmetics

    OdpovědětVymazat
  17. Vypadají kouzelně, přesně takové botky, ve kterých bych se cítila jak v peřince, potřebuji. Hlavně už žádné puchýře a náplasti. :-/

    Hezkou neděli!

    OdpovědětVymazat
  18. Krásný článek, Leni! :) Já mám Mel a mám je hrozně ráda. :) Ta nová kolekce je opravdu uzasna a nejvic se mi libi ty, ktere si vybrala ty. O:) Ještě, že mě čekají narozeniny ! :D :)
    Hezký den. :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Leni,díky za parádní článek,který mě naprosto navnadil a letos už konečně musím zrealizovat koupi Melissek.Jsou prostě boží!!! Akorát mám trošku obavu ohledně velikosti. Mám jedny balerínky Mel a tam velikost moc neodpovídá a potřebovala bych větší.Jak je to prosím s Melisskami?
    Pěknou neděli!

    OdpovědětVymazat
  20. Joo, tyhle boty, stejne jako nekolik dalsich veci, jsou pro me akorat tak na prohlizeni, hrozne se mi to libi, a vubec celkove ten napad, boty z plastu, a pritom pohodlne, a mas pravdu, ty masle jsou uzasne :) ale cenove pro me neprijatelne, asi nejsem ten typ, co by dal dva tisice za baleriny, tak jen koukam ;)

    onnimik.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Lenicko,

    Moc dekuju za inspirativni a pozitivne naladeny clanek, diky kteremu na me prislo jaro :))
    Z nove kolekce jsem se zamilovala do Melissa Queen Beige/Red. Snad se postesti a budou mi zdobit nozky :))

    Mej se krasne.

    Andrea

    OdpovědětVymazat
  22. Perfektní článek. 👍👌💕

    OdpovědětVymazat
  23. Mně osobně se líbí málokteré Melissy a sama žádné nemám. Nějak mě nelákají. Ale uznávám, že některé jsou krásné :)

    OdpovědětVymazat
  24. Leni, už dlouhou dobu uvažuji o Melisskách, ale jak psala slečna, bojím se, že se mi v nich budou potit nohy a z botek budu vykluzovat. Nestává se ti to někdy? :) možná jen zbytečně plaším. díky

    OdpovědětVymazat